Забременели след инвитро - тема 19

• 59 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Момичетa,aз ви остaвям.Беше ми приятно,мaкaр и зa крaтко,дa съм сред вaс.Нaдявaм се скоро дa се зaвърнa,a дотогaвa пожелaвaм нa всички здрaви и крaсиви бебетa.

# 601
Момичетa,aз ви остaвям.Беше ми приятно,мaкaр и зa крaтко,дa съм сред вaс.Нaдявaм се скоро дa се зaвърнa,a дотогaвa пожелaвaм нa всички здрaви и крaсиви бебетa.
Много съжалявам Елислава, събери сили, почини и пак бързо да се върнеш тук за поне 9 месеца

# 602
Елислава, много съжалявам  Cry  Hug

# 603
Елислава, съжалявам, мила! Чакаме те скоро пак тук!!! 
 White perl, и аз имам чувството , че понякога кърмата ми намалява. Но на последния преглед бебо бе наддал. Сега нямам търпение да идем след 2 дни пак и да видим как ще бъде. И аз пия Л Титолд, но ми казаха, че нямал отношение към кърмата. Уф, дано устискам поне до края на 2 месец да го кърмя,но кой знае....
 Мили момичета, откакто бебчо се роди е една надпревара с времето. Чета ви, но не мога да пиша. 
От сега да ви пожелая весело посрещане на утрешния ни празник  bouquet

# 604
Елислава, много съжалявам!
Относно вървенето напред - ако няма причина за това (например гестационен диабет), предполагам е нормално.

# 605
  • София
Елислава, силна прегръдка  Hug Не се предавай  Hug

Момичета благодаря за пожеланията Simple Smile Качих две снимки в албумчето на Бандитката Simple Smile Чета ви по диагонал, но като се напаснем се надявам на повече време Simple Smile

# 606
Елислава, много съжалявам. Стискам палци следващия път всичко да завърши добре до края.
Момичета, днес бях на втора фетална морфология. Всичко с бебчето е добре. Оказа се , че ще имаме момченце Heart Eyes Heart Eyes. А на предната фетлана казаха момиченце.
Амини, може ли да ми сложиш синьо щъркелче Heart Eyes

# 607
Елислава,  Hug! Много скоро да се завърнеш при нас!  Hug

# 608
  • На остров
Елислава  Hug много сили и скоро пак да се запишеш  Hug

# 609
roha28 честити ти сини гащи  Hug

# 610
Преди малко видях на първа страничка как сме се наредили близнашките бъдещи мами в началото на юни и ми стана супер мило.  Hug Да си пожелаем прекрасен ревлив финал ! twin_neutral

# 611
Преди малко видях на първа страничка как сме се наредили близнашките бъдещи мами в началото на юни и ми стана супер мило.  Hug Да си пожелаем прекрасен ревлив финал ! twin_neutral
Да юни сме много мами.

# 612
Елислава, мила- Hug Praynig

# 613
Прекрасен осми март, мили мами! bouquet
Нежиииии, специални благодарности! bouquet Hug Hug Hug

# 614
  • Перник
Прекрасен осми март, мили мами! bouquet
Нежиииии, специални благодарности! bouquet Hug Hug Hug
Добре дошла  Hug

Общи условия