Забременели след инвитро - тема 19

• 59 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Честит празник мили дами  bouquet

# 616
Шакира, добре дошла, дано се чувстваш уютно в нашата компания  Hug

Честит празник момичета  bouquet

# 617
  • Перник
Случвало ли ви се е да имате оток, скованости силна болка в пръстите на ръката? Точно казано в ставата на пръста към дланта/ показалец и среден пръст/. Вероятно е някакво възпаление на ставите или някаква реакция от бременността... Трудно ги движа, сгъвам, много гадна работа.

# 618
  • София
Честит празник bouquet bouquet

Шакира, добре дошла. Лека и спокойна бременност до термин.

# 619
Честит 8 март на всички мами и на бъдещите мамита!! Да сме здрави и много щасливи! Да бъдем много обичани и обгрижвани от любимите хора! Прекрасен празник на всички!

# 620
Шакира, добре дошла Hug

# 621
neji_s Не, но всяка вечер към 6 часа ме заболяват колянната и тазобедрената става, чудя се вече да не правя някакъв артрит реално. Надявам се да не е това, но не знам вече какво да правя.

# 622
Нежи, и аз имам проблеми, но с китките. Имам чувството, че са възпалени. Пръстите ме болят по-малко, но като цяло сега ми страдат ставите, всички връзки на коляно, кръст... И това ще мине... Simple Smile

# 623
Честит Празник,мами bouquet

# 624
Елислава, съжалявам  Tired Чакаме те скоро пак тук!!!
Болки в ставите на крайниците имам, имах такива в пубертета, обясниха ги с бързото израстване. Сега пак мисля, че е това - калцият се изчерпва, отива към бебето.

# 625
  • Перник
Мислите ли, че е проблем да се мажа на ръката с Волтарен или Дийп рилийф? Ужасно боли м... му Sick

# 626
Честит празник на всички мами и бъдещи мами  bouquet
Шакира добре дошла  Hug

# 627
Благодаря, момичета!  newsm51надявам се всичко да е сравнително спокойно за напред! Успех и на вас! Hug Днес се прибирам отново от имунолозите. Утре отново вливка.

# 628
Нежи, виж на листовката дали е подходящо за бременни.

# 629
  • На остров
Честит празник на всички момичета  bouquet bouquet bouquet !

Шакира много се радвам да те видя тук, добре дошла и лека и успешна до края  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт