Релакс след работа

• 112 706
  • 665
  •   1
Отговори
# 390
mimi.7299 от страни сигурно изглежда....вкусно Joy Joy Joy
 по колко пъти седмично ходиш и голяма ли е групата?
По два пъти, групата с запълни, пет човека, вече нови няма да взимат, защото все връщаме назад....Simple Smile
Мамаивана още не съм му демонстрирала, но и това ще стане..... hahaha

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 18:30 от mimi.7299

# 391
Започнах да ходя на йога в обедната почивка. Действа ми много разтоварващо и успокояващо.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 392
mimi.7299 звучи забавно. А има ли мъже в групата? Виждала съм доста кръшни  Joy
Между другото, на каква музика се "тренира"?

# 393
mimi.7299 звучи забавно. А има ли мъже в групата? Виждала съм доста кръшни  Joy
Между другото, на каква музика се "тренира"?
Е как на каква, ориенталска...нали следваме такта.... hahaha и звъним с кърпите hahaha

# 394
mimi.7299 Хаха, то хубаво подрънквате , ама да не почнете и салфетки да мятате  Joy Joy Joy Joy

# 395
mimi.7299 Хаха, то хубаво подрънквате , ама да не почнете и салфетки да мятате  Joy Joy Joy Joy
Салфетките не са ли по Гръцко ?

# 396
Мими,  учи се от  Дидем,  най-добрата...Виж с каква лекота танцува... Peace

https://www.youtube.com/watch?v=OwE2AKpykzI

# 397
mimi.7299 На гръцко чинии мятат  Joy салфетките са си за по-кръшно ОРИЕНТираните  Joy

# 398
По всичко си личи, че е лято,  салса, ориенталски танци... зимата не сме толкова игриви Simple Smile

# 399
Йога върху пясък, пълно сливане с природата Heart Eyes

# 400
Даааа и колелце всяка събота и неделя до Сарафово....прекрасно е Simple Smile

# 401
Поливах домати и краставици, брах тиквички и люти чушки и не мога да определя това наказание ли беше или релакс  Laughing, хем труд, хем пък удовлетворителен.
Предпочитам с биричка на плажа, де.

# 402

Много трудно...върху пясък... Crossing Arms
Така и не ми се получават- ЧАПЛА /правите асани/...На пясък само Змия ми се получава Joy 

Пробва ли йога край морето, сутрин на скали ? Е няма такава енергия... Hug
 Дори и само с одеалце да си седя на скалите, толкова е  ... /нямам подходяща дума/ ... може би - божествено ...То всичко е толкова мащабно, силно, светло, изскрящо, свежо/росно , чисто ... Че и чайките ти се струват като летящи ангели наоколо...    Peace

# 403

Много трудно...върху пясък... Crossing Arms
Така и не ми се получават- ЧАПЛА /правите асани/...На пясък само Змия ми се получава Joy 

Пробва ли йога край морето, сутрин на скали ? Е няма такава енергия... Hug
 Дори и само с одеалце да си седя на скалите, толкова е  ... /нямам подходяща дума/ ... може би - божествено ...То всичко е толкова мащабно, силно, светло, изскрящо, свежо/росно , чисто ... Че и чайките ти се струват като летящи ангели наоколо...    Peace

Трудничко беше, особено мъжкият шпагат, затъваха ми краката в пясъка и не можах оптимално да си разтегна краката hahaha, но като цяло беше много интересно преживяване. За съжаление в момента не съм в близост до море, така че трева и пясък са ми алтернативите, но не се оплаквам Wink

# 404
Аз се превърнах в абсолютен егоист и след като оставя децата на у-ще в 8.45 отивам на фитнес и релаксирам с йога , Пилатес и тай чи , както и по-активни класове . След това атакувам сауната или парната баня и до 11 времето е само за мен и държа на това . Другото , което установих , че ме зарежда е да приготвям храна само за себе си , за семейството приготвям отделно или съпруга ми се грижи за това.

Общи условия

Активация на акаунт