Отговори
# 690
И ние с гушкане и танци се успокояваме. Давам Инфакол и за сега е ок, защото когато ги давах заедно с Колинокс плаче. Като цяло педиатърката ще ти изпише капки за колики, но истината е, че с пробване се разбира кои действат.

# 691
Ха ха, бебешко царство и ние покрай тях да ги обслужваме Simple Smile
Много ака, сигурно над 10 пъти на ден и сменяйки памперса я събуждам, за което много ме е яд. Няма как да я държа и с пълен такъв, подсича се. За мое учудване този път Судокрема не се справя, взех от лекаря зехтин+ невен, той си го прави, чудно мазило, много помага.

# 692
Ха ха, бебешко царство и ние покрай тях да ги обслужваме Simple Smile
Много ака, сигурно над 10 пъти на ден и сменяйки памперса я събуждам, за което много ме е яд. Няма как да я държа и с пълен такъв, подсича се. За мое учудване този път Судокрема не се справя, взех от лекаря зехтин+ невен, той си го прави, чудно мазило, много помага.

На колко ти е бебчето ? Моята е на 45 дена и до преди две седмици акаше по няколко пъти на ден. Сега по 2 пъти и то през нощта и сутрин...Общо взето забелязвам, че е акала два пъти през нощта, но не се е подсичала и аз мажа Судокрем всеки път.

Моята просто не иска да стои сама, на ръце сме през цялото време почти, освен когато правим масаж и гимнастика, харесва й да седи по голо дупе  Grinning
Това, че се събужда докъто сменяш памперса е много кофти, но щом се подсича май е по-добре да го сменяш, въпреки че спи...  Незнам вече какво да кажа...през няколко дена си сменя поведението и докъто схвана и свикна е малко цирк. Вечер вече съм на ръба на нервите понякога, но какво да се прави  Simple Smile

# 693
  • град-държава
Не знам дали да се успокоявам, че не сме единствени... то вече нищо не знам. Crazy  Laughing

# 694
Vivt, моята е на 35 дни, в един цирк играят Laughing
Vermilion, твоето в по-голямо, вече трябва да има по-сериозно поведение Simple Smile
Ох, шегувам се аз, но освен бебето имам и едно 3- годишно, което ми скъсва и малкото останали нерви!

# 695
Не знам дали да се успокоявам, че не сме единствени... то вече нищо не знам. Crazy  Laughing

Охх... Да ти кажаа... Като че ли се успокоявам Simple Smile

# 696
  • град-държава
Колко да е голямо на 2 месеца. Пълна лудница е с тези колики - ядене, повръщане, хълцане, ядене, акане/ядене/хълцане, рев/ядене, пак ядене, колики, истерия, ядене, повръщане, ядене, хълцане..., та и аз съм за риза, която се връзва на гърба вече.
Изобщо не се успокоявам момичета.  Crazy

# 697
Vivt, моята е на 35 дни, в един цирк играят Laughing
Vermilion, твоето в по-голямо, вече трябва да има по-сериозно поведение Simple Smile
Ох, шегувам се аз, но освен бебето имам и едно 3- годишно, което ми скъсва и малкото останали нерви!

Ооо много сме серизни...сериозно опъваме нерви Grinning
не знам дали аз свиквам, или се нагаждаме, или тя се поосвести. Но все още ми е голям проблем, че не иска да я оставя например докъто простра прането или да свърша нещо друго...и в количката ми реве. Понякога когато я оставя 5 минутки да си похленчи и заспива за кратко. Мечтая си да си кротува когато сме на разходка, но и това ще стане в даден момент.
А това с бебе и малко детенце сигурно е много трудно, често си го мисля. Как се справяш ? И двете имат голяма нужда от внимание и грижи.

# 698
Откачам как да се справям Simple Smile
Скрит текст:
Добре, че мъжа ми си оправи така нещата, че от раждането си е у дома.
Това исках да ви кажа и на мен с първото бебе ми се струваше много трудно и се отчайвах, но можело и да е по-трудно:
 Simple Smile
 Кърмя, баткото иска да ака, той яде, тя реве. Не мога да ги оставя за секунда заедно, понеже не знам дали няма да й направи нещо. Само се успокоявам, че времето лети бързо и скоро няма да е така, сигурно ще е още по-голяма лудница  Grinning [\spoiler]

# 699
Разбирам ви напълно. И аз съм в един затворен кръг от кърмене и рев. Вечерям след 23 ч когато тя заспи.
Относно успокояването, че времето лети...такс е, всичко, което ни отчайва сега е период, който отминава. Страх ме е, че един ден ще се обърна и първите месеци, когато бебенцето е най мило и сладко са отминали, няма да се върнат, а аз съм се тормозила и съм истерясвала...но явно при много жени е така. Трудно си е

# 700
Откачам как да се справям Simple Smile
Скрит текст:
Добре, че мъжа ми си оправи така нещата, че от раждането си е у дома.
Това исках да ви кажа и на мен с първото бебе ми се струваше много трудно и се отчайвах, но можело и да е по-трудно:
 Simple Smile
 Кърмя, баткото иска да ака, той яде, тя реве. Не мога да ги оставя за секунда заедно, понеже не знам дали няма да й направи нещо. Само се успокоявам, че времето лети бързо и скоро няма да е така, сигурно ще е още по-голяма лудница  Grinning [\spoiler]
Zoι,

Скрит текст:
Тъкмо днес се ядосвах. Баткото седнал да ака в тоалетната и се разсейва нещо, та не му се става. Междувременно бебето пък реве гладно...Да се чудиш на кой да обърнеш внимание първо.

На обяд пък тъкмо го приспах с триста зора и се зарадвах на настъпилата тишина...малката се събуди да яде. Докато и сменя памперса и я нахраня, баткото се събуди и пристигна да ме търси Crazy Вечер докато заспат и двамата, чак ме е яд, че и на мен ми се спи и не мога да се възползвам от свободното от деца време Laughing

# 701
Здравейте,
Използвали ли сте килимчета с окачени играчки за гимнастика на бебето ? Става въпрос за така наречената активна гимнастика. Кога започнахте да слагате бебето на такова ? Аз вече й правя масажи и лека гимнастика, скоро минахме 40-тия ден.

# 702
Масаж от самото начало правя лек. Гимнастика на сина ми почнах след 1м. На активната гимнастика го слагах, като започна да заглежда играчките. Там идеята е по-скоро май сам да се опитва да се протяга  и да ги достига.

# 703
  • София
Активната гимнастика започнах да я използвам когато малката стана на 2 месеца. По малко я оставях под нея. Преди 3 дни навърши третия си месец и вече се застоява повече под нея. Започна да протяга ръце и да хваща висящите играчки.

# 704
Колко да е голямо на 2 месеца. Пълна лудница е с тези колики - ядене, повръщане, хълцане, ядене, акане/ядене/хълцане, рев/ядене, пак ядене, колики, истерия, ядене, повръщане, ядене, хълцане..., та и аз съм за риза, която се връзва на гърба вече.
Изобщо не се успокоявам момичета.  Crazy
Този пост ме уби.. Сега много неща ми стават ясни Flutter  Най-интересното е, че повечето майки с две-три годишни деца с умиление си спомнят за тези първи месеци и казват, че били най-прекрасни.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт