Графики на БТ - коментари

• 74 499
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Denis, защо да е притеснително стъпаловидното покачване? Какво може да означава?
Ако не е инцидент, може да показва проблем с функцията на ЖТ, както и проблем с О. / ЛУФ и т.н./
Добре е да се проверят нивата на прогестерона / + Е2/ на 7 ден след О.

# 691
Здравейте! Меря си базалната температура за първи път този месец и май започнах малко късно-на 4 ти ден от цикъла. Въпроса ми е в първата половина на измерването тоест преди още да е дошло време за овулацията в какви граници е нормално да се движи базалната температура. Аз моята я меря под езика и като чуя звуков сигнал вадя термометъра. Малко съм объркана понеже ми се струва че е по висока отколкото трябва. Започна с 36.5 на четвърти последен ден от цикъла ми на следващия ден беше 36.3 после 36.4 същата вечер пих парацетамол понеже имале вероятност от настинка и на следващата сутрин беше 36.1 на следващия ден рязка се вдигна на 36.5 и тази сутрин беше 36.6. Имам още около 4 дни до предполагаема овулация инси мислех че с наближаването и базалната температура би трябвало по скоро да спада. Имам ли повод за притеснение? Благодаря предварително ако някоя от вас ми помогне

# 692
Термометъра се държи най-малко 5 мин след сигнала, иначе дава грешен резултат.По-добре е да мериш ректално  Hug

# 693
denis, може ли коментар на графиката ми. Мерена е ректално.
 Графиката не ми пълна понеже нямахме намерение да правим опити в този месец. На 7.11 ми направиха лапароскопия за отстраняване на киста (оказа се ендометриозна). На трета седмица се чувствах добре и сложихме сърце. Вече три дена ми закъснява.Имам само зацапване при забърсване (кафеникаво).
 В деня на очакваният цикъл направих ТБ съвършено отрицателен. Днес гърдите ме болят по-малко. През тези три дни ме заболява леко корема и след това се получава това зацапване. Когато не ме боли корема няма и зацапване.

# 694
  • София
denis, може ли коментар на графиката ми. Мерена е ректално.
 Графиката не ми пълна понеже нямахме намерение да правим опити в този месец. На 7.11 ми направиха лапароскопия за отстраняване на киста (оказа се ендометриозна). На трета седмица се чувствах добре и сложихме сърце. Вече три дена ми закъснява.Имам само зацапване при забърсване (кафеникаво).
 В деня на очакваният цикъл направих ТБ съвършено отрицателен. Днес гърдите ме болят по-малко. През тези три дни ме заболява леко корема и след това се получава това зацапване. Когато не ме боли корема няма и зацапване.
Графиката не е показателна - ТТ, вероятно, е висока от нещо /вкл. и от лапароскопия/ и това влияе и на БТ.

# 695
Denis моля те да ми погледнеш графиката и да дадеш мнение защото съм ужасно объркана и изплашена че този месец нямам овулация. По принцип цикъла ми е 28 дневен днес е 14 ден и трябваше да е днес. Тестове за овулация започнах да правя преди 3 месеца и двата на 13 ден (тоест вчера) винаги ми показваше много по червена от тестовата линия а този месец не. Беше съвсем леко почти незабележимо по оцветена от тази от предишния ден и по бледа от контролната.http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=svetito това е графиката ми до днес. Моля те за мнение

# 696
  • София
на графиката си нанесла стойности до 11-ти ден, а не до 13-14ден  Thinking

# 697
Започнах да меря БТ чак на четвъртия ден от цикъла си и за това явно се получи това изменение в графиката. Иначе си нанасям всичко на датата за която се отнася. Днес ми е 14 ден от цикъла който започна на 29.11. Правилно ги изчислявам нали?

# 698
  • София
ти е трябвало да отбележиш кой ти е първи ден от цикъла, а не за 1-ви ден да отбележиш 4-тия.
Т.е. на календара трябва да отидеш на 1-вия ден и да отбележиш, че тогава си имала кървене, след това в следващите дни да отбелязваш кървенето и на 4-тия ден да отбележиш БТ

# 699
Сега ще пробвам да го оправя

# 700
  • Бургас
Ако може някакъв коментар, ще съм благодарна.....овулация с тестове не можах да хвана този месец, дори тези които съм отбелязала не беше наситена колкото контролната  Tired Отписвам го този месец, и дуфастон няма да пие, защото трябваше вчера да го почна, а оповръщах света, та 2 дни съм само на чай и вода....Пък ми се иска да видя какво става , ако не го пия прогестерона  Crossing Arms

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … oginName=pufpafka

# 701
  • София
Ако може някакъв коментар, ще съм благодарна.....овулация с тестове не можах да хвана този месец, дори тези които съм отбелязала не беше наситена колкото контролната  Tired Отписвам го този месец, и дуфастон няма да пие, защото трябваше вчера да го почна, а оповръщах света, та 2 дни съм само на чай и вода....Пък ми се иска да видя какво става , ако не го пия прогестерона  Crossing Arms

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … oginName=pufpafka
О. може да е била на 13/14 ден от МЦ. БТ трябва да се задържи  висока.
Дано да е станало  Peace

# 702
Denis може ли коментар на графиката ми?
Според тестовете за овулация трябва да е минала. Те бяха положителни на 14 и 15 ден от цикъла ми но БТ не се покачва много на какво се дължи според теб?http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=svetito

# 703
  • София
Denis може ли коментар на графиката ми?
Според тестовете за овулация трябва да е минала. Те бяха положителни на 14 и 15 ден от цикъла ми но БТ не се покачва много на какво се дължи според теб?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=svetito
О. според мен, може да е била на 15/16 ден от МЦ. Има време да се повиши БТ.
БТ се повишава от 1 до 5 дни след О.
Провери си терм-ра, дали не се е повредил.

# 704
  • Бургас
Къде може да прочетем как да интерпретираме графиките  newsm78 newsm78 има ли някакви статии?

Общи условия

Активация на акаунт