Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 499
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
mi6eto_942, деликатен момент е твоят  Confused Аз също изобщо не понасям Кристал Ноар, случвало се е дори блотер, напръскан от настоятелна продавачка в магазина да ме нервира неистово от джоба на дънките ми и го изхвърлих в първото кошче. Та 50 мл... не знам... не върви и да го разкараш току-така...

Ако позволиш да ти предложа компромисен вариант - размени отливки от него  Laughing
Така хем ще получиш нещо, което ще носиш с удоволствие, хем шишето ще си е там.. пък кой знае, от време на време може и да ти стане приятно да го носиш, когато не се налага да е постоянно и да се насилваш в тази посока  Peace

# 106
Между другото как мога да разбера дали е оригинален? Да не са го метнали моя с някоя реплика. Моя е EDT, представям си EDP кво чудо ще е Joy
А за отливките какво значи това, че не съм наясно.

# 107
Да не са го метнали моя с някоя реплика.
Ако е купен от Сефора, Дъглас или друга от големи парфюмерии, едва ли.

# 108
Между другото как мога да разбера дали е оригинален? Да не са го метнали моя с някоя реплика. Моя е EDT, представям си EDP кво чудо ще е Joy
А за отливките какво значи това, че не съм наясно.
Да кажи откъде е купен?

# 109
От няква жена дето ги взимала от Англия. Прилича на оригинален, ама знам ли Joy

# 110
  • Варна
Да бе!

# 111
  • някъде под слънцето...
Айде на пързалката, Четири страници си се пързаляме...Нали беше продавачка.Как  ги взема от Англия, .не продава ли това, което е в магазина?

# 112
О това е 100 % менте съжалявам. Peace И какво му е разказвала че е по-хубав, тя имала ли е торбата другия желан от теб? И нали беше продавачка? За колко пари го е взел?
sl, е права че ни пързаляш тук. Peace

# 113
Ми тя жената си е продавачка нали продава все пак. И не я е срещнал на улицата, че да ги вади от торба, продава ги от апартамента и в Смирненски (Пловдив) за кое да ви пързалям? Иначе е имала и Булгари, както и други. Иначе и аз съм се минавала с ментета от циганки по улицата дето уж ги крали. Гледаш кутията 1:1 ама вътре шишето съвсем различно и като се напръскаш трае 5 мин. Докато този прилича на 100% на оригиналния и за трайността, както казах жилетката ми вече мирише 3 ден, ама пак не съм сигурна колко е истински.

# 114
  • Бургас
Хаха,искрено ме разсмяхте,пързаляш ни вика LaughingМишето,никога в нищо не можеш да си сигурна. PeaceМного ментаци има навсякъде,залято е. PeaceКофти е когато си отделил опр.сума за парфюм да ти пробутат менте сигурно...купувай за по-сигурно от големите магазини или някъде от нета има такива теми,в които си споделяме за покупките онлайн от определени сайтове на които уж може да се вярва.А ако имаш възможност направо от чужбина,ако не ти лично то поне твои роднини,приятели това е моя съвет.

# 115
Ми тя жената си е продавачка нали продава все пак. И не я е срещнал на улицата, че да ги вади от торба, продава ги от апартамента и в Смирненски (Пловдив) за кое да ви пързалям? Иначе е имала и Булгари, както и други. Иначе и аз съм се минавала с ментета от циганки по улицата дето уж ги крали. Гледаш кутията 1:1 ама вътре шишето съвсем различно и като се напръскаш трае 5 мин. Докато този прилича на 100% на оригиналния и за трайността, както казах жилетката ми вече мирише 3 ден, ама пак не съм сигурна колко е истински.
Аз ти казвам, че е менте. Peace

Кристал, не разбрах кое точно толкова искренно те разсмя?

# 116
Какво да е освен менте, щом се продава по апартаменти. Laughing

# 117
Какво да е освен менте, щом се продава по апартаменти. Laughing
Че е такова, спор няма. Обаче така ги докарват, че ви е бедна фантазията Crazy Нали преди време ви разправях как нашата чистачка се появи с Цветната бомба. Чисти стаята 15 минути, после след нея мирише 5 часа и си мирише на Бомбата без съмнение. Ми за 60 лв си купила 100 мл жената от някаква си, дето носи в салона на дъщеря ѝ и ги продава така на ръка. Не съм ѝ обяснявала какво си е купила, защото няма с какво да ме разбере, но е факт, че нещото, предлагано за Цветната бомба, мирише яко и то съвсем на нея.
Та аз вече искрено се съмнявам какво се предлага в сайтовете на два пъти повече цена от тези на ръка от такива "продавачки", но не и истинско... Изобщо, за нищо човек не може да е сигурен, освен ако не е купено от Париж или Лондон, или може би летищата. Може снобарско да звучи, ама...

# 118
Ааа снобарско, не снобарско е вярно! Обаче слагаме и официални вносители по държавите.
Ментетата ги правят просто невероятни. Една дама съфорумка, ника ми избяга сега, моля да се обади тук, беше писала подробно за копията/ментетата, които е видял с очите си в Дубай. Трябва този пост да се сложи на първа страница във всички теми свързани с парфюми.

# 119
  • някъде под слънцето...
Тоеа, че се продават крадени парфюми,  не е само градска легенда.Бях свидетел как едно младо, добре облечено местно момче го спипаха с три еднакви стотици на излизане от магазина..Със сигурност не ги вземаше за себе си.Този път го хванаха, но със сигурност за да играе за три е имал успешни опити на два или един.
Друг е случая,  обаче, когато колежка се хвалеше, че купува евтини парфюми от румънци, които били откраднали един тир с парфюми.Вярваше си.
За протокола тук ментета в магазин не съм виждала.Крадени парфюми, които родават гастролиращи търговци по заведения и фризьорски салони, не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт