НВ-ВМХ и палео, част 101 - за здравословното хранене

• 63 448
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик

Джемма, браво! Лентичките онлайн ли ги поръчваш? Полагат ли се по здравната каса на диабетици от 2 тип някакъв брой?
Аз останах разочарована като цяло от книгата на David Ludwig. Не си струва загубата на време да се чете.  Embarassed

Да, поръчвам си ги онлайн от Англия, понеже от там си взех и апарата, самосиндикално. Аз не получавам от касата лентички. На майка ѝ дават по 150 на година!

Благодаря, момичета, много се радвам на резултатите, а още повече че ви открих, жалко, че не беше по-рано. Как съм могла да я подминавам тази тема. Crossing Arms

Nuclear, и аз мисля, че от плодовете си гладна. Аз не ям плодове. Вярно е, че колкото по-малко въглехидрати  и повече мазнини поемам, толкова по-сита се чувствам.
Сутринта в 7 ядох 3 пържени яйца в лъжица кокосово масло, в 11 едно слабо кафе с парче краве масло и сега леко започнах да огладнявам, но не ми е готова още супата- варя си свинска супа. Ще ям малко по-късно.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 14:04 от Джемма

# 211
Влизам да се оплача, че днес съм много гладна. Изядох всякаква храна в радиус 6 метра от мен. Наблегнах на плодовете. Типовете храна не са лош избор, но количествата, ах количествата...
Нормално е да ти се яде още и да си гладна ако си яла предимно плодове днес.
Не съм сигурна за тия Цели 30, ама нали цели естествени храни, значи може вероятно месо и зеленчуци, защо не ядеш това, ще те засити повече. 

# 212
  • here, there, everywhere
Бладаря момичета. Утре закуската ще е яйца. На плодовете наблегнах днес за да не ям други сладки простотии.
Мисля, че и ранното бягане сутринта на празен стомах ми изигра номер. Ще се коригирам. Hug

# 213
Бладаря момичета. Утре закуската ще е яйца. На плодовете наблегнах днес за да не ям други сладки простотии.
Мисля, че и ранното бягане сутринта на празен стомах ми изигра номер. Ще се коригирам. Hug
аз снощи на празен стомах тичах и ми стана зле
разтреперих се и докато се прибера само сладко ми се ядеше
но отидох в нас вечерях си салатка и супа и се оправи работата
не е от празния стомах обаче, явно още не съм готова за тичане , а само за подтичване Simple Smile

# 214
Аз като усетя глад, или когато просто не съм се наяла, си хапвам нещо мазно. Основно ядки или масло.
Ню, 3- кратното хранене на ден е препоръчително, но не задължително.  Peace Както и закуската. Тя даже май е горещо препоръчителна, на при мен няма как да станат и двете неща. Ставам в 6,30 /това в работните дни/, преди 12 си лягам изключително рядко. Напоследък си наложих ако ще тренирам в зала да си слагам масло в кафето. Ако съм си вкъщи- пия чисто кафе до към  9.30- 10, когато вече започвам да огладнявам. Не мога да ям насила, при все че не съм гладна.
Да кажа какъв обяд си поръча сина ми- "едно пържено и варено яйце".  Joy А дъщерята пък онзи ден, подготвяйки списъка за седмичното пазаруване и отворила хладилника, гледа ПЪЛНАТА секция за яйца /която побира точно 15 броя/ и пита: "Мамо, ти имаш ли достатъчно яйца".  Crazy

Сиска, а ти защо не тренираш?
Джемма, поздравления!!! Много ти се радвам!

# 215
  • София
вкъщи две кори яйца на седмица не стигат Mr. Green

# 216
вкъщи две кори яйца на седмица не стигат Mr. Green
Тъкмо щях да пиша, че съвсем резонно е попитало детето Simple Smile 15 яйца са крайно недостатъчно преди седмично пазаруване  Grinning

# 217
  • София
Здравейте!
Изповядвам и практикувам режима от повече от година и половина Simple Smile
Искам да ви помоля да ми кажете коя беше книгата за вит В12 и да ми препоръчате източник за r ALA образоване. Благодаря!

# 218
Ние с ММ 15 яйца за цял месец не ядем... Но както казах, аз имам непоносимост и при прекомерна консумация ми се появяват обриви  Sick  

# 219
А, днес вече купих нови 12 яйчица.  Wink

# 220
Аз поръчвам 50-60 яйца седмично.  hahaha

# 221
Джемма, изключително много ти се радвам на резултатите и постигнатото! bouquet bouquet bouquet
Продължавай в същия дух!

Аз се снабдявам с домашни яйца от свободно гледани кокошки. На седмица не ми стигат 30 бройки, а ако събота и неделя сме си тук ги минаваме.  Peace Храним се двама, а ако бяхме повече - не ми се мисли.

Преди правех сладкиши и тестени неща и използвах по около 10-15 седмично, а сега са двойно повече без тези глезотийки/вреднотийки.

Утре сутринта ще съм на лекар и дано не се окаже нещо сериозно.  Peace Довечера също ще ходя, но при джипито ми за направление. Той би трябвало също да се изкаже професионално.

# 222
  • Балчик
Имам една колежка, която се заинтересува от режима, та тъкмо и обяснявах какво ям и влезе друга колежка, която е адвентистка-  веган. Няма да ви описвам как застина до вратата с ококорени очи. Simple Smile

# 223
  • София
Здравейте..храня се на режима от 10.01.2016..С  Хашимото съм и предполагам ИР/преди 4 год.правих обременяване с глюкоза и бях не съвсем ,но с признаци на ИР/...Такаа...месец и няколко дни по-късно-TSH,каквото не съм имала никога -3.2/досега 4.5-5..та до 18/ и КЗ-5.2/5.9,6.1,6.3,6.5 са резултатите ми обикновено/,каквато също не съм имала,откакто меря проф.2-3 годишно...искам да кажа ниски стойности Grinning,нооо..теглото -нищичко,поне нагоре да беше мръднало със 100 гр.,така ,за някаква разлика ooooh!...Движението ми е качване на стълби-3-4 пъти дневно и разходка с куче -1.0-1.5 часа,съчетана с леки упражнения...е,не ще Sick

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 23:19 от --Пуканка--

# 224
  • SA
Ами след толкова години натякване как от мазнините се пълнее, хората логично да се втрещяват като чуят, че някой яде с лъжицата кокосово масло и слабее.  Simple Smile
Лея, дано всичко бъде наред и не е нещо серизоно!  Hug
Пуканка, щом се подобряват резултатите ти, и теглото ще тръгне надолу. Понякога вероятно си иска време, докато инсулиновата резистентност се подобри, а щом и проблеми с щитовидната жлеза имаш, ситуацията се усложнява. На обиколки също ли нямаш никаква разлика?

Общи условия

Активация на акаунт