Професионални серии за коса - тема 100

• 56 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас / София
Супер новина ще се купува. Аз мисля да си измия утре косата с Денсифик, че отдавна не съм го правила, но тествам и шампоанът за обем на Секси Хър, така че може и с него  Heart Eyes

# 721
  • София
Много добре звучи, всъщност Денсифик е единствената пълна серия, от която харесвам всичко и си го поддържам, вкл. голям бустер си взех. За жалост, шампоана и маската са ми свършили почти.
Снощи измих с мострички на Кюн Витал нутришън- много приятна, с хубав аромат. Косата стана гладка, мека, дори лигава след шампоана. После нанесох цялата мостра балсам и добавих две помпички бустер на Секси хеър от любопитство+ малко балсам L'eganza в цвят лате. Косата се посмачка, бих купила серията ако имах нужда от хидратиращи продукти, но засега си имам.

# 722
Много добре звучи, всъщност Денсифик е единствената пълна серия, от която харесвам всичко и си го поддържам, вкл. голям бустер си взех. За жалост, шампоана и маската са ми свършили почти.
Снощи измих с мострички на Кюн Витал нутришън- много приятна, с хубав аромат. Косата стана гладка, мека, дори лигава след шампоана. После нанесох цялата мостра балсам и добавих две помпички бустер на Секси хеър от любопитство+ малко балсам L'eganza в цвят лате. Косата се посмачка, бих купила серията ако имах нужда от хидратиращи продукти, но засега си имам.
Все се притеснявам, че маската Денсифик ще ми е недостатъчна за моята жадна коса, затова толкова време се въздържам от закупуването и.

# 723
Момичета, има ли някой опит от пресата Стиимпод на Лореал? Какви са впечатленията? Намалена е в момента в лукфантастик. Обхванала ме е лудост да си купувам всякакви неща за косата. Снощи пробвах новия Паралукс 385, доста е силен, не можах да се впечатля , мисля че сложих от изглаждащ финиш на Наши в повечко и косата ми някак лепнеше. Кератиновия финиш на Чи ми стои по-добре.

Вмъквам още един въпрос... Освен стилизираща , пресата терапевтична ли е?

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 11:55 от marcela1

# 724
Здравейте, момичета! Бихте ли обобщи ли, кои бяха харесваните протеинови серии от различните марки, т. к. съвсем се обърках в морето от информация.
За моята коса, която е тънка и леко чуплива, установих че най- добре и се отразяват протеинови продукти /но не и от най- силните/+ хидратиращи финиши, които изключително съживяват къдриците. До сега съм изхабила три опаковки на балсама без отмиване за тънка коса на Макадамия. Като искам да уточня, че от другите продукти на Макадамия не съм доволна. Закупих си и малка опаковка на хидратиращия балсам без отмиване на Сексито, но определено ми идва тежък. Предполагам, че за по- плътна коса ще е ок.
 Hug

# 725
Здравейте,красивокоски!

Можете ли да ми кажете как да позлвам Олаплекс 3? Мисля,че Фрея някъде беше превела цяла статия?

Вчера го нанесох на суха коса,разресах и постоях около час,после измих с ш-н и маска. Обаче ..ефекта не е като в салон,даже е съвсем далеч от очаквания.

# 726
Изпуснах цялата тема, но нали сме в "майчинство"  Grinning
1.Косата ми е с фин към нормален косъм, чуплива като на аватара и нетретирана- но пък обича силни продукти.
 2.Колекцийката ми е много малка и набляга на Алтерна хайвер и Напура - като грижа за скалпа.
Между другото новата серия на Алтерна нещо не ме впечатлява, посредствена ми е някак. С по-силно протеиновите серий повече се харесваме.
Какви колекций, какви коси... направо съм възхитена Crazy  Heart Eyes

С тези отзиви за терапията на Наши - И аз я искам вече  Mr. Green така го търся този ефект на уплътняване, че като чуя за двойна коса и яка плътност и не се сдържам  Laughing Моля имайте ме предвид ако някой иска да дели  Hug А Фрея, каква коса и колко прекрасна е след Нашито Heart Eyes

И да се похваля  Mr. Green
Скрит текст:
http://prikachi.com/images.php?images/664/8647664a.jpg http://prikachi.com/images.php?images/679/8647679e.jpg снимките не са много интересни, но няма как да кача клипчета... а как мирише на бебета и мляко вкъщи Laughing
На 14 февруари в 21h  изстреля 1-вото кученце и така до 15-и сутринта до към 8h. Горда мама на 8 момченца и 1 момиченце. Heart Eyes

# 727
  • Пловдив
Момичета, има ли някой опит от пресата Стиимпод на Лореал? Какви са впечатленията? Намалена е в момента в лукфантастик. Обхванала ме е лудост да си купувам всякакви неща за косата. Снощи пробвах новия Паралукс 385, доста е силен, не можах да се впечатля , мисля че сложих от изглаждащ финиш на Наши в повечко и косата ми някак лепнеше. Кератиновия финиш на Чи ми стои по-добре.

Вмъквам още един въпрос... Освен стилизираща , пресата терапевтична ли е
В момента и мен ме вълнува Стиимпода, защото искам да го подаря на дъщеря си за рожденния й ден имаше доволни тук в темата от него, но за терапевтична преса дали става не знам.

# 728
Valkirjaах какви бебешочета, искам едно Laughing Laughing Heart Eyes
И аз се нареждам за терапия на Наши, за делене да ме имате впредвид, мисля ще се съберем групичка Simple Smile

# 729
marcela 1, защо не си впечатлена  от Паралукс 385?

# 730
  • Пловдив

Още една препоръка: Каква пудра за коса за обем да купя?
Аз съм много доволна от пудрата на Кюн,може и вместо сух шампоан да се ползва.

# 731
Много хубава е пресата Стиймпод, пече косата точно като коприна. Heart Eyes При мен обаче отнема обема. Не става за терапевтична преса.
Кученцата и мама са страхотни. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 12:34 от densi

# 732
  • София
Valkirjaах какви бебешочета, искам едно Laughing Laughing Heart Eyes
И аз се нареждам за терапия на Наши, за делене да ме имате впредвид, мисля ще се съберем групичка Simple Smile

И аз бих се включила за Наши, ако пак решите Hug

Бебетата и майката са прелестни, пухкави сладури Heart Eyes

# 733
Аз пак да питам за машите на Исо ,по-специално машата шиш ,имте ли впечатления?

Учудващо искам да похваля Abel, много ми е бляскава косата ,с обем .

# 734
  • София
ДЕНСИ,чудесна коса имаш  Peace Лъскава и дълга  Heart Eyes

denisha,твоята изглежда много плътна и гъста.Блазе ти  Flutter Много е хубава.Впрочем и аз имам същата четка  Wink Прекрасна е  Peace
Бубка, благодаря ти много за комплимента!  Hug  bouquet
Коя четка?  newsm78
На преден план на снимката е Тенгъл Тийзър(не кръглата четка).Откакто сресвам щерката с нея,скубане и ревове няма.

ФРЕЙ,прелестна коса имаш  Hug Толкова трудно се поддържа такава дължина.

Аз вчера поръчах....парфюм от Арлен  hahaha Не козметика за коса.Направо не е за вярване.
Радвам се! Да, няма скубане и дърпане с тях.  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт