ние, срам или не, пропуснахме празника. Казах му сутринта честит празник и той ме гледаше неразбиращо. Иначе за яденето нощем аз съм упорита. Тъпча вечер до последно. Той така или иначе вечеря в 7.30, а си ляга в 8.30. Като спре да вечеря давам плодове, бисквити и хляб. Пробвах и да върна млякото при лягане - изяде 20 мл и спря. И после пак ми се събуди в 12. Като се събуди пробутвам вода, гушкам, шъткам, приспивам, нищо не работи. Реве за млякото и като го получи, заспива. Това започна миналата сряда. Надявам се да е период, който ще мине. Но ме притеснява, не знам какво го причинява. И всеки път е по часовник. Може би огладнява повече с яслата. А там със сигурност яде и то доста. Понякога и допълнително му дават. И най-чудно ми е, че той е един от първите, които спряха да ядат нощем. Мистерия...
и на двамата с ММ ни стана адски тъпо и още ми е криво. Ще му купим като заредят де, но някак исках на празника, макар и да не разбира малкия. Много се е лепнал за тротинетките на площадката и затова решихме.
.АМ даваме сутрин към 6 ,но сега както имаме проблеми със зъбите и той реве на сън и мята ,някой път му го даваме и към 3-4.Понякога в някои екстремни нощи се е случвало и по 2 млека да пие-просто друго не го успокоява-тия кучешки ни взеха здравето.Не мисля че така ще си върнат нощното хранене-той като си спи- не се буди и за вода даже,обаче като си има зорче си е друго...
Чак аз съм се наспала и го чакам