Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И на мен ми излиза по малко или по - скоро ми зацапва  на превръзката по малко  Confused Проблем ли е това?
Сигме да ти е жива и здрава малката кукла 🎂🎁🎂

# 166
Не мисля, че е проблем, аз нямам нерви и време да лежа сутрин по 1 час. По-скоро проблем ми направиха еднодневните превръзки, защото ме спарваха, но минах само на памук, който сменям често и зачервяването мина.

# 167
sigma, Честит рожден ден на дъщеричката! Да ти е жива и здрава, и много щастлива! Много слънчево дете!

Ами, отварата от червена малина/детелина се приемат само до О. Наистина, ако се приемат хормони, не е хубаво да се взима отварата, и аз така четох. Но аз искам да пробвам без хормони за момента. Много зле ми се отразяват.

Сега ще го видя този Л-аргинин. Спорт никакъв...не си мърдам Д-то никъде...лоша работа.
След силен стрес преди две години М ми стана ден и половина, два (беше 3)...и така почнах да търся проблема и се оказа, че лигавицата ми е тънка. Иска ми се да опитам всичко от 'народните' опити преди тежката артилерия.

# 168
L- Arginin на фирмата GNC излиза най на сметка. Аз го пих повече от година. Но сега преди трансфер го спирам заради херпесните вируси да не ги активирам.

# 169
а колко струва, знаете ли? много се чудя...много искам с някакви 'природни' средства да се помъча да я оправя тая лигавица...
320 лв., за две посещения по около 1ч. Действа отпускащо, доспива ти се, усеща се нещо като леко къркорене в корема. Краткосрочно му е действие. Втората процедура 1-2-3 ч преди трансфера. На мене ми харесва, но е скъпичко.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 12:42 от -INA-73

# 170
лелее  #Crazy почвам да катеря стълби...Благодаря за отговора  bouquet

# 171
Сигма, да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet

За всички, които имат проблеми с ходенето до  WC - опитвали ли сте да пиете вода с накисната в нея чиа? Много помага, когато се приема редовно.

За акупунктурата - за да има ефект, трябва да се прави доста дълго време. С два сеанса според мен нищо не се постига. Освен това, би трябвало човека, на когото се прави да е в самостоятелна стая, да е изолиран, да не мисли за друго, а не доктора да му е насреща и до него на леглото да лежи друг.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 12:08 от Nachita_Nachita

# 172
  • гр.София
а колко струва, знаете ли? много се чудя...много искам с някакви 'природни' средства да се помъча да я оправя тая лигавица...

Аз платих 160лв.за около 45мин.

# 173
Начита, само водата, нали? Щото имам чувството, че чията продължава да набъбва в организма ми така, както и в чашката.

# 174
Начита, само водата, нали? Щото имам чувството, че чията продължава да набъбва в организма ми така, както и в чашката.
Аз слагам една лъжица чиа в 1,5л. шише с вода от предния ден. На следващият ден чиата вече е набъбнала в максималния си размер и не набъбва допълнително в стомаха. Пия водата с чиата. Трябват ти поне 2 шишета да имаш готови, за да може като свърши едното, другото да е готово за консумация.

# 175
Ясно, и аз от предната вечер, ама слагам много чия. Ще пробвам с една лъжичка.

# 176
Аз хапвам чия, но я поръсвам суха в салатата, защото такава подута и точеща се в чашата не мога да я докосна. Някой питаше за лененото семе - да го смени с чията, ефектът е същия.
 Л-аргинина го приемам в съченатие с иноситол сутрин. Тери8 и аз имам същия проблем като теб.
Този месец бях под въпрос за трансфер, заради слаба лигавица и приложих каквото се сетих, за да й повлияя и мисля, че успях.
Враг номер едно за тънката лигавица е шоколада, кафето, колата, цигарите.

# 177
Ясно, и аз от предната вечер, ама слагам много чия. Ще пробвам с една лъжичка.

На 1,5 л. е супена лъжицата, не чаена Simple Smile
В 0,5 л. слагам чаена лъжичка.

Герда, чела съм, че не е добре да се консумира чиа, която не е накисната предварително, защото набъбва в стомаха. Не ти ли докарва стомашни проблеми, която я приемаш в салати?

# 178
Аз наръсвам чаена лъжичка.  Много добре ми се отразява.

# 179
Ех, Сигме, прекрасен подарък си имаш! Да ви е жива и здрава малката хубавичка, да има щастливо детство и много да ви радва! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт