Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз правих преди един трансфер. Беше неуспешен. Стаменов каза, ако имам излишмни пари да давам, да повторя Mr. Green А мъжът ми направо полудя като чу колко струва хахаххахаха.

# 151
Чета и в чужди сайтове, че се прилага акупунктурата. Но все пак си мисля, че влияе на ниво психика, като хипнозата. При някой действа, при други не. Аз лично съм Тома-неверни и знам, че няма да ми подейства и никога не бих си дала парите.

# 152
Шакира, това с не изтичането на Утрогестана при мен го приех за положителен признак. Дано и при теб е така.
При неуспешния опит постоянно изтичаше, а го слагах на еднаква дълбочина.  Crazy

# 153
  • гр.София
И аз при предишния ЗЕТ направих акупунктура, беше неуспешен. Сега не повторих, ще видим какъв е резултата

# 154
А дано, Мохини! Само дето на мен още не са ми се обадили да кажат кога какво...А снощи преживях ужас отново с моя запек..Това въобще не е добре. Днес от сутринта започнах с топла вода, сега ще пия зехтин. А за храна - не искам да виждам. Сигурно ще почна да ям по по малко.. Голям ужас е при мен.

# 155
Има ли някой, който е правил акупунктура в Надежда за подобряване кръвоснабдяването към матката и удебеляване на лигавицата  Thinking
Аз, при два от опити. Единият път имах +тест за кратко.

# 156
а колко струва, знаете ли? много се чудя...много искам с някакви 'природни' средства да се помъча да я оправя тая лигавица...

# 157
Аз ще ти дам моя съвет за подобряване на проблемна лигавица - много разходки и ходене пеша, качване по стълби(подобряват кръвообръщението), иноситол+Ларгинин сутрин,  и лук към всяко хранене във всякаква форма + малка чаша червено вино вечер и омега 3 със витамин Е преди лягане.Спираш кафето и шоколада.,цигарите - вредят.

# 158
да, мисля всеки ден да слизам няколко спирки по-рано от рейса и да ходя пеша до вкъщи след работа...отделно съм си взела червена детелелина и червена малина. Пия Прегнакеър консепшън (не знам дали с тях мога да взимам допълнителни добавки, че ще ми дойдат много сигурно  newsm78). С дуфастона нещо не виждам очевидна разлика в количеството на М, утрогестана по-добре ми се отразява. Мислех си и за акупунктурата, ако има ефект поне 6 месеца в подобряване на кръвообращението на малкия таз...

живея на 12 етаж...освен да почвам пеша  Laughing

# 159
Моя подарък от клиника Надежда и по-специално от д-р Персенска днес става на три години  Heart Eyes

# 160
Тази детелина и червена малина в месеца на трансфера не трябва да ги пиеш.
Странно ми е, защото знам че малината и детелината се използват и за предизвикване на аборт.
А аз избягвам всякакви къпинови-малинови защото съсирват кръвта, а при мен това си е проблем.
Билките не се приемали когато започват да се приемат хормони.

Сигмее , каква сладурка е дъщеричката ти, цяло слънчицее! Честит роджен ден! bouquet

# 161
Terry8, тренираш ли? Трябва да подобриш кръвоснабдяването в малкия таз, можеш да правиш и коремни преси.

Шакира, Мохини, искате да кажете, че утрогестана изобщо не ви изтича (макар че не е течно, за да изтича, а по-скоро "излиза")?  newsm78 На мен периодично си излиза някаква част, доста по-малка от количеството, което поставям предполагам (2*3).  Rolling Eyes

sigma, да ти е жива и здрава и все такава лудетина!  bouquet Hug

# 162
Сигма, да ти е жив и здрав този красив и лъчезарен бонбон! И благословена да е!

# 163
Сигме, честит ръжден ден на дъщеричка ти! Много усмихнато дете! Да ти е много здрава! bouquet
Трябва си спорт за да се подобри кръвообращението на матката и добавки от сорта на L-Arginin или повече пилешко месо, яйца. Всякакъв вид месо съдържа Аргинин. Но хора с Херпеси трябва да ограничават Аргинина, че да не се активират херпесните вируси
Утрогестана не ми изтича, когато лежа  повечко време.

# 164
  • София
Сигме, да ти е жива и здрава и да продължава да ви прави щастливи, радва, усмихва, да има много късмет и да си расте волно и безгрижна  Hug.
Моля споделете как протича тази биопсия като процедура  newsm78 - да съм психически подготвена  Praynig.
Така и така ще се забавим с опита, ще използвам времето да сменя заповедта. Това уверение от клиниката, че ме поемат като пациент - веднага ли става готово или трябва веднъж да ида, за да се разберем да го изготвят и втори път - да си го взема  newsm78?

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 12:19 от zazu1

Общи условия

Активация на акаунт