Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • В сърцето на любимия човек
Зазу - зависи каква биопсия ще правите. Имунологичната и микробиологичната ми бяха готови за седмица (това беше преди една година). Тази за имплантационния прозорец става по-бавно, за около месец. Ако всичко е наред, може да стартирате опит веднага, а ако има проблем, който налага лечение, ще ти слагат лекарство, после пак биопсия, докато излезе хубав резултат.

# 136
  • София
Пънче, предвид липсата на имплантация подозирам, че точно тая по-дългата ще правим, може би в комбинация с другите.
Чудя се има ли смисъл да правим стимулация при това положение на следващ цикъл или най-добре да изчакаме резултата  newsm78.

# 137
Ако ще замразявате ембрионите - действайте, ако ще правите трансфер - чакайте резултата  Peace

# 138
Моето мнение е първо биопсиите. Заслужават си.
И по-късно стимулациите.Нищо няма да загубиш.
Голямо разковниче са те.

# 139
Здравейте момичета,
След трансфер получих 30 дневен болничен. Искам да попитам, ще ми удължат ли болничния с още 30 дни, тъй като е още рано за жк. Ще се радвам на отговор, ако някой е минал по този път.

# 140
  • Варна
Шакира ,
mimika10
Какъв лек ползвате от аптеката против запек?

# 141
Лелее, голям ужас е с този запек. От вчера насам съм започнала борбата. Първо с едни капсули с алое вера- Натуралекс, файда нямаше. Днес цял ден се тъпча със салати, ябълки, киви и прясно мляко. Файда никаква. Тази вечер вече си сложих свещичка Eva/q и най- сетне получих облекчение. Господеее...След малко идва ред на Утрогестана, отново тоя виновник. #2gunfire Утре отивам да поръчам в аптеката да поддържат с тия свещички, че в тъпия Марешки като им свърши нещо, едва тогава поръчват и то като го търсиш може да го няма. Просто аптеката е до нас и ми е удобна. Иначе в запас имам и Дуфалак за пиене..

# 142
Проблемът може да е и от тсх-то.
Сутрин на гладно кивита, плодове.През деня повече течности.Вечер горещо мляко. А също и сладко от рози.

# 143
Предния път пак ми препоръча сладко от рози. Simple Smile Сега се сетих! Не е от ТСХ. То е 1.46 от преди 5-6дни. В момента в който започнах Утрогестана и на другия ден вече започна мъката. Предния път беше същото.

# 144
От Утрогестана, ако го пиеш.
Сок от кисело зеле също е ок.

# 145
Не го пия. Вагинално е. Но аз като го сложа и лежа минимум 30-40мин, а понякота и час. И нищо не изтича после. Дори се чудя дали тази доза не ми идва в повече. Но не я бутам докато не ми каже лекар.

# 146
Joni79 и аз ползвам Eva-q  свещички които ми каза Тихомирова, а после и Стаменов потвърди. Каза ми че е важно всеки ден да ходя ако трябва да е със свещички.
Друго което на мен лично ми помага е чаша топла вода сутрин след ставане и закуска Активия с ленено семе и овесени трици. Но някъде четох тук, че не било добре лененото семе при бременни и се чудя дали са г4о спирам...
А да ви попитам кога трябва да звъннат ембриолозите и да ми кажат дали са замразили другите ембриончета? Вече минаха няколко дни и никой не е звънна. ..странно

# 147
Щом не са ти звъннали, обади се на регистратура до 15:30 (ембриолозите са по принцип до 16ч), обясни за какво се обаждаш, остави име и егн и помоли да ти звъннат.

# 148
Добре, ще звънна още утре. Благодаря ти :*

# 149
Има ли някой, който е правил акупунктура в Надежда за подобряване кръвоснабдяването към матката и удебеляване на лигавицата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт