Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
Герда, Фраксипарина ми казаха да го бия от първи ден след трансфера. Сега видях в темата с ананаса, че ти го слагаш от третия ден...

Шакира, при предишния трансфер имах биохимична бременност, ембриончето се имплантира, но спря да се развива. После се оказа, че имам лоша биопсия и имунология. Сега ми направиха вливка на Октагам, сложиха ми РВМС и тези инжекции, дано да помогне всичко това Praynig
Успех и на вас двете с Герда Hug

# 121
Мими-деми, кажи как ти обясниха да слагаш зарзиото, моля.Помня,че имаше нещо с часовете на слагане.(Акушерка Христина обяснява много хубаво,но я нямаше Sad.)

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 16:39 от Анонимен

# 122
  • гр.София
Герда, за часовете нищо не ми казаха. Аз мисля да я слагам по същото време, по което ми я биха за първи път.

# 123
На мен ми казаха да ги спазвам и си спомням, че бяха в много неудобно работно време. Ама правих всякакви гимнастики, за да се боцна. Освен това се съхранява в хладилник.

# 124
  • В сърцето на любимия човек
За Зарзиото / Неупогена е важен денят  Peace
За инжекциите за стимулация и особено за Цетротид-а е важно да са по едно и също време. Цетротида трябва да е след 16ч.

# 125
Герда, Фраксипарина ми казаха да го бия от първи ден след трансфера. Сега видях в темата с ананаса, че ти го слагаш от третия ден...

Шакира, при предишния трансфер имах биохимична бременност, ембриончето се имплантира, но спря да се развива. После се оказа, че имам лоша биопсия и имунология. Сега ми направиха вливка на Октагам, сложиха ми РВМС и тези инжекции, дано да помогне всичко това Praynig
Успех и на вас двете с Герда Hug
       При мен също при предният трансфер имаше биохимична бременост и после ембриончето спря.Сега и аз имам PBMC ,Фраксипарин и Зарзио през 2 дни.На всички момичета дето бяха с мен на трансфера им изписаха това.Дано този път се задържи.Днес ми е 8 ми ден след трансфера и започвам все повече да го мисля и да се притеснявам.

# 126
  • София
Успех на групичката след трансфер !  Praynig
Зарзиото(по 1 деление) го слагах през 2 дни -вечер около 19h,а фраксипарина всеки ден.

# 127
Аз пък имах само Медрол и Зарзио. Дори в понеделник питах специално генетичката за Фракси или поне за аспирин протект, но тя беше категорична , че нямам сериозна тромбофилия, което да налага това.

# 128
С какъв интервал слагате зарзио-фракси?

# 129
Герда,на мен ми го бяха изписали през ден по 1 деление. Не са ми казвали конкретен час, но аз така или иначе ходех сутрин преди работа. Мисля,че лекаря преценява според ситуацията.

# 130
  • София
Герда, от когато имах вечер с Фракси и Зарзио не  спазвах времеви интервал. Лягах и слагах едната инжекция от ляво ,а другата от дясно.

# 131
Момичета май само аз не знам какво е това Зарзио?  Не са ми го били при нито един опит...Сега след трансфера ми от 3 жени само на мен не го изписаха, но може би защото съм с хиперстимулация. ..не знам. Само ми дадоха да пия Медрол ( плюс другите неща разбира се ).
Шакира  и аз имам проблем с запека, Стаменов ми каза, че е важно всеки ден да ходя по нужда и за това ползвам от аптеката и аз.
Успех на всички след трансфер  Praynig

# 132
Кога имат време да ви казват за ходенето до тоалетна..Блазе ви,вие сте специални. Wink

# 133
  • София
Здравейте  bouquet.
Обсъдихме план за действие с доктора. Ще правим биопсия. Бях се настроила за стимулация, но предвид липсата на имплантация при преден опит в друга клиника, може би наистина е по-разумно да се види има ли проблем там.
Притеснява ме колко време ще се забавим покрай тази биопсия. Доколкото разбрах се прави на 5-ти ден след О. А кога горе-долу излизат резултати  newsm78?

# 134
Биопсията си заслужава.Следят те до ову и пет дни след това се взима материал.

Общи условия

Активация на акаунт