Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
знам ли защо. Аз я правих при д-р Михова. Бях на 34 и щях да родя на 35, което ме слагаше директно в рискува група и съответно по кръвни бях с висок риска за Даун и тн. Не знам как е прегледа в Майчин дом, но в Надежда при Михова ако не се лъжа беше на 4D  и е доста обстоен. Аз като си видях кръвните и настръхнах. Отидох при Михова тогава и я питах какво мисли, ако трябва да се подложа на още изследвания или на амниоцентеза, но тя тогава ме увери че всичко ми е абсолютно добре и бебето ми е идеално здраво за нея. Така пишели в кръвните , защото ще родя след 35г.
След време разбрах, че Михова найстина много добре си разбирала и дори от прегледа на първа фетална може да види дали бебето има даун или не. Е моето се роди живо и здраво както каза Михова Simple Smile.
Ако искаш направо си 2та фетална в Надежда при Михова, ще останеш много доволна.
Благодаря ти Гери! Дано всичко да е наред. Записах се при д-р Чачева . Hug

# 106
Е, изписали сте света...и то все с хубави новини!
Stefa, честито миличка! Много се радвам за теб! Още те помня и сега ми изплуваш пред очите толкова щастливичка! Ейй, браво! Толкова хубава новина! Чак се просълзих.. Hug Hug Hug
Electra, аз също мисля че ти е малко отклонението. Но ако има още нещо, може да е комбинирано с някакво друго отклонение. Например, тук имаше едно момиче, на което също НК клетките бяха 13%, но тя имаше и Хашимото на щитовидната и чак едва като и вляха Имуновенин се получиха нещата. Говори с лекаря си за биопсия и направи генетични. Бременността може да отключи какво ли не, та дори и с донорска яйцеклетка. Нали твоя организъм трябва да износи плода, а не обратно. Успех! Hug Peace
Днес съм щастлива с всички вас! Hug

# 107
Фибриноген 3,6 при норма 4,5 как е преди трансфер? Не съм на фракси.Сигма къде е сега, за да отговори,тя много ги разбира тия неща,че ми е спешно.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 17:04 от Анонимен

# 108
Добре е. Сега пред мен не ми е първата книжка от терапията ми със синтром. Но по спомени фибриногена беше над 4 и тогава беше проблем.

# 109
Благодаря ви на всички за коментарите и да ви кажа, искам след някой друг месец пак да си говоря с вас, ама в темите за бременни. От сърце ви го пожелавам Hug

# 110
Стефи, честита радост  Hug
Пожелавам ти много усмивки до финала.

На всички пред трансфер, след трансфер стискам палци и вярвам, че ще успеят  Hug

# 111
  • Варна
За днес имах Прегнил в 22 ч., но ми го биха с 20 мин закъснение. Дали това би било проблем. Много се притесних

# 112
За днес имах Прегнил в 22 ч., но ми го биха с 20 мин закъснение. Дали това би било проблем. Много се притесних
Не се притеснявай. И на мене са закъснявали когато има повече жени. Спокойно и пази коремчето, не го натоварвай. Да не почнеш утре да чистиш и спортуваш  Heart Eyes

# 113
  • Варна
Ох много се притесних. Сестрата като ми дава Прегнила ме предупреди да спазя часа. И сега за това треперя да не сгафя нещо. За утре съм си дала пълна почивка. А с влак може да се пътува, нали ? Не съм от София и ще пътувам с нощния

# 114
Аз си бия всичко сама, включително и прегнила. Чат-пат ми се случва да имам  20-30 минути разлика, никога не е било проблем Simple Smile

# 115
На някой от скорошните трансфери да са ви изписвали Зарзио? И като имаш преливан преди трансфер Имуновенин дали изписват Зарзио след трансфер? Много ме вълнува това, а мисля че няма смисъл да питам имунолозите, а Стаменов ще видя чак на трансфера си, който и аз не знам кога ще е. Чета, че спомага на имплантацията и тъй като съм с високи NKT клетки и Хашимото, си мис.я че би трябвало и това да е от помощ.

# 116
Питай си го на самия трансфер за зарзиото.И аз мисля,че помага. За кога сее очертаваш?

# 117
  • гр.София
Шакира, на мен ми предписаха Зарзио и Фраксипарин. Вчера си бих за първи път Фраксипарин. Той се слага всеки ден, а Зарзиото ми биха в понеделник и ще трябва да си го слагам през 2 дни. Доколкото разбрах Зарзиото подпомагало имплантацията. Миналия път нямах тези инжекции. Сега ми остана само едно ембрионче и д-р Цветков ми ги предписа, за да напавим всичко, което зависи от нас, а дали ще се имплантира... Praynig
На трансфера бях с още две момичета и на тях им предписа Зарзио.

# 118
Как ви обясниха акушерките да слагате зарзио?
 Фраксито от кой ден ти го дадоха Мими-Деми?

# 119
Изчака ми се чакалото да чакам ембриолозите да се обадят. Не знам кога. Тихомирова каза да чакам тяхното обаждане. А от този Утрогестан отново започна мъката със запека. И отново изкупих аптеката..При вас така ли е?
Мими деми, успех мила! Стискай до последно! Благодаря ти че ми отговори! При теб какви са проблемите- в имплаптацията, имунни, хашимото..?

Общи условия

Активация на акаунт