Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Стефи Честито и от мен.Само такива чудеса да се случват. Hug
Клеар хайде прави го тоя тест че аз неиздържам вече Praynig

# 91
Айдееее, Clear, ти кога? Стискам, стискам, от три дни насам стискам... Praynig  Hug  bouquet

# 92
Говорих с имунолозите най-после.Омега 3 ми казаха, че може да се пие и 1 година. Респистим плюс само 30 дни. Много леки били отклоненията и едва ли може да е основна причина за неуспешния опит. Дано да не изскочи сега някоя друга причина ooooh!
Генетични само не съм си правила, много се чудя дали има нужда. А, и биопсия също не съм.

# 93
Според мен е добре да направиш, както генетични, така и биопсия. За последната лекарят ти трябва да прецени каква да бъде.

# 94
  • гр.София
Стефи, честито и безпроблемна бременност ти желая Hug
Аз вчера си прибрах един бластоцит (втория не се разви както трябва и отпадна) и сега започва голямото чакане Praynig
Clear, стискам ти палци за много положителен тест Hug

# 95
Стефи, честито и стискам палци всичко да е по мед и масло  bouquet Hug Praynig
Аз стартирам другата седмица с къс протокол, така прецени доки.
Днес бях в клиниката, по спомени от миналата година когато бях за последно там, сега имаше много повече лица с изписана надежда на тях. Нищо, че не се познаваме, прегръщам всяка една от вас и силно вярвам, че ще стигнем до успешен финал, но трябва да сме много спокойни, да не се натоварваме с излишни негативни мисли. Трябва да им покажем  stork-boy stork-girl колко е хубаво при нас newsm51

# 96
За биопсията мисля, че има смисъл.
Но генетичните какво показват? Аз ще съм с донорска Я, в този случай има ли смисъл?

# 97
Ехааааа, много обичам да чета такива новини! Лека бременност до термин, Стефа!

Електра, не знам откъде си, но според мен ако имаш възможност е най-добре да минеш през генетиците за консултация. Аз вчера бях при д-р Хаджидекова. Може да се опиташ и по телефона да говориш с нея - вчера я свързаха 2 пъти с пациентки, докато бях при нея.

# 98
Здравейте, извинете, че нахлувам така в темата, но от известно време се опитвам да си запиша час за първичен преглед за репродуктивната гинекология, но нищо не се случва. Звънях и по телефона, казаха ми, че само по интернет мога да взема час като попълня формуляра. През два браузера опитах, но нищо не се случва. Просто се върти иконката, че мисли и така до безкрай. Като се чух с тях, провериха дали има направена заявка, но не откриха такава, което означава, че нищо не съм направила. Дали аз бъркам някъде  newsm78 или пък  техния сайт  се е бъгнал?  
 Пак натиснах изпрати, сега вече май го измисли. Извинете за безсмисления коментар  bouquet
 Успех на всички!

Здравей,
Чакането е голямо за първичен час, аз подадох този формуляр за който говориш и часа ми беше след 1 година и 1 месец от подаването на формуляра Sad

# 99
  • София
Благодаря ви,момичета! От сърце ви пожелавам още едно или две сърчица да тупкат по вашето!
Чаках за час за първичен преглед 9м,но си заслужаваше. Заредете се с търпение и вяра,знам колко е трудно,но ще стане чудото.
Някакви впечатления или отзиви за д-р Нели Димова от МБАЛ Надежда?

# 100
  • София
Благодаря ви,момичета! От сърце ви пожелавам още едно или две сърчица да тупкат по вашето!
Чаках за час за първичен преглед 9м,но си заслужаваше. Заредете се с търпение и вяра,знам колко е трудно,но ще стане чудото.
Някакви впечатления или отзиви за д-р Нели Димова от МБАЛ Надежда?

аз се следях при нея на ЖК и тя ми прави секциото. Лично аз съм много доволна от нея. Отделно си ходех и при д-р Михова на прегледи, дори понякога и Димова ме е пращала и ми харесва че работят в екип. Доста ми трепереше, защото с мен започнаха ЖК в Надежда и според мен й бях от първите бременни от ин витро Simple Smile.

# 101
  • София
Благодаря,Гери! Аз се видях с нея,но не мога да преценя дали е моят доктор.
Направи ми впечатление,че държи на ранната фетална държи да се прави само в Надежда. Тя преглежда ли и на друго място? Не откривам никаква информация за нея в нета.

# 102
  • София
Благодаря,Гери! Аз се видях с нея,но не мога да преценя дали е моят доктор.
Направи ми впечатление,че държи на ранната фетална държи да се прави само в Надежда. Тя преглежда ли и на друго място? Не откривам никаква информация за нея в нета.

Доколкото знам е само там. За феталните - тя държи на всичките. Тя първата е така да се каже задължителна, аз лично не бих я подминала. За другите са пожелание, аз си ги правих. Другото което й харесвам, че на нея можеше винаги да се разчита. Дава си номера още в началото и можеш да я търсиш денонощно. Малко е пряма, но мен това ми харесва, защото е искрена.

# 103
  • София
Аз направих първата в Майчин дом,но тя май им няма доверие...Държи да направя втората в Надежда. newsm78 До колкото разбрах всички резултати  от ФМ се пращат в Майчин дом и ми стана странно ,че е скептична към специалистите там .  Confused

# 104
  • София
знам ли защо. Аз я правих при д-р Михова. Бях на 34 и щях да родя на 35, което ме слагаше директно в рискува група и съответно по кръвни бях с висок риска за Даун и тн. Не знам как е прегледа в Майчин дом, но в Надежда при Михова ако не се лъжа беше на 4D  и е доста обстоен. Аз като си видях кръвните и настръхнах. Отидох при Михова тогава и я питах какво мисли, ако трябва да се подложа на още изследвания или на амниоцентеза, но тя тогава ме увери че всичко ми е абсолютно добре и бебето ми е идеално здраво за нея. Така пишели в кръвните , защото ще родя след 35г.
След време разбрах, че Михова найстина много добре си разбирала и дори от прегледа на първа фетална може да види дали бебето има даун или не. Е моето се роди живо и здраво както каза Михова Simple Smile.
Ако искаш направо си 2та фетална в Надежда при Михова, ще останеш много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт