Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
После, както го почувстваш. Но повече почивка, без излишно натоварване, повече спокойствие.
 Hug
 Flowers Four Leaf Clover

# 76
Герда, непосредствено след трансфера не е добре да шофираш. Аз бях с две много нахакани дами. Едната се юрна да си ходи с трамвай, а другата да пътува до Бургас. Толкова позитивни и готини бяха... Тотално забравих за прекалено пазене покрай тях! Успех!!! Кога е трансфера, или предпочиташ да замълчиш?

# 77
Скоро е трансферът. Ще замълча, кога е точно. Embarassed
Да се возиш и да пътуваш -  много мами са успели така. Но при шофирането има повече напрежение, сякаш.
Да не рискувам чак толкова. newsm78

# 78
Аз не виждам  каква е разликата в шофирането и возенето,ако си  шофьор.По  навик  пак се озърташ,пак ти шарят  краката  долу да търсиш педали.
Аз си шофирах  след трансфера,после и на теста и на всеки следващ преглед.
Герда,успех ти желая и да се похвалиш с  хубав резултат!

# 79
Между това да шофирам и да ме вози такси, предпочитам да се возя сама. При единия ми трансфер се качих на такси, помолих го да избягва улици с павета, а познайте от къде мина  #2gunfire  А и повечето таксита са миризливци.
Успех мили дами  Peace

# 80
  • София
аз винаги си ходя сама с колата на трансфери , пункции и тн и си карам. Мен лично по ме напряга да ме возят, отколкото аз да си карам по лека.
Единственото което направих на последния ми трансфер, от който е дребния е че си бях направила един хубав диск с лека и отпускаща музика. Слушаш си го всеки път като ходех към клиниката и ми действаше супер успокояващо Simple Smile.
Не мисля че карането е проблем.

# 81
За съжаление  няма да шофирам из София, налага се да е по магистралата, адреналина сякаш е повече.
Но много куражлийско ми дойде, това че има мами, които са шофирали сами след трансфер.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 22:45 от Анонимен

# 82
Много по-спокойно е да шофираш сам, защото си концентриран в това, което правиш и дори при непредвидени обстоятелства не се стряскаш толкова, колкото когато друг е зад волана, защото може да си отпуснат, заспал и т.н. и стресът да е в пъти повече.
А по магистрала е още по-лесно.

# 83
Вас гони ли ви безсънието след започване на Утрогестан? Имам чувството, че е от него вече втори ден..а това много ме измъчва. Спомням си при първия опит беше същото..

# 84
   А аз от утрогестана започвам да спя.

# 85
  • София
Здравейте,момичета! 
Чудото при нас се случи! След много години опити и неуспехи съм бременна. Получи се спонтанно месеца след неуспешно ин витро на 2 бластоцита. Изключително съм благодарна на д-р Персенска! Благодаря Ви за подкрепата и за отговорите на въпросите ми. Стискам палци и вярвам ,че ще прегърнете мечтаните си бебета! Заслужавате го толкова много. До скоро бях на Фракси и Зарзио за задържане .Една от причините при нас се оказа имунологията. Моля се да устискам до финал. Praynig

Поръсвам ви много обилно със син прашец!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 86
Стефа, ще устискаш, момиче, прекрасен пухкав финал ти пожелавам Heart Eyes
Случват се и такива чудеса Hug
Леле, как ме изненада с този син прашец! Е, за цвета нямах предчуствие  Wink
Събирам си от прашеца  Simple Smile

# 87
Стефииииии, много, много, много се радвам за вас. Да ти е леко до края и да си благословенна!
Знаех си аз, че ще ходим заедно в Южния. Страхотна новина, не мога да ти кажа колко се радвам.  Hug Heart Eyes

# 88
  • София
Стефа, тихичко честито. Лека и успешна до финал. Мечтая си и аз за едно такова чудо  Wink  Praynig.
 newsm75 newsm79 newsm28 - да насмуча прашец

# 89
Бързо, бързо под прашецааа! Толкова се радвам!!!!
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт