Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Да се включа и аз по темата относно поставянето на РМВС от акушерките. На мен ми го постави акушерката на д-р Тихомирова, когато д-р Стаменов отсъстваше през Ноември. В кабинета(не в манипулационната) в присъствието на д-р Тихомирова, която обаче не участваше(говореше по телефона). По същия начин, както каза мисля Gerda много - трудно намери канала. Може би защото сравнявам с доктора, който поставя РМВС-то за около 17 секунди Wink Не знам наистина защо така са решили да е и занапред, дали наистина толкова ще улекоти графика?!?!

# 61
  • София
според мен нищо не може да улекоти графика, освен десетина нови лекари, ама опитни, не учещи се.
аз минах няколко прегледа, понадупчиха ме за хормони няколко пъти и пак ме записаха при доктора  ooooh!
и това се повтаря трети месец  Crazy
при него минавам с два прегледа и два хормона.

# 62
Момичета обадиха ми се за трансфер днес,3те ден ми е. Стаменов е вече на работа и ще мина първо през него да ме види. ..но днес съм относително по - добре.  Стискайте палци 👍 Успех на всички :*

# 63
Шакира, как ме разсмя.Добре, че не съм била номер 6 или 7, че нямаше да ми оставиш никакво право да съм инкогнито тук. Hug
 Доста се измъчих докато намерят канала, защото сменяха няколко спекулума, на принципа проба-грешка.Добре, че ми се падна опитна и мила акушерка. #Crazy  Явно за това ме е боляла и цитонамазката.
 Успех, мимикааа! Hug Очертаваме се голяма дружина - мими-деми, шакира, аз , мимка, и още някой имаше сякаш..

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 19:25 от Анонимен

# 64
според мен нищо не може да улекоти графика, освен десетина нови лекари, ама опитни, не учещи се.
Абсолютно точно  Peace

За мен това с пренасочването на определени манипулации към акушерките е пълна глупост!
Интересно ми е ако откажа да ми бъде поставяно РВМС от акушерка, какво ще стане? Ще ми теглят една майна или ще се съобразят с желанието ми без последствия?

# 65
Шакира и Та ра, на резултата от имунологичните ми пише в полето коментар да пия Омега 3 и още едно от същия род, на което забравих името и не мога сега да видя понеже е вкъщи, а аз на работа. Пак беше някаква добавка. Това за 30 дни. Накрая са написали - контрол при + тест.
Не знам дали да им звъня да ги разпитвам и какво да питам.
Чудя се дали трябва преди процедура да ги пия или още сега. В момента нямам никаква идея кога ще ми е процедурата...

# 66
Здравейте, извинете, че нахлувам така в темата, но от известно време се опитвам да си запиша час за първичен преглед за репродуктивната гинекология, но нищо не се случва. Звънях и по телефона, казаха ми, че само по интернет мога да взема час като попълня формуляра. През два браузера опитах, но нищо не се случва. Просто се върти иконката, че мисли и така до безкрай. Като се чух с тях, провериха дали има направена заявка, но не откриха такава, което означава, че нищо не съм направила. Дали аз бъркам някъде  newsm78 или пък  техния сайт  се е бъгнал?  
 Пак натиснах изпрати, сега вече май го измисли. Извинете за безсмисления коментар  bouquet
 Успех на всички!

# 67
Успех и на теб, въоръжи се с търпение сега:)

# 68
Толкова вече чаках, ще чакам още, друго няма какво да направя!

# 69
Можеш да пробваш в друга клиника, докато чакаш - много момичета го правят.
Късмет и дано не чакаш много!  Hug

# 70
  • гр.София
Мимика, успех Hug

# 71
Електра, виж коя е другата добавка.
На мен ми дадоха омега3 по 1 табл.на ден, без прекъсване и оксибор форте по 1 табл.до трансфер. До трансфера ми имаше поне 4 месеца, казаха ми да ги започна веднага.
Обади им се и ги попитай, това са важни неща.

# 72
Електра, пиеш добавките както са ти изписала докато самите имунолози не кажат до кога. Но те са ти казали - до положителен тест. Тези добавки няма да ти навредят.
На мен също ми бяха изписали Омега 3 и Оксибор форте, заедно с Агапурин и ги пих докато не повторих изследването им и тогава имаше и други назначения, но Омега 3 продължаваше. Омега 3 освен, че има противовъзпалително действие, то е и много полезно при развитието на плода, а освен всичко е незаменима киселина, с която е бъкън Интралипида, който изписват при много автоимунни и други заболявания преди трансфер.
На теб по какъв повод са ти изписани?

# 73
След трансфер може ли да се шофира?

# 74
Момичета минах и днес .... за пореден път се обаждавам че Д-р Стаменов е УНИКАЛЕН ЧОВЕК ❤❤❤
Много добре се отнесе с мен, прегледа ме и каза че наистина съм се поиздула доста,каза ми какво да правя, да пия, пусна ми първо пълна кръвна картина и чак тогава ми каза че съм готова за трансфер Simple Smile Е мина... Стискайте палци 👍
 Може да пътувате след трансфер, но не е препоръчително да шофирате.
 Сега момичета колко време да лежа? Той ми каза поне 4 дни ...а после?

Общи условия

Активация на акаунт