Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз миналата година си записах час за имунологични чрез регистратурата.Сега промяна ли има ?Само когато се обадя на тях ли мога да си запиша час или и варианта от регистратурата,че другия месец пак ще правя изследването.

# 481
  • гр.София
Ивана, час се записва при имунолозите

# 482
Най-добре през регистратура. Обичайно понеделник след 17 часа са консултациите при генетиците.

# 483
Августина, благодаря  bouquet

Преди 2 седмици записах час за консултация с генетик за понеделника, който следваше, през регистратурата. Днес записах час при имунолозите за петък, при всичките ми претенции за часа Simple Smile

# 484
  • София
Здравейте,
Много приятно ме изненадаха от администрацията. Вчера около 18.30 ми звъннаха и ми казаха, че ако искам мога да се видя с Цветков, за днес в 08.30ч. Разбира се съгласих се и днес бях първи номер. Явно са си записали все пак, че искам час за него и са го питали ли, не знам, но е супер че минах и то без чакане.

От друга страна док беше забравил, че ще правим инвитро на естествен цикъл, сети се, но на на врата един вид  Crazy Чудя се дали трябваше да ми пусне някакви изследвания ?! Ще се видим на ден 10-и, сега съм на Фемара 2*1 за 5 дни....

# 485
Nevena, Д-р Цветков лично на мен ми действа супер успокоително.
На пункция и на трансфера (особено на трансфера) ми действаше така все едно съм на тропически остров и си пия коктейла под някоя палма.
Стискам палци и на теб да ти се отрази така и да има положителен резултат.  Peace Praynig bouquet

# 486
  • София
Благодаря Idacorr! На мен също ми действа успокояващо, но и малко напрягащо, смесени чувства. Много му се искаше да успеем с "домашно инвитро" и този месец затова си мислеше, че пак ще пробваме, но аз вече искам по- сериозни действия. Надявам се вече като знае, че твърдо съм решила този месец да е инвитро пак ще се върне спокойствието. Сигурно всяко момиче тук се е надявало, че още първия Инвитро опит ще е успешен, но аз съм направо в еуфория, много надежди влагам  Praynig

# 487
Стискам палци да е успешен опита.  bouquet
На всички тук пожелавам опита да е успешен. Всяка една от нас заслужава да гушка така мечтаното бебче. Praynig

# 488
Чудя се дали трябваше да ми пусне някакви изследвания ?! Ще се видим на ден 10-и, сега съм на Фемара 2*1 за 5 дни....

По-скоро не. Щом ще се виждате след 5 дни на Фемара обаче, аз бих те посъветвала да звъннеш на акушерките да ги попиташ дали нямаш назначени Е2 и LH, защото може да са пропуснали да ти кажат, а докторът най-вероятно ще ги иска, за да се ориентира.

# 489
Сладурче е Цветков, харесвам го и наистина действа доста успокояващо.
Шакира, по- добре че си без медрол. Не че обръщам кой знае какво внимание на листовките, но въпреки вс ми се изправят косите като ги чета. А и от тук разбрах, че си имало схема на спиране, аз ги махнах от раз.
Ух, това чакане на ембриолозите може да подлуди човек.

# 490
Коя биопсия можеше да покаже ендометриоза?

# 491
Сладурче е Цветков, харесвам го и наистина действа доста успокояващо.
И аз го харесвам много! Той ми прави ЦС, аз съм бъзла, но не усетих нищо. И после ми разказа един виц за успокоение:
"Доктор към пациент: От 20 години съм лекар и нямам нито една успешна операция!" (или нещо подобно)
Или днес на прегледа при него. Показва вагиналния ехограф и аз казвам:
     - Д-ре, не го харесвам това нещо!
а той:
     - И аз не го харесвам, не че са ми го слагали, но малко да се посмеем!

Определено ме предразполага и страхът ми изчезва Simple Smile

# 492
Герда, единствено което се сещам за да ти помогна е да погледнеш в книгата на др Стаменов за ендометриозата. Доколкото се сещам само лапароскопия я установява. Но аз не съм капацитет. Прочети там, на първа страница от форума.

# 493
  • София
Естрадиол над 100 на 2 ри ден от цикъла, задържан фоликул ли значеше? newsm78

# 494
  • Sofia
Коя биопсия можеше да покаже ендометриоза?

Само лапароскопия и евентуално CA125 Туморен маркер, но не винаги при него има изменение при ендометриоза.

Общи условия

Активация на акаунт