Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
При хистероскопия не се ли вижда ако има ендометриоза ?

# 496
  • София
Наличието или липсата на ендометриоза се установява само при лапалоскопия и биопсия на взета проба. Иначе може само да се гадае, да се предполага и нищо повече. Да не говорим, че дори на ЯМР може да не се видят всички сраствания.

# 497
  • София
при мен едно време имаше съмнения, че това е проблема и от туморен маркер разбраха, че нямам ендометриоза, но това беше много отдавна.

# 498
Момичета кои трябва да ми изготви епикриза за общински фонд?кьм кого да се обьрна

# 499
  • София
Естрадиол над 100 на 2 ри ден от цикъла, задържан фоликул ли значеше? newsm78
понякога да.

# 500
Кристи?

# 501
Някой от вас правил ли е безглутенова диета, за подобряване качеството на яйцеклетките при ендометриоза? Или ако не, да сте чували, за добри резултати? newsm78
Аз от 6 месеца съм на такава  Mr. Greenпо препоръка на др. Стаменов? Но не съм чувала други момичета, да я правят.

# 502
Момичета кои трябва да ми изготви епикриза за общински фонд?кьм кого да се обьрна
към информация .звъниш и се обясняваш

# 503
  • Пловдив
Здравей Гале,човека който може да ти изготви документите към фонда се казва Румяна Караджова 0882 193979; 02 4417979

# 504
Здравей Гале,човека който може да ти изготви документите към фонда се казва Румяна Караджова 0882 193979; 02 4417979
става въпрос за общинският фонд Naughty

# 505
  • София
Чудя се дали трябваше да ми пусне някакви изследвания ?! Ще се видим на ден 10-и, сега съм на Фемара 2*1 за 5 дни....

По-скоро не. Щом ще се виждате след 5 дни на Фемара обаче, аз бих те посъветвала да звъннеш на акушерките да ги попиташ дали нямаш назначени Е2 и LH]

А как мога се свържа с акушерките, през телефона за записване на часове ли ? И в случай, че не ми е пуснал той хороните мога ли аз да си ги изследвам и на кой ден да го направя ? Много благодаря за помощта момичета  bouquet

# 506
   Ръмяна отговаря само за централния фонд.Оправих се.

# 507
  • Пловдив
става въпрос за общинският фонд Naughty
Да съжалявам не съм разбрала правилно въпроса ,към информация,щом става въпрос за епикриза аз моята е чакам вече месец.Телефона на информация 02/44-179-73

# 508
Чудя се дали трябваше да ми пусне някакви изследвания ?! Ще се видим на ден 10-и, сега съм на Фемара 2*1 за 5 дни....

По-скоро не. Щом ще се виждате след 5 дни на Фемара обаче, аз бих те посъветвала да звъннеш на акушерките да ги попиташ дали нямаш назначени Е2 и LH]

А как мога се свържа с акушерките, през телефона за записване на часове ли ? И в случай, че не ми е пуснал той хороните мога ли аз да си ги изследвам и на кой ден да го направя ? Много благодаря за помощта момичета  bouquet
  0884700704 това е телефона на манипулационната звънни направо там.

# 509
  • София
[/quote]   0884700704 това е телефона на манипулационната звънни направо там.
[/quote]
Благодаря, отговориха ми, че като отида на 10-и ден ако е нужно да ги пусна той ще ми каже. Успешен слънчев ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт