Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Galeto, на мен Румяна ми приготви документите за общинския фонд (за столична община), мнооого ми помогна, а и досега продължава да ми помага като всеки път ми успокоява глупавите притеснения Embarassed

# 511

Тук съм! Имам си сърчице Simple Smile Не смеех да се похваля досега...още не мога да повярвам, ама съм бременнаааааааа. Най-накрая Grinning

# 512
Някой от вас правил ли е безглутенова диета, за подобряване качеството на яйцеклетките при ендометриоза? Или ако не, да сте чували, за добри резултати? newsm78
Аз от 6 месеца съм на такава  Mr. Greenпо препоръка на др. Стаменов? Но не съм чувала други момичета, да я правят.
Интересно. Моля сподели как ти е повлияло. Вярвам, че би се отразило добре.  Hug

# 513
Кристииии, бравоооо  Hug

# 514
  • София

Тук съм! Имам си сърчице Simple Smile Не смеех да се похваля досега...още не мога да повярвам, ама съм бременнаааааааа. Най-накрая Grinning
ето защо си от злобните  Joy Joy Joy

# 515
Сигме, благодаря. Не мога да повярвам...Той и Стаменов не може де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бамба, сигурно е това!

# 516
Ехаа, Кристи, значи вече си имаш две сърца Hug Радвам се за теб момиче!

# 517
Имам, да. Като казах "Ееее, ама що не са близнаци???" и Стаменов щеше да ме удуши Mr. Green

# 518
  • София
Имам, да. Като казах "Ееее, ама що не са близнаци???" и Стаменов щеше да ме удуши Mr. Green

Представям си неговата реакция  hahaha

Много хубава новина  Hug Радвам се за теб и браво на златния доктор  bouquet
Спокойна бременност и щастливо и здраво бебче на финал  bouquet

# 519
Леле, Кристи, много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44Честито тупа-лупа!! Най-искрено ти желая лека бременност до термин!

# 520
Мagnollia, като правих теста, той беше в чужбина. След скачането в коридора с Тихомирова и Алекс, му пратих смс с резултата от чхг. Това му беше най-бързия отговор досега - на секундата "ЙЕЕЕЕ". Имам чувството, че вече и той се беше отказал милия Mr. Green

Ели, благодаря. Скоро и при теб Hug

# 521
  • София
Мagnollia, като правих теста, той беше в чужбина. След скачането в коридора с Тихомирова и Алекс, му пратих смс с резултата от чхг. Това му беше най-бързия отговор досега - на секундата "ЙЕЕЕЕ". Имам чувството, че вече и той се беше отказал милия Mr. Green

Ели, благодаря. Скоро и при теб Hug

Това само доказва, че не трябва никакво отказване.  Heart Eyes
И на мен ми предстои инвитро след последните перипети и ми се струва, че той е по-нетърпелив и от мен  Laughing
Много го обичам този човек  Heart Eyes

# 522
Кристи, страхотна новина! Да е лека бременност до щастлив финал  bouquet

# 523
Благодаря, Пчелицо. С теб какво става? Опъваш ли коремче вече?

# 524
Кристи, чудесна новина, честито ти сърчице  Hug
Време е тая твойта котка да хвърли пилата и да се захване със смяна на памперси  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт