Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Герда, в понеделник съм на преглед при д-р Тихомирова, предполагам, че ще ми назначи прегнил, въпреки че пукам фоликула и без него.

# 571
Гери, не се дърпай на прегнила, той таймира и подготвя организма, за това което ще се случи, че с тези закъснения без прегнил си е игра на онче-бонче.

# 572
За преди пункция съм съгласна, но при ЗЕТ ми се струва малко прекалено насилването с прегнил, но каквото кажат лекарите...

# 573
Има си своята роля този прегнил.

# 574
Момичета, успех на всички!
Предстои ми подновяване на посещенията в клиниката (след едно успешно инвитро) и бих искала да ви попитам все още ли се чака толкова много, въпреки записаните часове? Последно при д-р Персенска посещенията бяха по график, това дали е било изключение? Явно има и някакви промени в работното време на лекарите, например преди за д-р Персенска можеха да се записват часове за прегледи и през уикенда, а сега чух, че само трансфери правела тогава?

# 575
Преглежда през събота. Новото е, че и при нея вече има изнервящ списък на изчакване.
След in vitro на спонтанен цикъл, пак ли тр да се лежи или режимът е по- свободен?

# 576
Кристи, и аз се включвам с поздравленията!!! Честито и много лека бременост!  bouquet Не ни забравяй напълно, минавай от време на време за кураж Wink

# 577
  • Пловдив
Кристи, честито сърчице! Много се радвам за теб, безпроблемни още 8 месеца и живо и здраве бебче на финала!!!  bouquet

Аз да питам, някоя правила ли е преди трансфер предимплантационна диагностика на ембриончетата и каква е цената?

# 578
  • София/Стара Загора
Аз да питам, някоя правила ли е преди трансфер предимплантационна диагностика на ембриончетата и каква е цената?

Ние правихме, ноември 2014, ПИД с CHIP на 3 ембриона за хромозомни транслокации - 5075 лв.

И имай предвид, че трябва много изкъсо да ги следиш какво правят, защото ние бяхме говорили за 2 ембриона (2000 лв.), а те диагностицираха 3 без да ни питат можем ли да си го позволим и не ме питай какво ми беше на касата преди трансфера - да ми съобщят тази сума, при положение, че съм подготвила 2000 и как се търсят още 3000.....мноооого некоректно, много...това не са 2-3 лева отгоре

# 579
  • Пловдив

Ние правихме, ноември 2014, ПИД с CHIP на 3 ембриона за хромозомни транслокации - 5075 лв.
А дали за избор на най-качествените и после трансферирани е същата цена?

# 580
  • София
Имам, да. Като казах "Ееее, ама що не са близнаци???" и Стаменов щеше да ме удуши Mr. Green

Кристи, честоооооо сърчице. Нека бремеността ти е лека до финла, а блиЗнаци на втори тур. Hug

# 581
Дриймс, всичко относно пид трябва да го коментираш с генетиците.
На мен ми се налага да сверявам часовника си интернационално. Ако мога да ти помогна с нещо пиши на лични.

# 582
  • София/Стара Загора

А дали за избор на най-качествените и после трансферирани е същата цена?

това е за самата диагностика, а какво ще има за трансфер след това си е чист късмет, от нашите 3, само едно ставаше за трансфер, защото нямаше транслокации

Цената е за самата диагностика

# 583
Цената зависи от консумативите,вида и метода.Това се коментира с генетика.

# 584
  • София/Стара Загора
Цената зависи от консумативите,вида и метода.Това се коментира с генетика.

Затова казах, че нашата беше с CHIP

Общи условия

Активация на акаунт