WIZZ AIR - 21

• 93 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, имам следната питнка:Ще пътувам след три седмици от Букурещ сама с трите деца. Преместваме се при тати и искам освен количката за малкия(1,5г),да му взема и стола за кола.Тук обаче разбирам,че за пътник бебе може само едно от двете.Но пък каките са с билети от 2 до12г.Дали мога  да взема стола безплатно към една от тях.И ако цялата тази схема е ок,къде и кога го предавам този стол? Инъче сме само със салонен багаж с он лайн чекиране.Предварително благодаря и се извинявам за блондинските въпроси, но много съм се спекла нещо.
Мисля,че спокойно може да чекирате количката на каката,а столчето на малкия.Със сигурност дете на 2+ има право на количка.

# 331
  • София
Благодаря ви момичета!
Понеже самолета каца към 7 часа сутринта на летището, но нали казвате, че често закснява полета и за това си мислех да да не купувам билет за автобуса с фиксиран час, а да го купя на място. Но никой не е купувал така и е възможно да не стане.

Не се притеснявайте за това. Както казва Sweety_m, вземете си билет за около до един час след кацането. Обикновено шофьорите качват и на предишния явтобус, ако има места, а в условията за билета се гарантира пътуване със същия билет без доплащане до един час преди или след часа на билета.

# 332
Извинявам се че нахлувам така в темата, амм имам бърз въпрос
Едни билети Германия_България бяха 90 евро в двете посоки преди 3  дена
Сега влизам да резервирам 160 евро в двете. Това нормално ли е ?
Да чакам или да правя резервация?

# 333
Ако полетите са до месец - купувайте, ако са по-натам - изчакайте, стига да не са около майските празници.

# 334
На 17 и  24 април са полетите

# 335
  • София
Ами нормално е. При WIZZ AIR цените са много динамични. Явно са продали евтините места и затова цената е друга. По отношение на чакането не зная, зависи за кои дати искате да резервирате. Принципно казват, че цените са най-добри около 6-8 седмици преди полета, но човек не може да бъде сигурен.

# 336
  • София
При това положение мисля, че трябва да купувате. Едва ли ще паднат цените.

# 337
Благодаря

# 338
# 339
Здравейте,
колко време преди полет могат да се правят промени по него? Конкретно ме интересува добавяне на багаж.

# 340
По принцип в неделите цените са по-високи. Възползвайте се от 20% намаление и купувайте. 80 евро за двупосочен билет до Германия е сравнително добра цена.

# 341
Здравейте,
колко време преди полет могат да се правят промени по него? Конкретно ме интересува добавяне на багаж.

До 3 часа преди полет мисля, че беше

# 342

Преди около 2 години купих 2 двупосочни за Париж за около 80 евро. Беше рано сутринта. Следобед кумата ми купи за около 140 евро два двупосочни. Това е Уиз - няма невъзможни неща!

# 343
Здравейте!
Опитвам се да резервирам полет през приложението с цитираната промоция от 20%, но ми изписва нормалната цена, която си се появява стандартно и без приложението, т.е. на обикновения компютър също виждам нея. Въпросът ми е - кога се начислява отстъпката  newsm78? Благодаря предварително  Praynig bouquet

# 344
  • Русе
Кликни на цената и ще видиш отстъпката.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 09:38 от maiche

Общи условия

Активация на акаунт