WIZZ AIR - 21

• 93 356
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
След полет от Айндховен пък ме вкараха да ме проверяват с куче 
А каква е тази проверка за сигурност след полет?

# 316
На моя приятелка, с която пътувахме заедно ѝ взеха (и изхвърлиха) парфюма, който беше оставила отделно от пликчето при секюрити чека - нищо, че беше 50 мл. (това на летището в Малмьо)
Това не може да бъде вярно, освен ако пликчето на госпожата е било толкова препълнено, че да не може да се затвори (иначе защо да не сложи парфюма вътре). Освен това никой служител няма право да вземе (и изхвърли) каквото и да било, а бивате помолени да го сторите сами.

# 317
  • САЩ
След полет от Айндховен пък ме вкараха да ме проверяват с куче 
А каква е тази проверка за сигурност след полет?

Имаме си куче на нашето летище Simple Smile (Мисля, че е едно де, поне само едно съм виждала). Обучено е да души за наркотици. Полета от Айндховен е пълен с народ, идващ от Амстердам ... Души всички и май като седне до теб е проблем. Нищо страшно не е (е, освен ако не ти е хрумнала гениалната идея наистина да пренасяш наркотици  Laughing , просто ми беше забавно как "обдушват" всички Simple Smile

На моя приятелка, с която пътувахме заедно ѝ взеха (и изхвърлиха) парфюма, който беше оставила отделно от пликчето при секюрити чека - нищо, че беше 50 мл. (това на летището в Малмьо)
Това не може да бъде вярно, освен ако пликчето на госпожата е било толкова препълнено, че да не може да се затвори (иначе защо да не сложи парфюма вътре). Освен това никой служител няма право да вземе (и изхвърли) каквото и да било, а бивате помолени да го сторите сами.

Да, точно така, пълни глупости, била съм на толкова силни наркотици, че съм халюцинирала  Laughing
Нямам представа защо решиха да го изхвърлят, тя си говори със служителя встрани (защото ѝ бяха дръпнали куфара от лентата да го отворят и да проверят какъв е проблема) - та се обясняваха нещо, изхвърлиха го пред нея, но те си го изхвърлиха, никой не я е карал тя да го хвърля.

# 318
Здравейте! Имам един въпрос,на който не можах да намеря отговор.
Взехме билети за юни защото сме канени на кръщене, но за жалост се промени датата за август. Та, трябва или да променим датата на полета,за което ще доплатим 650лв отгоре или трябва да отменим и да закупим нови билети. Ако някой се е сблъсквал с тази ситуация, моля, нека да ми поясни какво трябва да направим и кое е по-добре. Ако е глупав въпросът се извинявам предварително. Благодаря!

# 319
Обикновено през август цените на билетите са скъпи, независимо дестинацията. Според мен ще трябва да си доплатите. Най-добре е да се обадите на импулсния телефон.

# 320
Здравейте, може би въпросът ми е малко глупав, но все пак ще попитам, проблем ли е ако примерно пътувам с раница (ръчен багаж), но вътре в нея има и една дамска чанта?

# 321
  • София
Здравейте, може би въпросът ми е малко глупав, но все пак ще попитам, проблем ли е ако примерно пътувам с раница (ръчен багаж), но вътре в нея има и една дамска чанта?
Няма проблем, стига раницата да е в допустимите размери.

# 322
Няма проблем, стига раницата да е в допустимите размери.

Много благодаря!  bouquet

# 323
Здравейте, имам следната питнка:Ще пътувам след три седмици от Букурещ сама с трите деца. Преместваме се при тати и искам освен количката за малкия(1,5г),да му взема и стола за кола.Тук обаче разбирам,че за пътник бебе може само едно от двете.Но пък каките са с билети от 2 до12г.Дали мога  да взема стола безплатно към една от тях.И ако цялата тази схема е ок,къде и кога го предавам този стол? Инъче сме само със салонен багаж с он лайн чекиране.Предварително благодаря и се извинявам за блондинските въпроси, но много съм се спекла нещо.

# 324
Искам да попитм за трансфера от летище Лутан: може ли да се качим на Изибас без да сме запазили билети, а да ги купим в автобуса направо?
И още: ако ползвам такси много скъпо ли ще ни излезе, до Бейкер стрийд?
Извинявам се, ако е казано вече, но не можах да намеря в темата!

# 325
  • София
Искам да попитм за трансфера от летище Лутан: може ли да се качим на Изибас без да сме запазили билети, а да ги купим в автобуса направо?
С такси ще бъде доста скъпо.  Трансфера с Изибус е най-изгоден, те оперират заедно с Нешънъл експрес, така че ползвате големи комфортни автобуси на ниска цена.

# 326
  • София

Ако се купят предварително, билетите за Изибъс, започват от 1,95 лири (+ 50 пенса на транзакция); не ми се е случвало да купувам на място, но, доколкото знам, най-високата възможна цена е 9,95.

# 327
  • HH
От летището до Бейкър стрийт са 33 мили, гугъл казва час и половина с кола. С това, което ще трябва да платиш за такси, можеш да си купиш половин самолет сигурно  Mr. Green

Тръгвай с автобуса, аз съм го правила. По две евро май бяха билетите, но си ги купих от сайта на изиджет  Peace

# 328
Благодаря ви момичета!
Понеже самолета каца към 7 часа сутринта на летището, но нали казвате, че често закснява полета и за това си мислех да да не купувам билет за автобуса с фиксиран час, а да го купя на място. Но никой не е купувал така и е възможно да не стане.

# 329
  • София
Благодаря ви момичета!
Понеже самолета каца към 7 часа сутринта на летището, но нали казвате, че често закснява полета и за това си мислех да да не купувам билет за автобуса с фиксиран час, а да го купя на място. Но никой не е купувал така и е възможно да не стане.
Резервирайте билети от порядъка на 40-50 минути след кацането, за да можете спокойно да минете проверката и да си вземете багажа. На мен ми се е случвало да ме качат на по-ранен автобус от този, който бях резервирала, но това вече зависи от щофьора.

Общи условия

Активация на акаунт