WIZZ AIR - 21

• 93 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Въпрос към пътувалите скоро - има ли нужда да се ходи много по-рано на летището в София. Гледам, че се въртинякакви информация н асайта на Уиз и се чудя дали наистуна е така. Не ми се иска да отида много по-рано и да вися, че сме с бебе ...
На 18-ти летяхме от София. По същата причина, заедно с бебето отидохме почти три часа по-рано. Почакахме доста, защото се оправихме бързо в интерес на истината. Струва ми се, че беше така именно, защото пристигнахме по-рано. Час преди полета почти всички пристигнаха и се заредиха опашки.

# 661
  • Италия
Въпрос към пътувалите скоро - има ли нужда да се ходи много по-рано на летището в София. Гледам, че се въртинякакви информация н асайта на Уиз и се чудя дали наистуна е така. Не ми се иска да отида много по-рано и да вися, че сме с бебе ...
На 18-ти летяхме от София. По същата причина, заедно с бебето отидохме почти три часа по-рано. Почакахме доста, защото се оправихме бързо в интерес на истината. Струва ми се, че беше така именно, защото пристигнахме по-рано. Час преди полета почти всички пристигнаха и се заредиха опашки.
Преди два дни летях от София. Всичко се случи много бързо и организирано. Аз не виждам смисъл да се ходи по-рано на летището от предвиденото по регламент време.
За наш "късмет" обаче точно този ден нашият самолет беше претърпял инцидент по-рано. Казаха ни, че в Осло птица се е ударила в единия от двигателите, та се наложи да изчакаме задължителните проверки на машината. Така излетяхме с 4 часа закъснение. Въпреки неудобството от компанията се погрижиха абсолютно професионално за всички пътници.  Peace

# 662
  • София
AdoraBelle, искаш да кажеш да ги закупя на 18.05 евентуално?

Nedy Ivanov- на мен ми трябва от 17 до 19.07 Sad. На 18.07 трябва да съм там.

neuromancer довечера засядам в 01:00 и дебна. Полета е за 17.07, предполагам имам още време, но все пак ще гледам. Не знаех, че има такава уловка. аз винаги ги гледам сутрин

Благодаря Ви за помоща.Simple Smile

# 663
neuromancer довечера засядам в 01:00 и дебна. Полета е за 17.07, предполагам имам още време, но все пак ще гледам. Не знаех, че има такава уловка. аз винаги ги гледам сутрин

A защо довечера? Това има смисъл ако ще има промоция утре. В 00:00 унгарско време влиза в сила промоцията, не че е уловка.
Ако има промоция много хора се втурват да купуват, затова по-добре още в началото. Иначе сутрин си е ок.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 17:53 от neuromancer

# 664
  • София
neuromancer -аз си помислих, че в 1ч. пускат по някоя промоция.
Благодаря за пояснението Peace

# 665
  • САЩ
AdoraBelle, искаш да кажеш да ги закупя на 18.05 евентуално?

Не, на 18,05 вечерта сядаш пред компа и към 1 наше време, когато почне промоцията, купуваш. Реално след полунощ централно европейско време.

# 666
В началото на седмицата получих мейл, че променят часовете на полетите ми. Избрах опция 120%, попълних формуляра, но днес получих същия мейл. Уиз кредит не съм получила. Нещо друго трябва ли да правя?

# 667
  • Плевен
Здравейте!
Имам следното питане: резервирах полети до Лондон и обратно с Уиз дискаунт.Тук всичко е наред.Имам потвърждение. Наложи се обаче да резервирам отделен полет за други хора от Лондон за София,но не през акаунта,а отделно. Сега в моите резервации си стоят трите резервации,но тази последната излиза неплатена. Имам код за потвърждение,но пише ,че съм на крачка от завършването на резервацията. Явно нещо е станало и е неплатена.Проверих и в банката.Не са дръпнати пари за нея. Пише да се напише кода за потвърждение в първото поле за коментари и така ще се плати. Няма такова поле обаче.
Въпросът ми е дали да я направя пак и тази старата ще бъде ли отменена? Дали няма да се дублират по някакъв начин нещата?
Или как да направя резервация от моя акаунт на други хора,но без да включвам дискаунт клуба,защото аз няма да пътувам?
Нямам много опит в пътуването и затова ще съм благодарна да ме ориентирате малко:)

# 668
  • София
Здравейте!
Имам следното питане: резервирах полети до Лондон и обратно с Уиз дискаунт.Тук всичко е наред.Имам потвърждение. Наложи се обаче да резервирам отделен полет за други хора от Лондон за София,но не през акаунта,а отделно. Сега в моите резервации си стоят трите резервации,но тази последната излиза неплатена. Имам код за потвърждение,но пише ,че съм на крачка от завършването на резервацията. Явно нещо е станало и е неплатена.Проверих и в банката.Не са дръпнати пари за нея. Пише да се напише кода за потвърждение в първото поле за коментари и така ще се плати. Няма такова поле обаче.
Въпросът ми е дали да я направя пак и тази старата ще бъде ли отменена? Дали няма да се дублират по някакъв начин нещата?
Или как да направя резервация от моя акаунт на други хора,но без да включвам дискаунт клуба,защото аз няма да пътувам?
Нямам много опит в пътуването и затова ще съм благодарна да ме ориентирате малко:)
Не мисля, че можеш да направиш резервация от твоя акаунт при положение, че ти не си пътник в нея. Направи нов акаунт и от там резервирай новите билети.

# 669
Здравейте!
Не мисля, че можеш да направиш резервация от твоя акаунт при положение, че ти не си пътник в нея. Направи нов акаунт и от там резервирай новите билети.

Аз съм правила резервация за други хора през моя акаунт и не съм имала проблем. Просто пиша данните на хората, които ще летят.

# 670
Здравейте!

Не ми стана ясно тази липсваща резервация по банков път ли е или с карта, и не са дръпнати парите? Уж не през акаунта, пък седи неплатена, къде седи неплатена? Имаш ли резервационен код от 6 знака, с който да намериш резервацията? За плащане по банков път този код се пише в полето за коментари на платежното нареждане. Може да се обадиш и да питаш какво е станало.

# 671
  • Плевен
Здравейте!

Не ми стана ясно тази липсваща резервация по банков път ли е или с карта, и не са дръпнати парите? Уж не през акаунта, пък седи неплатена, къде седи неплатена? Имаш ли резервационен код от 6 знака, с който да намериш резервацията? За плащане по банков път този код се пише в полето за коментари на платежното нареждане. Може да се обадиш и да питаш какво е станало.

Ами ето какво съм направила ooooh! - понеже мишката на компютъра се бъзика и се отплесва ,при въвеждането на данните на кредитната карта като излезе таблицата срока на картата,не съм видяла,че мишката е отишла на полето за плащане по банков път. Embarassed И като съм сигурна,че съм платила и гледам,че имам код за потвърждение ,а нещо става,си викам защо така ooooh!. Та съжалявам за тъпия въпрос в крайна сметка. Човек се учи от грешките. В крайна сметка направих още един акаунт и платих другите билети от там.
Благодаря за съдействието. bouquet

# 672
Има допълнителни мерки за сигурност ли, затова ли се налага 3ч. по-рано? Моя полет е в 6ч. сутринта ooooh!

# 673
Има допълнителни мерки за сигурност ли, затова ли се налага 3ч. по-рано? Моя полет е в 6ч. сутринта ooooh!
Нищо по-различно няма.
Проверете още колко полета има по това време и съобразете с това.
Например в понеделник сутринта около 6 часа има няколко полета и струпването на хора е голямо.

# 674
Мерси, Мими bouquet Сега ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт