WIZZ AIR - 21

• 93 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз правя такива прекачвания от 5 години и досега не съм изпускал полет, но го препоръчах на една приятелка и нейният полет за Милано ....кацна във Верона, много кофти шанс....та не смея да препоръчвам   Mr. Green

Благодаря, ще пътуваме за Единбург, смяната е в Лондон, но мисля има доста време ще се справим.

# 616
  • срещу двата комина :)))
Въпрос към пътувалите скоро - има ли нужда да се ходи много по-рано на летището в София. Гледам, че се въртинякакви информация н асайта на Уиз и се чудя дали наистуна е така. Не ми се иска да отида много по-рано и да вися, че сме с бебе ...

# 617
В ръчния багаж мога ли да пренеса 1бр. електрическа кана и 1 бр. ел. тостер 3а сандвичи?

# 618
Здравейте, ще пътувам до Мадрид с WIZZ air. Ще направят ли проблем ако в  ръчния багаж сложа маша за коса или преса?
Да

Въпрос към пътувалите скоро - има ли нужда да се ходи много по-рано на летището в София. Гледам, че се въртинякакви информация н асайта на Уиз и се чудя дали наистуна е така. Не ми се иска да отида много по-рано и да вися, че сме с бебе ...
Погледни колко полета има близо до вашия от същия терминал и тогава прецени.
Ако се засичат три полета, тогава може да отидеш малко по-рано.
Обаче ... когато пътуваш с дете, хората са по-толерантни(повечето де) и ще те пуснат с педимство.

В ръчния багаж мога ли да пренеса 1бр. електрическа кана и 1 бр. ел. тостер 3а сандвичи?
Предполагам, че може. Не са в списък със забранени за пренасяне вещи.

# 619
Искам да резервирам полет + хотел, най-изгодно ми излиза така. Някой има ли опит? Някакви евентуални проблеми? Simple Smile

# 620
Искам да резервирам полет + хотел, най-изгодно ми излиза така. Някой има ли опит? Някакви евентуални проблеми? Simple Smile
Не мисля, че ще имате проблеми.
Полета си е на Уиз, а хотела ще е резервиран през Букинг.

# 621
Привет!

Искам да попитам дали е проблем да се пренасят в ръчния багаж лентички за измерване на кръвна захар?

# 622
Да попитам: Лице, навършило 14 години, може да пътува само нали... Естествено с нотариално заверена декларация. Нещо друго?

# 623
Привет!

Искам да попитам дали е проблем да се пренасят в ръчния багаж лентички за измерване на кръвна захар?

Защо да е проблем, нали не са взривоопасни  Wink
Да попитам: Лице, навършило 14 години, може да пътува само нали... Естествено с нотариално заверена декларация. Нещо друго?
Щом се води възрастен, значи може. Паспорт, декларация от родителите с копие (оставя се на границата)

# 624
  • САЩ
Привет!

Не, не е проблем ако си диабетик. Трябва да имаш документ за същото.
Също така, инсулинови диабетици трябва да носят *всичкия* си инсулин в салонния багаж, тъй като чекирания седи в помещение без климатизация и инсулинът няма да издържи на тези температури.

@neuromancer въпросните лентички имат остър, наподобяващ бръснач, връх (макар и дооооста по-малък), предполагам това е притеснението.

# 625
Имам закупени билети, като на едната резервация сме аз и детето, а на друга, за същия полет, е съпругът ми/бащата на детето/. Ще има ли проблем на летището? Ще носим и акта за раждане.

# 626
Здравейте, по някакъв начин съм сбъркала месеца на раждане на детето. Сега го видях, когато исках да се чекирам он лайн. Как да го коригирам, и проблем ли ще е, ако остане така?

# 627
  • София
Oбади се на импулсния телефон да ти го оправят.

# 628
  • Sofia
Може и с мейл да поискаш поправката - изпробвано е.

# 629
Благодаря ви. Писах им и се надявам да го поправят.

Общи условия

Активация на акаунт