WIZZ AIR - 21

• 93 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Майче, много ти благодаря, но пак си излизат стандартните цени  newsm78 подозирам, че е в мне проблемът, но не знам какво повече да направя - направих регистрация и влизам с нея да търся полет - няма намаление  Crazy

# 346
Може да има бъг

Пробвах с един полет, дава намаление

# 347
Букурещ - Милано - Букурещ, за дати 6-8 април - 69.15 лв
София - Милано - София, за същите дати, 159 лв на човек Simple Smile
Яко Simple Smile

# 348
Букурещ - Милано - Букурещ, за дати 6-8 април - 69.15 лв
София - Милано - София, за същите дати, 159 лв на човек Simple Smile
Яко Simple Smile

За това чакаме Раян от ноември   Mr. Green

# 349
Чувала съм ги като име, но не съм запозната - по-евтини са от Уиз ли?

# 350
И при мен сработи намалението. До Айндховен и обратно. Simple Smile

# 351
Чувала съм ги като име, но не съм запозната - по-евтини са от Уиз ли?

По-евтини са, и цената им включва безплатно 2 бройки ръчен багаж, няма и дискаунт клуб и т.н.

Имаме тема и за тях

# 352
  • София
Здравейте, имам купени билети отиване и връщане до Малмьо, като връщането е 5 септември. Днес, реших да проверя дали има промяна в цената и за връщането на 5 септември пише "Няма намерен полет за вашето търсене". Когато резервирах полетите от Малмьо бяха понеделник и петък, а сега са само в събота, като за близките до полета ми дати пише, че са разпродадени.
Нямам получено никакво известие /имам регистрация за SMS известие/, че полетът е отменен или че дните на полетите са променени. 
Какво трябва да направя?

# 353
  • Варна
Момичета, може ли да проверите в момента през мобилното приложение каква е цената за Лисабон-Букорещ-Лисабон за 5.06 - 15.06 за 1 човек? И намалението е върху цените с дискаунт клуб, нали?

# 354
Лисабон-Букорещ-Лисабон за 5.06 - 15.06 за 1 човек?
91.18 EUR

# 355
Здравейте. Предстои ми пътуване с Wizz. Резервирахме си и чекиран багаж 23 кг. В описанието на багажите в сайта са посочени макс. размери за 32кг чекиран багаж. Макс. размерите за 23 кг същите ли са? Благодаря предварително. bouquet

# 356
Здравейте, имам купени билети отиване и връщане до Малмьо, като връщането е 5 септември. Днес, реших да проверя дали има промяна в цената и за връщането на 5 септември пише "Няма намерен полет за вашето търсене". Когато резервирах полетите от Малмьо бяха понеделник и петък, а сега са само в събота, като за близките до полета ми дати пише, че са разпродадени.
Нямам получено никакво известие /имам регистрация за SMS известие/, че полетът е отменен или че дните на полетите са променени. 
Какво трябва да направя?
Нищо не правете, блокирани са продажбите след 10 юни, така че не се отнася само за вашия полет. Вероятно утре всичко вече ще си функционира нормално.

# 357
Аз само да кажа, че се справих с приложението и вече виждам отстъпката  Grinning. Благодаря на всички, които се включиха  Hug

# 358
Какво трябва да направя?

В някакъв момент ще ти пратят информация за промяната, с опция за отмяна или смяна на датата.
Ако много се притесняваш, им се обади

# 359
  • Варна
Лисабон-Букорещ-Лисабон за 5.06 - 15.06 за 1 човек?
91.18 EUR

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт