Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 203 968
  • 941
  •   1
Отговори
# 915
И аз мисля, че повече е от детето, а не школата. И понеже моя е зле и по двете, тази година година по БЕЛ в образователни технологии, другата година в 7 клас мисля при нея пак + индивидуални уроци при нея (ако е допустимо). По математика с мен решава, а за другата година вероятно само частен учител.
И то се държи на мързел, скатаване и неразбиране защо трябва да учи. Това просто ме подлудява.

# 916
Здравейте,

Някой има ли информация за  Up Academy в София, на бул. Малинов, има ли и индивидуално обучение?
В момента моето дете е в 6 клас и ходи на курс по Български в Регалия.
От моите наблюдения, мисля, че за нея не е подходящо и ми се иска да сменя подхода.
Ако някой има предложение за индивидуален учител по БЕЛ, ще бъда благодарна да споделите мнение и контакт
Nerd

# 917
  • София
Здравейте,

Моля за препоръка за школа/учител по математика за подготовка за НВО в 7 клас, по възможност около Младост.
Какви са отзивите за Da Vinci по отношение на математика и заслужава ли си?

Аз от Да Винчи съм много доволна. Синът ми беше там 5-6 и 7 клас. Изкара много добри резултати на НВОтата и сега учи в ТУЕС.

Положително мнение и от мен. Синът ми, в момента седмокласник, е в Да Винчи от миналата година. Математиката му е по-слабият предмет. Първоначално беше в Междучасие, но го отписах след първия месец, тъй като имаше нужда от повече внимание и индивидуално отношение.
В Да Винчи постигна много за година - от дете, което завяваше, че никога няма да изкара отличен и откровено мразеше математика, в момента е сред първите в класа и доста по-уверен във възможностите си. Групите в Да Винчи са от 6 деца, дават се много домашни, които са под формата на тест онлайн и веднага могат да се видят допуснатите грешки. В случай че някои деца в групата са по-напред от останалите, им се дават индивидуални задачи с по-голяма сложност. За момента сме доволни, ходи с желание (при Тони Атанасов е), което беше доста важно, предстои да видим резултати Simple Smile.
БЕЛ - с 2 ръце за Христемова, писано е много за нея. Редуват се тези и преразкази всяка седмица, плюс тест винаги. Всичко се проверява и оценява. След урок думите му са - 'много съм изморен, но беше приятно, не усетих как мина".

# 918
Има ли някое от децата,което е онлайн на уроци по БЕЛ?
Живеем в провинцията и нямаме много варианти,но се чудя дали е добра опция?

# 919
Е, ако нямате друг вариант....и онлайн е такъв....

Лично аз смятам, че онлайн курсовете не са със същата ефективност, както присъствените. Децата се разсейват, скатават, пропускат, ако не са супер мотивирани.

Нямате ли вариант за индивидуални уроци? Дори и по-малко като брой и продължителност, ще са по-ефективни. (мое мнение)

# 920
  • София
Зависи колко е мотивирано детето, при нас учителят по математика/Междучасие/ сподели, миналата година най-висок резултат постигнал онлайн ученик.

# 921
Зависи колко е мотивирано детето, при нас учителят по математика/Междучасие/ сподели, миналата година най-висок резултат постигнал онлайн ученик.
А ученикът от СМГ ли е бил?😀 И как разбраха, че той е постигнал най- висок резултат, защото всички деца, които са посещавали курсовете, не са ги информирали за резултатите си. За тези, които са излъгали, не е нужно да споменавам, нали?😜

# 922
Ако баба му стои с точилката до него, естествено е да постигне:)))

# 923
По време на он лайн обучението, установих, че при малката образът на госпожата е едно миниатюрно прозорче на екрана, а тя играе игра  в мрежа с други деца от класа. През същото време голямата спеше в леглото, докато имат час и като се разшумях, ме успокои, че знаела при кои учители може да се спи и при кои не.
Така че трябва с особено внимание при он лайн обучението. При съвестни деца се получава, а при други си трябва точилката

# 924
  • София
Ако са индивидуални онлайн уроци, има шанс да се случат нещата. Ако няма вариант за присъствено, е по-добре от нищо.

# 925
  • София
Не  знам точно откъде е, доколкото разбрах е извън София тоест не е СМГ, но всеки си познава детето и да прецени.

# 926
  • София
При моето дете онлайн не проработи изобщо. Не можеше да се съсредоточи, особено както и занятието беше доста продължително - 80 - 90 мин.

# 927
Здравейте! Дъщеря ми догодина ще е 7 клас и търся школа или добър учител за частни уроци по математика. Става въпрос за София. Знам, че много е изписано по темата, но изчетох всички мнения и съвсем се обърках 🫣
Благодарна ще съм на всеки коментирал!

# 928
  • София
Бих препоръчала школа “Фурие”, както и “Сикадеми”. И двете школи работят с малки групи ученици.

# 929
  • София
Здравейте! Дъщеря ми догодина ще е 7 клас и търся школа или добър учител за частни уроци по математика. Става въпрос за София. Знам, че много е изписано по темата, но изчетох всички мнения и съвсем се обърках 🫣
Благодарна ще съм на всеки коментирал!

Здравейте, ако  Люлин ви е близо, бих ви препоръчала  много добър преподавател по математика.

Общи условия

Активация на акаунт