Ebay 96

• 67 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Да не ти е изтекла картата?

# 376
Не е. Наред си е и вчера по обед платих, а вечерта вече не ставаше. Днес пробвах пак. Отново същия проблем.

# 377
Здравейте от пей пала искам да вкарам пари в кредитна карта Виза озадачаващо за мен в банката не можаха да ми дадат отговор колко ще е таксата и има ли такава? Служителката буквално ми каза че не знае.
Някаква ориентировъчна информация дали ще ми вземат такса и каква примерно на сума от около 100 долара ще е-знам че всяка банка работи различно но ако е над 20лв просто да не се занимавам.

# 378
  • Пловдив
Здравейте от пей пала искам да вкарам пари в кредитна карта Виза озадачаващо за мен в банката не можаха да ми дадат отговор колко ще е таксата и има ли такава? Служителката буквално ми каза че не знае.
Някаква ориентировъчна информация дали ще ми вземат такса и каква примерно на сума от около 100 долара ще е-знам че всяка банка работи различно но ако е над 20лв просто да не се занимавам.
Един път ще платиш такса на ПП , един път на банката, всяка банка си има цена на входящия валутен превод.

# 379
Не е. Наред си е и вчера по обед платих, а вечерта вече не ставаше. Днес пробвах пак. Отново същия проблем.
Шипинг и билинг адресът един и същ ли е?
Някои продавачи изпращат само до потвърдения в ПейПал адрес.

# 380
Благодаря за включванията! Свързах се с чата на ибей и им препратих какво точно ми изписва като грешка и ме помолиха да се свържа със съпорта на пейпал. Писах им имейл, чакам и те да се включат. Едно от предположенията е, че евентуално банката ми е блокирала плащанията онлайн заради съмнения за злоупотреба. Писах и на банката имейл и от тях чакам включване.

Шипинг и билинг адреса са различни, но за над 140 покупки досега в ибей не съм имала подобни проблеми, затова и съм в такава чуденка. Пейпал не ми дава опция да си сменя праймъри адреса, там всъчност си е билинг адреса който е по картата ми. Щипинг адресът ми е на превозвач в УК. Сега какво?  Да искам за един глос за 2,90 лири да ми го шипнат до БГ е безумие, а го купих вече на buy it now. Само дето не ме пуска да финализирам плащането. newsm78

# 381
Едно от предположенията е, че евентуално банката ми е блокирала плащанията онлайн заради съмнения за злоупотреба.

Или няма достатъчна сума в картата, тогава изписва същото съобщение. Във всеки случай най-логично е да посетиш банката издала картата.
ПП: Предложението за смяна на адреса всъщност е предложение да намалиш разхода за транспорт, примерно като посочиш адрес в същата държава.

# 382
Едно от предположенията е, че евентуално банката ми е блокирала плащанията онлайн заради съмнения за злоупотреба.

Или няма достатъчна сума в картата, тогава изписва същото съобщение. Във всеки случай най-логично е да посетиш банката издала картата.
ПП: Предложението за смяна на адреса всъщност е предложение да намалиш разхода за транспорт, примерно като посочиш адрес в същата държава.

Имам достатъчно пари в сметката, но вече говорих и с банката ми- няма блокиране, не е в сметката/картата проблема. Чатих и с ибейци- и при тях не е. Писах на Пейпал- още нямам отговор от тях. Днес писах на продавача директно и му обясних как се въртя в кръг и никъде не откриваме проблема, а не успявам да финализирам плащането. Някъде четох, че ако шипинг адресът (на превозвач в УК) ми е различен от билинга ( в БГ според банковата ми карта) някои продавачи отказвали/блокирали покупката. Та, дали ще е това? Чакам отговор от продавача. Не искам кейс за наплатена стока. Такова нещо ми се случва за пръв път за 150 покупки през последните 2год. smile3511

Благодаря ви за отговорите  bouquet

# 383
.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 18:08 от Player03

# 384
Здравейте.Която и дреха да погледна има такса за шипинг,дори и да пише free.Отбелязвам в търсенето free shipping,но пак имат цена и то ужасно скъпа.Аз ли греша?

# 385
  • Sofia
Здравейте.Която и дреха да погледна има такса за шипинг,дори и да пише free.

Не разбирам. Щом пише Free Shipping, по какво съдиш, че има такси за доставката?

# 386
Ето примерно средната дрешка

# 387
  • Пловдив
Здравейте.Която и дреха да погледна има такса за шипинг,дори и да пише free.Отбелязвам в търсенето free shipping,но пак имат цена и то ужасно скъпа.Аз ли греша?

Или е бъг  на мобилното приложение или нещо филтрите не са ти нагласени.Дрешки от UK до България с безплатна доставка няма, китайски може би.

# 388
Смени адреса за доставка до UK и се изписва Free shipping - конкретно за тази рокличка продавачът е в Болтън, не би трябвало да е проблем да изпрати до превозвач.

# 389
Здравейте,
Имам питане от името на познат.Направил е продажба на мобилен телефон,но в Бг пощи са му казали,че не приемат пратки съдържащи батерия.Някой да има подобен случай или да има идея какво да направим,за да изпратим телефона!?

Общи условия

Активация на акаунт