Ebay 96

• 67 940
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
След като продавачът отказа предлаганата от мен цена, какво следва - имам ли право отново да предлагам цена или мога единствено да приема неговата? Абе... адски ме е срам да се пазаря, макар и виртуално... Simple Smile
   Аз си нямам никаква идея, но по-нагоре ти написаха това:

При офертата (offer) посочваш каквато си цена искаш. Продавача може да я приеме в рамките на два дена или тя престава да важи, а също може да ти предложи контраоферта. Имаш право на 3 оферти за една стока до изтичане на времето ѝ.
   Simple Smile

# 466
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Оф, да - пардон!
А ако си затрая,  има ли вероятност продавачът да размисли и да ми приеме първата цена, хихихи... На някого случвало ли му се е подобно нещо? След като продавачът имаше склонност да ми отговори на съобщението, дали това мога да тълкувам като желание да се отърве от стоката си?

# 467
  • Пловдив
Оф, да - пардон!
А ако си затрая,  има ли вероятност продавачът да размисли и да ми приеме първата цена, хихихи... На някого случвало ли му се е подобно нещо? След като продавачът имаше склонност да ми отговори на съобщението, дали това мога да тълкувам като желание да се отърве от стоката си?

Продавачът ти е отговорил на офертата, не на съобщение.Нормално е да го направи щом продава с такава опция.

# 468
Може би не разбирам правилно, но към офертата му написах словесно съобщение (имаше такава опция), защо предлагам това намаление, а той ми отговори също писмено, освен отхвърлянето на предложената цена...

# 469
  • Sofia
   Не вярвам да размисли. Peace

# 470
  • Пловдив
Може би не разбирам правилно, но към офертата му написах словесно съобщение (имаше такава опция), защо предлагам това намаление, а той ми отговори също писмено, освен отхвърлянето на предложената цена...

Ясно, бил е любезен просто Simple Smile Аз също не вярвам да размисли, втори шанс съм получавала само на търгове.

# 471
ОК, явно ще трябва да вдигна цената. Благодаря ви!

# 472
ПП: За паундове ми се появи май.

Тц, избирателно и за американски долари същото - не ми позволява конвертиране различно от това на PayPal  Sad

ПП: Днес ми се получи. Имам известни съмнения, че това конвертиране е налично само в работно време? Днес от PayPal ми отговориха, че е нужно да удостоверя, че съм собственик на картата си, за да бъдат премахнати лимитите на кого и колко мога да плащам по PayPal, т.нар. процедура "verified your PayPal account", но очевидно не това е било пречката.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 16:53 от vorfax

# 473
Имам следния проблем: на 10 март направих поръчка за 25 паунда, която беше с много дълъг срок на доставка, тъй като пишеше, че продавачът е от китай. Въпросната стока не можах да намеря никъде другаде и реших да си я чакам. Дойде една кутийка, нищо общо с поръчаното, на кутийката пишеше, че струва 4 $. Писах на продавача, който ми отговори, че съжалява и отново ще изпрати стоката. Така се почна едно чакане и нищо не пристигна, а аз изпуснах срока, в който мога да контактна ebay по въпроса, сега вече нямам възможност нито да им пиша, нито да оставя кофти фийдбек. Изобщо имам ли какво да направя в случая?

# 474
  • Sofia
Изобщо имам ли какво да направя в случая?

Ако си платила чрез PayPal – можеш да повдигнеш диспут там. Описваш всичко подробно, прилагаш снапшоти и предполагам, че няма да има проблем да ти върнат парите. Peace

# 475
Срока в PayPal е 180 дни след плащането - едва ли си го изпуснал/а. Simple Smile

# 476
момичета, какво да правя според вас?
Купих две рокли, еднакъв размер и модели, но различни разцветки.
Пристигнаха заедно.
Едната е такава, каквата поръчах, НООО мирише на застояла стока (мухал), дантела пожълтяла, все едно на 100 г рокля.
Другата  е синя, но само в цвета имаме съвпадение.
Нищо общо с модела, който купих/поръчах.
Писах на продавача днес веднага.
Отговор нямам.

# 477
  • Пловдив
Пристигнаха заедно.
Едната е такава, каквата поръчах, НООО мирише на застояла стока (мухал), дантела пожълтяла, все едно на 100 г рокля.
Отговор нямам.

Кейс за стока, неотговаряща на описанието, искай рефънд - частичен или пълен , както решиш.Продавачът  китаец ли е?

# 478
Пристигнаха заедно.
Отговор нямам.

Кейс за стока, неотговаряща на описанието, искай рефънд - частичен или пълен , както решиш.Продавачът  китаец ли е?

Да, китаец е.
Предлага ми да ги върна, опаковани в същата сива опаковка обратно.
Да, но аз не съм съгласна. Освен, че заплатих 25евро за тях и не съм доволна, не бих платила и още за пощенски разходи.

Не знам как ще се разберем Sad(.
За 120 покупки за първи път ми се случва и това...!!

# 479
  • Sofia
   На мен лично не ми се е случвало досега, но знам, че в общи линии такава е процедурата – връщаш стоката и ти връщат парите. Мисля, че много често от Ebay отсъждат да се случи именно това.

Общи условия

Активация на акаунт