Ebay 96

• 67 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Всякакви за които не мога да се сетя сам проблеми включително митница, щото не искам да отива на митнцица.

# 571
  • Sofia
   Точно в тази тема, едва ли сред нас има чак такива специалисти, които да могат с точност да гарантират дали артикулът няма да отиде на митница, заради определено нещо в състава му... Питай тук, въпреки че във въпросната тема пише само една потребителка, която е по-навътре в митническите въпроси. Дано тя ти отговори. Peace

# 572
Всякакви за които не мога да се сетя сам проблеми включително митница, щото не искам да отива на митнцица.
За митница не толкова ами има едно правило в самолети да не се возят течности, окислители и др опасни в-ва , като онова на нашите пощи за батериите но ако продавачът смята че ще ти го достави ристък си  е негов. А то течно ли е? Thinking доколкото знам обаче правилата за съдържание за различните държави е много различно чела съм ги в пощите разлепени сега май не ги виждам но дори не съм опитвала да запомня. Все пак ще получаваш ако ти го спрат някъде и врънат просто ще си направиш кейса и върнеш парите. За мен рисковете са за изпращача.

# 573
Течност. Има шанс и да е запалима течност май.

# 574
Момичета за колко време пристига пратка от Сащ до Бг?
Не съм поръчвала до сега и нямам представа, а ми е важно да сметна.
Благодаря.

# 575
  • Sofia
Момичета за колко време пристига пратка от Сащ до Бг?

Много общо въпрос, на който няма отговор. Виж какво пише в конкретния листинг. Ако продавачът ти я прати с най-бюджетната пощенска услуга – пратката може да се бави и месец; ако я пусне с куриер – ще е тук за 3-4 дена. Така че – много е относително. Peace

# 576
Cat благодаря,не открих инфо в листинга, но като се замисля си много права Embarassedще потърся инфо.

# 577
  • Sofia
   Наистина е много относително – да не говорим, че ми се е случвало срокът за доставка да е 3 седмици, примерно, а аз да получа пратката за 5 дена. Shocked Това пак от САЩ.

Питай продавача как праща и за колко дена ще дойде, сигурно ще ти отговори.

Ако искаш, ми прати на лични линк към артикула, който си харесала, или направо го публикувай тук, за да видим дали наистина не е обявен никакъв срок за доставка. Странно е, ако е така. Thinking

# 578
Течност. Има шанс и да е запалима течност май.
Остава да питаш продавача имал ли е проблеми като е пращал досега и дали ще пристигне като е запалимо. И да рискуваш. Все пак имаш защитата на ибей.

# 579
# 580
Всякакви срокове са колко да напишат нещо. Чакаш 2-4 седмици. А в твоя случай и Митница е възможно.

# 581
Аз ще го изпратя до Англия и от там ще ми го препратят, разбира се,ако го спечеля-:)

# 582
  • Sofia
   Ами, пише си го срокът за доставка, как да не го пише. Simple Smile

"Delivery: Estimated between Tue. 19 Jul. and Wed. 27 Jul."

# 583
Винаги го пише. Почти съм сигурен, че са малко измислени стойности.

# 584
  • Sofia
Почти съм сигурен, че са малко измислени стойности.

В смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт