Лидл ::80::

• 115 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! За съжаление идвам да се оплача от влошеното качество на тоалетната хартия Floralys. Ужасно рехава, къса се, пластовете се делят...да не навлизам в подробности. Става дума за пакета от 4 рола.

# 511
И аз си търся читави вакумиращи пликове,защото тези от които съм вземала все изпускат въздух от някъде.Не са от мекия найлон ,а от шумолящия,единия даже като го вакумирах и като го взех да го прибирам и направо се пръсна торбата.Преди много години имах от мекия найлон и нямам такъв проблем с него.

# 512
Здравейте, вчера с моя приятел обиколихме три магазина на лидл и в крайна сметка успяхме да грабнем последния брой кръгъл тиган, за съжаление нямаше оребрен. След като го купихме естествено веднага го изпробвахме с едни пържолки, но въпреки че следвах стриктно упътването за първата експлоатация тигана ужасно загоря. Първо кипнах три пъти вода в него, след това го омазних с олио, след като запуши поседя малко време на котлона и излях излишната мазнина и след това оставих приятеля ми да се разправя, че му беше голям мерак след обикалянето, което хвърлихме по лидълските магазини  chef . Искам да попитам тези от вас, който са закупили тигана, вашия загоря ли и ако не как го подготвяте за използване? Всеки път преди употреба ли трябва да се загрява олио по този начин?  newsm78

# 513
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да похваля Нугата-превъзходна е!!!!

# 514
. Искам да попитам тези от вас, който са закупили тигана, вашия загоря ли и ако не как го подготвяте за използване? Всеки път преди употреба ли трябва да се загрява олио по този начин?  newsm78

Нито ми загоря тигана, нито ми залепна месото. Действах според инструкциите - измих го, сгорещих  мазнина в него, изчистих излишната...Като слагах месото пак го омазах хубаво с олио, отделно, че и месото ми беше много мазни свински гърди. Пържих на средно силен котлон, даже го намалих на най-ниска степен като се загря хубаво. Станаха супер, а тигана се изми много лесно след това. След измиването пак го омазах хубаво с олио, пак го загрях, като изстина го прибрах. Където четох информация из нета, за поддръжката на тези тигани -трябва перманентно да са мазни, та и аз все го мажа LaughingТрябва да се образува с времето прословутия черно-кафяв слой, който подобрява печенето.

А вие да не би да сте пекли на много висока температура? В инструкцията пише, че при висока температура, може да се получи загаряне и залепване...

П.п. Тиганът ми също е от кръглите

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 15:13 от Nikoga

# 515
  • София
Свинско взимал ли е някой тази седмица? Как е партидата? Че мм искал да напазарува нали е с 20% намаление, ама ме притеснява да не е някое с лошо качество както се случва с каймата. Благодаря

# 516
Аз взех, пекнах го и почти го изядохме. Не съм забелязала да има странен вкус.  Peace
От Лидл лошо месо не съм купувала, за разлика от други "големи" вериги.

# 517
  • София
И ние сме живи след вратни пържоли снощи.

# 518
Аз само от свинските гърди взех тази седмица - чудни са. Иначе като съм купувала месо за готвене -  мноооого вода пуска, та поне половин час се вари ooooh!, докато започне да се запържва.

В момента пак експлоатирам чугунения тиган Laughing Правя пиле с ориз на фурна в него. Запържих лука и ориза на котлона, добавих бульона от вареното пиле + пилето и го метнах във фурната (за около трима души горе-долу ще стигне, като се има предвид големината на тигана). Та ми спестява един съд в повече за миене LaughingАко и задържи яденето топло поне един час след като е готово(пише, че задържа топлина дълго време), ще съм безкрайно доволна Grinning Вече си мисля, че купуването на кръглия тиган е по-добър вариант от грил тигана и не съжалявам толкова, че го нямаше. В този имаш възможност да готвиш повече неща - да пържиш, да печеш на фурна, пържоли да си приготвиш също става...

П.п. Идеално стана яденето, мъжът ми в момента блажено вечеря Grinning И няма нищо залепнало или загоряло по дъното на тигана Grinning

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 21:10 от Nikoga

# 519
Скрит текст:
Няма такъв размер 104/110 
Размерите са 98/104 и 116/122
Не е ли 110/116? Как 116/122...

Права си грешката е моя - р-ра е 110/116  Peace

Значи търся 98/104 ☺
98/104 взех за моята мишка, на 2г4м - блузката ѝ е приемливо голяма, със сигурност ще става и наесен, клинчето също е 2-3 пръста дълго, но някак стои твърде изпънато за пижама още отсега, а тя е слабичка. За над 4г бих взела по-големия размер Peace

# 520
Скрит текст:
Няма такъв размер 104/110 
Размерите са 98/104 и 116/122
Не е ли 110/116? Как 116/122...

Права си грешката е моя - р-ра е 110/116  Peace

Значи търся 98/104 ☺
98/104 взех за моята мишка, на 2г4м - блузката ѝ е приемливо голяма, със сигурност ще става и наесен, клинчето също е 2-3 пръста дълго, но някак стои твърде изпънато за пижама още отсега, а тя е слабичка. За над 4г бих взела по-големия размер Peace
Аз затова вече не взимам пижама с клинче. Самата аз си бях купила, ееее, много е неудобно и топло да се спи с такова тясно долнище и затова вече само по-широчки.
Те децата не си казват, защото са още малки, но лично на мен ми беше супер неудобно...

# 521
  • Mediterraneo
И аз си търся читави вакумиращи пликове,защото тези от които съм вземала все изпускат въздух от някъде.Не са от мекия найлон ,а от шумолящия,единия даже като го вакумирах и като го взех да го прибирам и направо се пръсна торбата.Преди много години имах от мекия найлон и нямам такъв проблем с него.

Независимо какви торби и откъде ги купувам, рано или късно се прецакват и започват да пропускат въздух. На 2-3 смени на дрехите в тях заминават.

# 522
  • Сф
В някой от магазините в Сф виждали ли сте да са останали от комплектите дамски бикини 5бр за 13лв от преди няколко седмици кампанията?

# 523
  • София
В някой от магазините в Сф виждали ли сте да са останали от комплектите дамски бикини 5бр за 13лв от преди няколко седмици кампанията?
В понеделник бях в магазина в Слатина и имаше  Peace

# 524
  • София
Да сте виждали останали някъде чадъри?

Общи условия

Активация на акаунт