Лидл ::80::

• 116 357
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Имам питане относно чугунения тиган. Искам да го използвам на индукциоенн котлон, който също е лидълски. От котлона съм извънредно доволна, но той е толкова лекичък, а тигана тежи ужасно много.

Има ли нещо специално при инструкциите за използване?
Питането ми е дали някой, който си е купил вече тигана го е изпробвал на индукционен котлон? Имам друг керамичен тиган /не е лидълси/, който като прегрее малко повече от температурата, която е наполовина /около 120-130С/ от мощността на котлона  и изключва автоматично. Този пише, че е може до 240С.

# 496
Пробвах тигана  - страхотен е Grinning Преди малко метнах едни свински гърди в него - станаха чудни, хрупкави, вкусни...Не залепнаха и за секунда даже Simple Smile

Трябва ли преди да се ползва да се подготви по определен начин тигана?

# 497
  • Пловдив

Как приготвяте картофите по селски? На фурна стават ли?
Да, стават на фурна. Слагам ги върху хартия за печене. Simple Smile

# 498
  • Бургас
Пробвах тигана  - страхотен е Grinning Преди малко метнах едни свински гърди в него - станаха чудни, хрупкави, вкусни...Не залепнаха и за секунда даже Simple Smile

Трябва ли преди да се ползва да се подготви по определен начин тигана?

Инструкции за ползването на чугунения тиган - стр.13-17
http://www.lidl-service.com/static/133002506/109245_HR_BG_EL.pdf

# 499
Миналата седмица купих бебешки обувки. Оказа се обаче, че едната е 19ти, другата 21 номер. Пазя бележката, но не и етикета. Дали ще мога да ги върна според вас?
Те бяха ли вързани една за друга?  newsm78 Иначе не би трябвало да е проблем. Аз съм връщала дреха без етикет, само с касова бележка. Взеха номера на артикула от етикета на самата дреха. 

Не,не бяха вързани.

Само за информация, обувките са върнати.

# 500
  • Русе
Здравейте,
Някой от Русе, виждал ли е грил тиган в някой от Лидл- те в града?

# 501
Дами, някоя от вас ползвала ли е и има ли отзиви от вакуумните калъфи със закачалка? Изглеждат така. Иска ми се да не поемат въздух с времето и да се закопчават лесно. Не съм сигурна дали за първи път са пуснати в България.

# 502
  • България
Аз ги чакам отдавна. Не съм ползвала до сега. Ама защо да са със закачалка newsm78? Аз мисля сгънати дрехи да слагам в тях.

# 503
Дами, някоя от вас ползвала ли е и има ли отзиви от вакуумните калъфи със закачалка? Изглеждат така. Иска ми се да не поемат въздух с времето и да се закопчават лесно. Не съм сигурна дали за първи път са пуснати в България.

Аз имам , не са от Лидъл, но са мноого удобни, пестят място, и съхраняват дрехите и от твари и от миризми.  Peace

# 504
Аз имам , не са от Лидъл, но са мноого удобни, пестят място, и съхраняват дрехите и от твари и от миризми.  Peace
От къде са твоите? Имат ли си закопчалка с "ципче" или на ръка стискаш пластмасовата закопчалка, преди да вакуумираш калъфа? И всмуква ли се въздух след време?
Иначе търся калъф със закачалка за якета и зимни сака, за да пести място за висящи дрехи в гардероба. Иначе за завивки и сгънати дрехи си имам други вакуум калъфи.

# 505
Донесе ми ги племенницата от Германия, имат устройство (не знам как се казва), което изкарва въздуха.
Имам такива и за постелки и завивки.
Препоръчвам!

# 506
Вчера ходихме до дружбенския ЛИДЛ за чугунен тиган, но нямаше. Питахме една служителка дали има в наличност и тя каза, че били свършили. Да сме се обадили на националния телефон и от там щели да ни кажат къде има. Аз, като чела в тази тема какво ли не, казах на приятеля ми да не разчита, но той не, та не. Та, звънна тази сутрин и казаха, че никъде вече нямало тигани.

Та, питанете ми е. Виждал ли е все пак някой някъде оребрен чугунен тиган?  Mr. Green

# 507
Донесе ми ги племенницата от Германия, имат устройство (не знам как се казва), което изкарва въздуха.
Имам такива и за постелки и завивки.

Благодаря! Непременно ще пусна отзив в темата, ако купя.

# 508
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, разглеждам чуждестранните сайтове на лидл, и да ви питам дали имате наблюдения нещата който се пускат в Гърция, дали някога ще дойдат и при нас newsm78

# 509
  • София
В неделя взех турски домати на клонка, бяха на промоция. Изключително горчиви на вкус, представям си с какви отрови са наблъскани.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт