Лидл ::80::

• 115 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Миналата седмица купих бебешки обувки. Оказа се обаче, че едната е 19ти, другата 21 номер. Пазя бележката, но не и етикета. Дали ще мога да ги върна според вас?
Те бяха ли вързани една за друга?  newsm78 Иначе не би трябвало да е проблем. Аз съм връщала дреха без етикет, само с касова бележка. Взеха номера на артикула от етикета на самата дреха. 

# 481
Някой пробва ли чугунения тиган, да сподели как е Simple Smile Аз взех тази вечер, но само кръглия купих, исках и от оребрения, но нямаше. От кръглите имаше 2-3 останали само.
Сега извършвам подготовката му преди употреба и утре ще видим дали ще се разберем с него Grinning

# 482
Аз пък взех оребрен. След първото ползване съм доволна, само трябва да се внимава, защото дръжката се нагрява доста и с гола ръка не може да се пипа.

# 483
Утре значи ще издирвам в някой друг Лидл дали няма останал някой оребрен Simple Smile

# 484
Миналата седмица купих бебешки обувки. Оказа се обаче, че едната е 19ти, другата 21 номер. Пазя бележката, но не и етикета. Дали ще мога да ги върна според вас?
Те бяха ли вързани една за друга?  newsm78 Иначе не би трябвало да е проблем. Аз съм връщала дреха без етикет, само с касова бележка. Взеха номера на артикула от етикета на самата дреха. 

Не,не бяха вързани.

# 485
  • София
Аз взех оребрен, като се прибрах вкъщи и го огледах, имаше дупка до едното ребро в която влиза три мм върха на клечка за зъби. Върнах го, но нямаше с какво да го сменя и затова взех от другия кръгъл гладък, пробвах снощи да направя месо, зверски ми залепна. Имам друг по малък чугунен тиган, който е абсолютно незалепващ, но е без емайл, този стои някак си порест.
Питах в темата за съдовете дали има специфика при емайлирания чугун, ама никой не ме отразява. В книжката упътването е пределно ясно. И все пак, моя чугунен без емайл тиган го подправях с мазнина докато изпуши няколко пъти и така постигнах незалепващо покритие. Тоя обаче пише да не се загрява на висока темп празен, че ще се повреди емайла  newsm78.  Ако някой има опит, моля да се включи.

# 486
  • на Мелмак
Преди почти всеки ден ходихме до Лидъл.
Сега ако отидем веднъж седмично - нещо.....всичко им се промени - много истерия за нищо , лошо отношене.

# 487
  • оттам, откъдето започва България
И аз вече рядко го навестявам и въобще не ми липсва, но пък чета.  Laughing

# 488
  • София
Чак пък истерия някаква, магазин като магазин. С някои хубави, някои не толкова хубави стоки, с някои изгодни седмични предложения, други не толкова.

Чугунен  от лидл нямам, имам друг чугунен с покритие.
Загрява празен, много постепенно, степен по степен, като сменям когато хубаво си достигне Т дадената такава. (за да не се спраска чугуна, не заради покритието).
Не ми залепва, но моят е оребрен, леко си го мацвам със зехтин преди да  пека в него.
Може пък лидлското покритие да е скапано, де да знам.

# 489
Моят е оребрен и незалепва,  действах според инструкциите.

# 490
Сдобихме се с джегингс и розова блузка, чак не очаквах, защото отидохме към 18 часа чак, много ли са заредили, скъпи ли са, как тъй имаше за нас  newsm78

Много са хубави де, момичешките имам предвид, идеално за слабички деца  Peace

Как приготвяте картофите по селски? На фурна стават ли?

# 491
  • Перник
Минавам да споделя, че снощи направих мини козуначета с плънка от лимоновия мармалад. Както се чудехме какво да го правим, така ще го търсим пак май  Crazy Много вкусни и ароматни станаха и в тях не се усеща горчивата жилка, която ми идва в повече като ям мармалада самостоятелно.

# 492
Аз имам един портокалов с уиски и си отлежава от преди Коледа Grinning
 Все ще правя някой сладкиш с  него.

# 493
Пробвах тигана  - страхотен е Grinning Преди малко метнах едни свински гърди в него - станаха чудни, хрупкави, вкусни...Не залепнаха и за секунда даже Simple Smile

Домързя ме днес, да ходя да търся и оребрения, но нищо...утре Simple Smile

# 494
Днес влязох уж за течен сапун а взех клинчета за малката/при намалените бяха една опаковка от нейния размер/, единия е изцапан, но ще се изпере...За баткото грабнах едни дънки, обаче не съм улучила размера.  CryГолеми са , като торба в ханша. Ако ги сменя за по-малкия номер ще са му къси  Rolling Eyes Ще ги връщам най-вероятно, просто моделът е за момчета с по-голямо дупе  Tired

И още по друга тема. По Коледа купих декоративен смърч. Изнесох го още тогава на остъклена тераса, не е топла, но когато готвим става влажно и топло. Сега е покарал  нови връхчета. Някой има ли го и как се грижи за такова дръвче?!

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 18:43 от mama irina

Общи условия

Активация на акаунт