Лидл ::80::

• 116 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Взех френски сирена, нуга, круши и незнам какво още и хоп 80 лева сметка.

# 76
  • Пловдив
Стори ми се, че в тазседмичната брошура мярнах лаврак? Някой вземал ли е?

# 77
Тази нуга като нашата, чупеща зъби, бяла халва ли е или е мека?

# 78
  • Сф
Кишовете някой пробвал ли ги е?

# 79
Аз взех някакви меденки с натурален шоколад, хубави са  Peace круши и салата тиквички с мляко. Някой питаше за дънките- от другата седмица са, 25.02, цената им е 18,99лв. На плаката имаше и комплект от 2 дамски блузи за 19,99лв или нещо такова и детски дрешки за по-големите.

# 80
Ей сега се врърнах от Лидл. Аз направо се обърках в тоя магазин! ooooh! Защо постоянно пренареждат и сменят местата на нещата?! Close Обикалям като гламава по пет пъти да търся нещо и един тъпанар от охраната върви по мен, все едно както съм с ръце в джобовете ще се натъпча с кренвирши под блузата. Явно много гладна и безнадеждна изглаждам... Tired Няма подправки, Янтре. Накупих едни сосове за уок, смятам да ги готвя с пилешко и микс от китайски зеленчуци, пък да видим. Кога, и това не е известно. Могат да чакат. Crazy
Сиренето в кутия на Пилос взимам за първи път, но като фен на всякакви сирена, припаднах от кеф. Страхотно е! Heart Eyes И разни френски навзех, както и любимия ми Edam.
Взех си и един клин за йога; без йога ще го нося. Laughing Дрехите при нас разбутани, разхвърляни... ooooh!  Веднъж една леля разкъса кутията, за да видела сутиена при поне пет извадени от кутиите от всички възможни размери и цветове. Ми направих и забележка, тя ме гледа овчо, щяла да го купи. Казах и че ще я съпроводя до касата, за да видя как го купува. Crossing Arms Какви хора бе, защо сме толкова лоши?! Защо всичко трябва да се разкъса, да се опъва, да се разглежда и да се захвърли после?!

# 81
  • Пловдив
Да. А днес някой беше паланджосал един от трите опаковани заедно детски потника в размер 158-164. На единствения комплект от този размер, старателно прегледах всички кутии, но нямаше. Пловдив, Лидл до Каменица.

# 82
Тази нуга като нашата, чупеща зъби, бяла халва ли е или е мека?
Не, нугата е приятно мека, не-лепкава и много вкусна. Simple Smile

# 83
  • Берлин
Бижу, не е само там. Аз съм в Берлин и не мога да повярвам,че картината от БГ, която рисувате в ЛИДЛ, е абсолютно същата тук. Уж ЕвропаТА хахаха. Никога не се стърпявам да направя забележка за изродско поведение на изглеждащи психично здрави хора. И тук правя забележки.
За да не е съвсем спам - някъде мернах,че питате за охлювите. ММ ги обича много и харесва лидълските.

# 84
Бижу, не е само там. Аз съм в Берлин и не мога да повярвам,че картината от БГ, която рисувате в ЛИДЛ, е абсолютно същата тук. ....
Tired На мен ми е много грозно такова поведение и без извинение, само прост човек може да се отнася така към стоките.

Мъж ми загледа охлювите и понечи да вземе, ама аз се разкандърдисах нещо. Може би трябваше да си ги вземе, той обича такива мало, но засукани нещица, които не се ядат всеки ден.
Нугата къде стои, неоткриваеми са ми половината неща?! ooooh! Макарони взех, защото случайно ги видях, дори не знаех къде да ги търся, а те в хладилните витрини над сладоледите.

# 85
Преди време се коментираха домакинските мокри кърпи от XXL седмицата, но какво казвахте за ароматите? Лимоновите ли бяха силни и неприятни или някакви други?

# 86
Бижу, нугата е на стелажа с нещата от френска седмица - бисквити, кексчета, рататуи и тн. А кое е сиренето на пилос, което ти е харесало newsm78
И при нас са разместили, сложили едно голяма обща витрина, по не ми харесва, аз си знаех, в тази има месо, в онази кърначета, кюфтета, в трета кайма,  в друга риба, и знаех откоя страна стои всяко, сега обикалям като  Crazy
Взех он ньоките със спанак по препоръка на колежка, ще ги пробвам тази седмица и мартенички за пращане

# 87
Пускали ли са Този топ матрак?
Някой има ли отзиви? Не виждам от какво е направен?

# 88
А кое е сиренето на пилос, което ти е харесало newsm78
Ами кутията е като на Софра, но по-светла и на нея пише "сирене, зряло 45 дни".9, 90 или 99 му е цената. Не я намирам на картинка.
Издирването на нугата ще е приключение... Взехме някакви кексчета в кутия, шоколадови, но тези френски неща и рататуя, са до китайски неща в нашия магазин... Лудница.  ooooh! Laughing

# 89
Нугата я видях. Ориентирах се по червената табелка.
Бяха натрупани опаковките в една кутия,  малко посмачкани и залепнали една за друга.

Общи условия

Активация на акаунт