Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на чушките в момента?
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на чушките в момента?
-
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
-
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
-
Коя извара бихте препоръчали като алтернатива на сиренето за пълнени чушки?
-
Какви са цените и размерите на детските спални комплекти в Lidl?
круши и салата тиквички с мляко. Някой питаше за дънките- от другата седмица са, 25.02, цената им е 18,99лв. На плаката имаше и комплект от 2 дамски блузи за 19,99лв или нещо такова и детски дрешки за по-големите.
Защо постоянно пренареждат и сменят местата на нещата?!
Обикалям като гламава по пет пъти да търся нещо и един тъпанар от охраната върви по мен, все едно както съм с ръце в джобовете ще се натъпча с кренвирши под блузата. Явно много гладна и безнадеждна изглаждам...
Няма подправки, Янтре. Накупих едни сосове за уок, смятам да ги готвя с пилешко и микс от китайски зеленчуци, пък да видим. Кога, и това не е известно. Могат да чакат.
И разни френски навзех, както и любимия ми Edam.
Какви хора бе, защо сме толкова лоши?! Защо всичко трябва да се разкъса, да се опъва, да се разглежда и да се захвърли после?!