Лидл ::80::

• 115 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Преди време се коментираха домакинските мокри кърпи от XXL седмицата, но какво казвахте за ароматите? Лимоновите ли бяха силни и неприятни или някакви други?

То си е въпрос на вкус да ти кажа. Аз харесвам зелена ябълка. Други пък въобще не я харесват..

# 91
Взех френски сирена, нуга, круши и незнам какво още и хоп 80 лева сметка.
Тази нуга като нашата, чупеща зъби, бяла халва ли е или е мека?
Не чупи зъби, мека е, но определено имах по големи очаквания за тази цена.

# 92
  • София
Другата седмица, освен дънките и блузите, видях и унгарски деликатеси Peace
Телешкото контрафиле хубаво ли е, т.е. крехко ли е и става ли за грил?

# 93
Взех френски сирена, нуга, круши и незнам какво още и хоп 80 лева сметка.
Тази нуга като нашата, чупеща зъби, бяла халва ли е или е мека?
Не чупи зъби, мека е, но определено имах по големи очаквания за тази цена.

Аз пък точно обратното - бях приятно изненадана.  Peace
Мислех, че ще е много сладка, лепкава и т.н., а тя е идеална като сладост, мекота, бадеми и т.н. по моя вкус, разбира се.  Grinning

# 94
Някой взе ли от френското... не помня какво месо в горчица, да каже какво е?

# 95
  • На брега на морето
Някой знае ли памперсите кой номер са, на промото, ако все още има такова де  Laughing

# 96
  • Пловдив
Вкъщи НЕ се хареса наденицата,която е за сушене.Не сме я сушили,пекнах я на грил тигана ама не!Не е за нас.Хареса ни повече суровия суджук,но и той нищо особено. Simple Smile

# 97
  • София
Пускали ли са Този топ матрак?
Някой има ли отзиви? Не виждам от какво е направен?
Не знам дали са го пускали преди. Аз го имам купен от друго място преди 2 год. Сега ходих да видя марката - този е, но 140 см широк. Доволна съм, спя си приятно  върху разтегателен диван.

# 98
Някой знае ли памперсите кой номер са, на промото, ако все още има такова де  Laughing

От 3 до 5, при нас беше свършила 4-та, а точно тя ми трябва, казаха че ще зареждат пак в сряда.

+1 за профитеролите, обожавам ги!

# 99
Някой взе ли от френското... не помня какво месо в горчица, да каже какво е?
Утре ще го правя и ще пиша какво се е получило.

# 100
Скрит текст:
Пускали ли са Този топ матрак?
Някой има ли отзиви? Не виждам от какво е направен?
Не знам дали са го пускали преди. Аз го имам купен от друго място преди 2 год. Сега ходих да видя марката - този е, но 140 см широк. Доволна съм, спя си приятно  върху разтегателен диван.

Благодаря! bouquet
Точно с такава цел ми трябва.

# 101
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, първо благодаря за темата  bouquet.
И искам да попитам тези чанти, които са и за фитнес, а може и за пътни пускани ли са до сега и ако да добри ли са?

# 102
Бижу, от кой Лидл пазаруваш ?
По описание прилича на "Резбарска" , в 10.00ч. изглеждаше зловещо ........  аман от клошарска психика !
Маже ли при маратонките да се валят опаковки от майонеза ???? А тъпата охрана се подпира и блее през прозореца,
обикновено са по двама на раздумка.
На "Резбарска" има от всички номера памперси + ОМО и интересно - никой не купува.

# 103
Бижу, от кой Лидл пазаруваш ?
Май всичките са така. Confused В Дружба 2 пазарувам основно. Понякога в Слатина. Там сякаш не е такава бъркотевица или защото там ходя рядко уцелвам моменти, когато не е толкова разхвърляно.

something new, ще чакам да разкажеш.  Hug

# 104
  • Сф
Здравейте Simple Smile, първо благодаря за темата  bouquet.
И искам да попитам тези чанти, които са и за фитнес, а може и за пътни пускани ли са до сега и ако да добри ли са?

Взех такава тази вечер. Не знам дали са ги пускали преди, но ми харесаха. Добър размер, имат отстрани ленти, в които да мушнеш йога постелка, има отвори в долния край да се проветрява. Единствено не ми хареса, че отгоре ципът/ отворът не е много широк, ама се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт