Лидл ::80::

• 115 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
И аз имам някакъв мармалад от лимони с джинджифил, който не помня от къде е купуван, но е или от Лидл или най-много да е от Кауфланд. За мен е ужасен, защото мразя джинджифил, но може да го оползотворя в някой сладкиш някога. Сега виждам, че някой си е похапнал даже от него. Grinning

# 61
  • София
Досега пускали ли са дрехи за бременни в лидл,аз за първи път май видях newsm78
Пускали са, да. Ако някой иска, подарявам черен панталон за бременни от лидл, размер М, съвсем малко носен, същия като синия сега.

# 62
Че колко са 12 млека?!?! Ще се изпият до петък ти казвам, днес сме понеделник, те са си в срок на годност.

Щом казваш... Laughing

Френското Рататуи добавяте ли го към ястия или като самостоятелно ястие го ядете?

# 63
  • Варна
Благодаря за темата! Докато не съм ви изтървала да се запиша, че вече имам 5 страници за четене  Mr. Green
От детските спални коммлекти дали има различни размери или са само за единично легло?

# 64
  • WonderLand
beauty_magnolia Рататуи си е готово посно ястие, което просто се пече, много го обичам през лятото. Но ако не ви се хапва постно съвсем спокойно може да го добавиш към някоя манджа с месо Peace

# 65
beauty_magnolia Рататуи си е готово посно ястие, което просто се пече, много го обичам през лятото. Но ако не ви се хапва постно съвсем спокойно може да го добавиш към някоя манджа с месо Peace

bouquet
Аз също много обичам постни яденета, но все пак отделно едни пържолки мога да направя за който иска смесено  Party

# 66
Вчера си взех още един комплект бикини-от черните и сега имам 10 броя-разноцветни и черни. Crazy Като прочетох в темата за момчешките слипове им обърнах внимение-раираните с оранжево и бяло-ами няма толкова изрязани слипчета. ooooh! ooooh!
Любимият ми беше купил от ЛИДЛ кондензирано мляко-от това във високата картонене кутия-7,5 % масленост/ 350 гр. Разбъркано с какао Кастело и малко захар наподобява на течен шоколад-страхотна вкусотия!!!  Heart Eyes

# 67
  • София
Имам спомени, че веднъж купувахме от лидл рататуй и не останах очарована... а ястието не е трудно за приготвяне по принцип, така че по-добре  домашно Wink

# 68
  • Варна
Така се заадвах миналата седмица като видях сутиените за кърмачки. Казах си, ето, точно на време. Отивам днес, най-малкият размер, уж чашка С, а ми е голям, а не съм без бюст. Изобщо не са помислили за слабичките/с нормално телосложение кърмачки. Иначе моделите са много хубави.

# 69
А защо слабото телосложение да е нормалното?
По мои наблюдения жените масово са по-едри.

# 70
Е аз не съм слабичка,обаче чашка С ще ми е огромна и на мен.

Ами това че масово хората са затлъстели не е нормално, има норми за здравословното състояние на човек. Аз също съм над тези норми,но не го имам за нормално да съм пълна,защото има и други пълни. Виж като се върна в границите за моята възраст и височина, вече ще го приема за нормално.

# 71
Момичета хубави сутиени за кърмачки на прекрасни цени има в Студентски град по магазините, ако там ви е далеч и в един магазин малко след Пиротска съм виждала, размери има и за по слабички.

За да не е спам , днес си взехме от панталонките и сме доволни,за спане са много удобни за малката и не спираме да ги ползваме, не ми харесва че са доста широки но за пижама става

# 72
  • Варна
А защо слабото телосложение да е нормалното?
По мои наблюдения жените масово са по-едри.

Имах предвид слабо или нормално, а не, че слабото е нормално.  Wink Все пак в размера влиза и подгръдната, която най-малката е 85. И аз не съм слаба, все още съм 70кг.

Момичета хубави сутиени за кърмачки на прекрасни цени има в Студентски град по магазините, ако там ви е далеч и в един магазин малко след Пиротска съм виждала, размери има и за по слабички.

От Варна съм за съжаление.

# 73
Дано дрешките от четвъртък са хубави (и да са налични), че трябва да сменяме гардероба. Харесах блузките жилетките, пижамките дано са по-тънки, че такава ни трябва (имаме с бархетното долнище, но вече е топло за него).
Ще пробвам тортелините, макароните.

А аз защо си мисля, че предния път имаше от френските подправки?  newsm78 Тогава не взех, че имах още, но ми привършват, дано да има при нас. В четвъртък ще ходя, ще пиша (Янтра, ти ли питаше за тях?) дали има.  Peace

Благодаря за темата!  bouquet

# 74
  • Пловдив
Аз ходих, при нас няма. Ако има при вас, искам 5!!! поне 5!!! буркана провансалски билки, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт