Лидл ::80::

• 115 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес купих от промоционалното телешко за готвене. Ще стане ли хубаво телешко варено? Досега най-много харесвам как се получава с телешки джолан и кокал да има. Много вкусно става. Но и месарница си трябва за целта...  ooooh! а напоследък нямам време да обикалям магазините. От това на Лидл за пръв път купувам.

# 106
Взех от червените чушки, харесаха ни, сусамки - само аз си ги оценявам  Laughing, домати на клонка и кашкавал по БДС - производител Мероне.

# 107

Любимият ми беше купил от ЛИДЛ кондензирано мляко-от това във високата картонене кутия-7,5 % масленост/ 350 гр. Разбъркано с какао Кастело и малко захар наподобява на течен шоколад-страхотна вкусотия!!!  Heart Eyes
Може ли снимка как изглежда това мляко или цена и при кои храни стои и как изглежда?

# 108
Може ли снимка как изглежда това мляко или цена и при кои храни стои и как изглежда?
http://1.bp.blogspot.com/-XZ4W-RLE5Q8/UxX8sQG6IbI/AAAAAAAAFAg/Lj … 03c/s1600/tr6.JPG Ето това в дясно. След прясното мляко е, където е сметаната в малките канички, кондезираното в консерва и разните такива неща.

# 109
  • Варна
кашкавал по БДС - производител Мероне.
Много е хубав! Вече него хапваме Simple Smile

# 110
  • София
Благодаря за темичката! bouquet

# 111
  • Перник
Някой беше питал за лимоновия ни мармалад, ама много сте изписали и докато ви изчета, забравих кой  Embarassed  Испански е, в  ниско квадратно бурканче, с червен етикет. Предполагам, че мъжът ми го е забърсал от стелажа, на който са стоките от тематичните седмици (и да го питам, едва ли помни откъде го е взел).
За "варварското" пазаруване - по мои наблюдения в Кауфланд е най-зле. Една леля със самочувствие веднъж така ръгаше салатите айсберг с пръст, че се отказах да си взема. Намирала съм салами, наврени сред тоалетната хартия. Според една позната касиерка, нарочно го правели. Кой и защо, не мога да си обясня  ooooh!
Аз също пазарувам веднъж седмично, нямам време да тичам по магазините всеки ден. Много обичам разно познати да ми гледат в торбите и да ме питат защо съм напазарувала толкова много, като че ли ще ми платят сметката  Twisted Evil

# 112
Изтървах ви  Laughing

# 113
Домакинската хартия, не само е с нова опаковка, но и с ново качество.
За съжаление влошено. По нищо не се различава от  другия вариант.
Отпада още един продукт  Stop

# 114
  • България
И аз съм разочарована от новата кухненска хартия. По-тънка ми се струва, по-непопиваща.

# 115
  • на земята
Момичета имаше едни много хубави рибни филенца,не намирам снимка?Може ли линк или снимка на въпросните рибни филрнца? bouquet

# 116
Момичета имаше едни много хубави рибни филенца,не намирам снимка?Може ли линк или снимка на въпросните рибни филрнца? bouquet
На първа страница е снимката.

# 117
Понеже наскоро се коментираше новия парфюм Suddenly Diamonds - не ми хареса изобщо , ще си карам със стандартния- Suddenly Madamme Glamour, за 9,99 е супер, чудя се на себе си защо го пренебрегвах доскоро. newsm78

# 118
  • Пловдив
Понеже наскоро се коментираше новия парфюм Suddenly Diamonds - не ми хареса изобщо , ще си карам със стандартния- Suddenly Madamme Glamour, за 9,99 е супер, чудя се на себе си защо го пренебрегвах доскоро. newsm78
И аз така... разочаровах се...купих го и първият ден беше ок,сега грам не се усеща Crossing Arms

# 119
И аз така... разочаровах се...купих го и първият ден беше ок,сега грам не се усеща Crossing Arms

+1 И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт