Лидл ::80::

• 115 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за отговорите. Само искам да вметна, че изобщо не става на въпрос за заяждане спрямо веригата или пък, че аз самата имам претенции към произхода на месото(е предпочитам да е от България, но каквото такова), говорим само и единствено за качеството Simple Smile И то за качество, което го е имало, а сега не. Откакто вкараха телешка кайма, друга не сме купували, а купувам по 2 тарелки на седмица. Нормално е да има разлика в партиди и т.н. Но миризма, вкус и количеството лой, които се промениха- не се търпят Sad При първа възможност ще проверя месото за себе си. А иначе в Била купувах наскоро месо и за сега мога да кажа, че е добро- телешко и свинско Simple Smile А, иначе, мрънкам не за друго, а защото Лидл е до нас и много искам да мога да си купувам всичко от там  Wink Благодаря отново и аз ще погледна тази солна лампа... Много интересно нещо Simple Smile

Стана ми интересно - какво точно ще поискаш да му проверяват на месото? newsm78 Миризмата и вкуса? Wink Месата са си проверени - имат си сертификати, срок на годност, само ако има съмнения за зарази - салмонела, бруцелоза, антракс - тогава може и да ти обърнат внимание, но източници на такива инфекции са предимно домашни животни или от малки ферми, а те едва ли зареждат големи вериги, защото не могат да осигурят количествата.
бтв. Свинското мирише, ако е от мъжки нескопени животни, а телешкото когато са в малко по напреднала възраст "телетата"   Laughing

# 316
  • София
Изключително лошо качество е телешката кайма. Има тежък дъх, като на гранясало олио. Не зная на какво се дължи и това ,че набъбна двойно на следващия ден след готвенето. Това не се случва при нормалното месо. Не ви съветвам да пробвате.
Повече няма да повторя!

# 317
  • Варна
Пък дали е българско, френско или испанско - няма да си говоря с него.

Joy hahaha

Joy Joy Joy Joy

# 318
Здравейте,нямам Лидл в моя град,но пък ходим често в София.Вече три пъти търсим памперси за новородено на марката на Лидл,и в три магазина не намерихме.Ползвали сме Лидлски памперси с голямото дете и бяхме много доволни от съотношението цена-качество.Някъде виждали ли сте памперси за новородено,кой магазин?Надявам се някой да се отзове,на 25ти ще ходим и дано намерим вече.

# 319
  • Варна
Не помня със сигурност, но ми се върти в главата, че започват от 3-ка размерите, за новородено поне по времето на малкия със сигурност нямаше.

# 320
В Студентски град има останали от солните лампи- поне 4-5 броя. И аз преди малко ходих и си купих една  Laughing

# 321
Здравейте,нямам Лидл в моя град,но пък ходим често в София.Вече три пъти търсим памперси за новородено на марката на Лидл,и в три магазина не намерихме.Ползвали сме Лидлски памперси с голямото дете и бяхме много доволни от съотношението цена-качество.Някъде виждали ли сте памперси за новородено,кой магазин?Надявам се някой да се отзове,на 25ти ще ходим и дано намерим вече.
Аз търсих 2-ка,но няма.Наистина започват от 3-ка...ще ни порастнат децата и ще си купуваме тогава Simple Smile

# 322
  • Русе
Лампата е свалена от каталога http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GRpddxoUihI … ct=clnk&gl=bg явно се е изчерпала, аз дори не я видях на живо
В Русе има от лампата,доволно количество.Ако някой иска може да опита с националния телефон  Peace

# 323
  • Варна
Препоръчайте хубаво ароматно, плътно червено вино от Лидл  bouquet
Препоръчвам Бордото от постоянния асортимент,а иначе тези дни имаше изкарани и едни испански вина-можеш да опиташ Rioja,беше на добра цена около 5лв .Дано ти допаднат.

# 324
Не помня със сигурност, но ми се върти в главата, че започват от 3-ка размерите, за новородено поне по времето на малкия със сигурност нямаше.

Ами в интерес на истината започнахме от 3ка с тази марка.Жалко,че няма малки размери   Confused

# 325
  • Варна
2-ка ползвах Babylove на ДМ, доволна бях, за разлика от 3-ката им, която изобщо не ми хареса. Тогава минах и аз на Тожур.

# 326
  • София
Не купувам пилешки бутчета и цяло пиле от там от поне половин година(не че съм открила от къде да взимам, просто не ядем вече).
Аз купувам охладени пилета на Джиев. На мен ми мирише много добре като се свари, пуска малко мазнина, има вкус на пилешко месо и го ядем с удоволствие. Знам, има негативни коментари, някои хора не ги харесват. Не мога да ям домашни пилета и смятам, че на Джиев е най-доброто възможно предвид цената.

# 327
  • Варна, Пловдив
Солният свещник, според вас, има ли същия ефект като лампата? Имам комплекта свещници от миналата година, а сега вече се чудя и за лампата, утре ако има ще взема. Интересуват ме също размерите на лампата на височина - някой ако я има да сподели, моля?

# 328
20-тина сантиметра е висока лампата- и ужасно тежка  Simple Smile

# 329
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също харесвам пилетата от ЛИДЛ,но примерно това на ДЮК,хич не ми хареса.Домашни пилета също не одобрявам.

Общи условия

Активация на акаунт