Лидл ::80::

• 115 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
За от кога, до кога ще са кюфтетата? Нещо не мога да ги намеря.

# 376
# 377
  • Варна
случайно да сте мяркали някъде останали електрически четки за зъби от миналата седмица Simple Smile

# 378
Някой пробва ли вече кюфтетата и кебапчетата Стара планина? Добра ли е партидата?
Извинявам се, ако е писано, върнах 1-2 стр., ама нямам време да чета.

Хубави са, ама дали ще имаш време да ги купиш.

# 379
Тези тортелони къде стоят? Не можах да ги намеря.

# 380
От парфюма миналата седмица дали има останал и, ако да, то къде да го търся?

# 381
  • София
В хладилниците. Но не крайстенните, а раклите, кото са с капак.

# 382
Парфюма е до азиатската седмица,при арома свеща и крем Атрикс.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 13:24 от Dkoki

# 383
  • Варна
Благодаря! Спести ми радходката. Не съм се излъгала, че са малки. Ще я пропусна. Simple Smile

# 384
На хладилната витрина с промоциите от френските неща.
Ъ, в друг магазин пък били в раклите... е затова се лутаме като шашави - в един магазин на едно място, в друг - на друго... Confused

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 15:18 от Бижy

# 385
  • София
При нас(кв.Изток в София) Също са в крайстенна витрина, има и разни други промоционални неща-серена, друга паста, деликатеси.

# 386
И при нас (дълбоката провинция) тортелините бяха на крайстенна витрина, на най-долния ред (по-нагоре бяха корите за баница, вляво продуктите за мазане).

Аз успях да купя пижамка, много мека материя, добре, че долнището е клинче, та ще го носи още сега (на предишна промоция беше панталон, влачеше се по земята крачола и изчаках малко да поизрастне). Нямаше нито една блузка в петък надвечер, но качеството е наистина добро, затова явно са се изкупили (имаме три блузки от предишна промоция, не са мръднали, нито са избелели, а са носени много често). Бельото (бикини) за момичета не се оказа с добро качество, ластиците се размъкнаха, излязоха нишки, имаме подобни на друга фирма, те не са се променили.

Другата седмица дано да стигна до дамските дънки, имам подобни, много са ми удобни.

# 387
  • София
Да, Jira . Бяха наистина много любезни и определено обърнаха внимание на оплакването. Както казах- надявам се да има и резултат Simple Smile
Прочетох по-късно. Благодаря за отговора. Специално за Лидл знам, че всяко запитване, оплакване и т.н. се ескалира до високите нива и никога не се потулва, независимо дали е в тяхна полза или не. С това ме спечелиха мен.

# 388
  • Пазарджик
Имам сешоар , който е в сервиз за ремонт. Въпросът ми от магазинът ли ще ми се обадят да отида да си го взема или аз трябва да си го потърся?

# 389
Имам сешоар , който е в сервиз за ремонт. Въпросът ми от магазинът ли ще ми се обадят да отида да си го взема или аз трябва да си го потърся?

Имах рекламация на ютия. Когато беше върната от сервиз ми се обадиха от магазина.

Между другото ми я бяха заменили за нова. Обаче се оказа проблемна и снощи пак им я върнах след известно време ползване. Копчето за парата потъва и става много изнервящо да се ползва. Явно си е проблем на модела. Сега дали пак ще ми я заменят! Писна ми с тази ютия да се занимавам, а пък и докато чакам с какво да гладя  ooooh!

Не следя темата, а няма да е лошо. Сравнително често пазаруваме в Лидл.

Скоро пускали ли са сокоизтисквачка? Много искам да си взема,... четох някъде, че била добра Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт