Лидл ::80::

• 115 111
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В някой от магазините в Сф виждали ли сте да са останали от комплектите дамски бикини 5бр за 13лв от преди няколко седмици кампанията?
В понеделник бях в магазина в Слатина и имаше  Peace
Имаше и на Резбарска във вторник вечерта  Peace

# 526
  • Сф
Малко са ми далеч, но благодаря.
Някой друг виждал ли е бельо?

# 527
  • Бургас
На сайта са качени предложенията за понеделник, 29.02. Виждам, че има такава форма:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=36945
Някой питаше за нея

# 528
  • Пловдив
Ретро седмица... Rolling Eyes

# 529
  • Варна
Който се добере до дънките днес да свирка Simple Smile Интересува ме дали да достатъчно дълги, че на снимката нещо ми късеят... И дали най-тъмносините не са също я избелени, я прокъсани, а да не личи на снимката.

# 530
  • Варна
На сайта са качени предложенията за понеделник, 29.02. Виждам, че има такава форма:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=36945
Някой питаше за нея

Аха. Аз бях, но само мрънках за цената. Иначе декември си я взех от Метро, уж на най-ниската цена от всички вериги магазини ("само" 18 лв.). Формата е много хубава, много съм доволна от нея и я препоръчвам на всички.

Сега поглеждам към кутията за съхранение на сладкиши (кръглата). Усещам обаче, че вкъщи ще ме бият - няма къде да съхранявам самата кутия  Laughing

Предстои ретро седмица. Много странно и с неприятен привкус впечатление ми оставя фактът, че вчера мъжът ми като никога се изкуши да си купи телешки салам на Тандем. И на излизане от магазина видяхме за следващата седмица същия салам, но с ретро опаковка и с 60 стотинки по-висока цена. Грамажът е същият, марката е същата. Ретрото не виждам да е по БДС. Айде някой да ми каже къде е ключът от бараката?!?

# 531
  • Сф
Малко са ми далеч, но благодаря.
Някой друг виждал ли е бельо?

Минах на Красна поляна- имаше от всичко- бельо, бебешките бодита, всичко, което по другите магазини го разграбиха там имаше по много бройки.

# 532
Сега се връщам от Лидл.
От тъмносините дънки нямаше нито един чифт 36 или 38.
Взех си поличка.
Да се надяваме, че тези дни ще се появят и малки номера дънки.
Формата за сладкиши на Zenker хубава ли е?

# 533
  • София
Дънките са си чисти - тъмносините, индиговите и светлосините и един модел с леко прокъсано. Сутринта вдигнах детето за спортните панталони от 18 лв., отказа ги категорично - щяло да я срам да играе физическо с тях. Та няма да от джегинсите от понеделник и на малкия - суитчер с качулка.
Дамските блузки изглеждаха добре, жълтото е точно като на брошурата.

# 534
Скрит текст:
Дънките са си чисти - тъмносините, индиговите и светлосините и един модел с леко прокъсано. Сутринта вдигнах детето за спортните панталони от 18 лв., отказа ги категорично - щяло да я срам да играе физическо с тях. Та няма да от джегинсите от понеделник и на малкия - суитчер с качулка.
Дамските блузки изглеждаха добре, жълтото е точно като на брошурата.
На мен пък не ми харесаха. Заприличаха ми на пижамка.

# 535
Сега се връщам от Лидл.
Взех си поличка.

Поличката с каква дължина е?

# 536
  • София
На дънките талия ми изглежда на рекламите ужасно висока, таква ли е? Пе имам коремче и ме притеснява как ще стои, да знам дали да се разкарвам че ми е през 7 планини. bouquet

# 537
  • Варна
При нас жените се бутаха основно на блузите и потниците, даже не можах да им пипна материята.

Аз ходих за сутиен, но както винаги си излязох с празни ръце.  Confused
Всеки път като пуснат сутиени ходя да ги гледам, особено четейки вашите възторжени отзиви за тях, но не мога да си харесам - основно поради причината, че моя номер ми идва голяма чашката.  Rolling Eyes
Пък и днешните не ми харесаха особено на външен вид...

# 538
  • Бургас
Тук беше спокойно сутринта и хора в магазина почти нямаше. Дънките не ми харесаха много, а и номерацията беше доста ограничена, така че се отказах. При намалените неща имаше един чифт от момчешките дънки, със синия ластик, размер 104. Ако някой иска - това е в Лидл в Мол Галерия. Леко бяха намалени фелд салатката и бейби спанака и се сдобих с по една кутийка от вид. Между другото ми стана странно, заглеждайки мейла анонсиращ неща от другата седмица: ще има айсберг, намален от 1,39 на 0,99. ОК, ама като е намален ОТ 1,39лв, аз защо днес си го купих за 1,99лв Rolling Eyes

# 539
Сега се връщам от Лидл.
Взех си поличка.

Поличката с каква дължина е?

Аз съм висока 169см и на мен ми е до коляното.

Общи условия

Активация на акаунт