Баба МАРТа идва вече и ни носи бяло, румено човече - 10 тема

• 55 802
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
И на мен ми прави впечатление,че повечето вече се родиха. Дано мамите решат да си останат да пишат в темата,нищо,че бебчетата не са мартенски..то в противен случай в мартенската тема ще останем на пръстите на едната ми ръка хора и по-добре направо по телефона да си звъним за пи-лесно  Joy

# 571
Честито на всички мамчета, които родиха.Да са ви живи и здрави дечицата и само щастливи мигове да имате заедно.  с нетърпение  вече чакам прегледа ни на 4.03 да видим какво ще каже док (ако не се видим предварително) хихихих
Много бебета чак не успявам да прочета за всички  Simple Smile

# 572
  • USA
Еха, да са здрави Ирина,Тео и Богомил! Честито на мамите!
Аз не се притеснявам,че бебето е малко,а се притеснявам,че може би не се храни добре за да изостава. До преди месец нямаше изоставане.Примирила съм се,че аз не мога да ги отгледам в корема големи,но поне да са здрави и по-близо до термин. После ги храня по-добре явно. Само на кърма бяха а големия първия месец качи 2кг,а малкия 1.800кг. А гърдите ми са с доста скромни размери Simple Smile
Вярно е,че с всяко следващо човек се тресе по-малко относно стерилност и гледане,но майчините притеснения си стоят за всичко друго и особено за здравето.

# 573
 Heart Eyes Честито на новите попълнения в отбора Simple Smile Много да радват мама и тати.

# 574
Честити нови бебета! Да са живи и здрави Ирина, Богомил и Тея! На мамите бързо възстановяване!
Elida, добре, че са овладяли положението! Каките радват ли се на бебо?

Kalalily, сама знаеш, че големината не е решаваща. Още повече и батковците са се родили мънички! Всичко ще е наред с девойката!

# 575
Ехеее, колко много бебоци !!! Да са живи и здрави и тримата и много да радват родителите ! Честитооооо!!!
Момичета, мина и моят преглед днес : беба е 3100 ,плацента - свежа,води -много , разкритие 2 см,ама забравих да питам това означава ли раждане в следващите 1,2 дни ? newsm78
аз бих желала да пропусна 29 като дата  Joy

# 576
Честито на мамчетата,които са си гушнали бебоците!Да са живи и здрави и много щастливи,Ирина,Богомил и Тея!  Hug Аз днес се облякох да ходя до пазара,и като погледнах на долу,ми се стори,че корема ми го няма.Свалих палтото,и се монтирах пред огледалото.От който и ьгьл да се гледах,корема ми е"паднал",хихихи...А уж с втора бременност може и да пропусне.Ритниците не достигат ребрата ми,което е много добре Simple SmileНямам симптоми за раждане,контракцийте са ми рядко.Явно бебка се донагласява.Сега сьм си полегнала,и ми е много странно,като не ми стьрчи тумбачето напред Simple Smile

# 577
  • София
Честито и от нас на новите бебета Ирина , Тея и Богомил ,да са живи и здрави !  bigdance2

# 578
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите бебчета в групичката ни  Hug На техните майки бързо възстановяване, за да гушкате тези слънчица  Simple Smile

Аз съм добре, в четвъртък ми пускаха кръв и микробиология, дано резултатите са ми Ок. Записах се при уж един от най-добрите лекари във Варна -Георгиев. Прегледа ме , каза че всичко е наред, свежа е плацентата и понеже за 9ти беше пълен списъка със планираните раждания, се записах за 15.03. Ако издържа до тогава.
Снощи и аз имах някакво кърваво зацапване , нз от какво се получи , но нищо друго  newsm78 Сега прочетох че и друга мама го е имала.

Аз пък харесвам 29ти като дата, понеже и аз съм на 29ти /ама Ноември / , но не се надявам да сме тези дни, искам си мартенче , но знае ли се  Thinking

Сноуче, тъкмо си мислех за теб, дали пристигна майка ти, и ти писа. Хубаво е мама да е покрай теб нали  Wink

п.с. Според вас рисковано ли да се пътува по това време на бремеността ? ММ му е кеф сега покрай празниците да си се прибере, но не смее да ме остави тук самичка, и аз се чудя дали да не си тръгна с него  newsm78

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 17:39 от ivilda

# 579
  • София
ivilda  Аз през цялата бременност си пътувам на дълги разстояния, само си носи с теб документите за болницата и багажа.

# 580
Мамчета, родих и аз! Днес в 18ч. се появи Стефан, 3740, 51см. Родих много бързо - първите болки ми започнаха в 15:40, а в 18:00 родих. В Шейново всички са супер мили, макар да отидох без избор на екип. Дадоха ми го да го по гушкам 2 часа и дори засука. Сега го взеха за през нощта. Успех на всички, които им предстои! Щастието е неземно!!!

# 581
  • София
Еха честито Зарче , да е жив и здрав Стефан !Много щастие и късмет  bouquet

# 582
Момичета, пак ви изпуснах, нямате изчитане  Hug

Живи и здрави да са ни новите бебчета и много да радват мамите и татковците си!

Споделям, че ми е много криво от вчера. Бях на преглед - първо АГ-то закъсня за часа с близо 45 мин. (което при нея се случва изключително рядко), на всичкото отгоре едно извинявай не каза даже. После - бебка все още е седалищно в 36 г.с. Съответно докторката ми вече иска директно да планираме секцио, независимо, че това ми е втора бременност и (уж) казват, че още има време да се обърне. Иначе тоновете са добри, а по мерки бъдещото човече отговаря даже на 38 г.с. вече. (Макар че гледам да не се връзвам на тези мерки, че те и каката я брояха за доносена още в началото на деветия месец и уж я чакахме над 4 кила, пък се роди 3,300 кг.). Пуснах си ново изследване на вагинален секрет, че хем имам някакво слабо течение, хем се усъмнихме и в резултатите от предната лаборатория  Rolling Eyes Чакам сега да видя...

Обаче (най-вероятно от хормоните) зверски се сдухах след прегледа. Изобщо не искам и това бебче да се ражда със секцио. Говорих пак с Киров от ТК (който ми е резервния вариант), той пък ме вика чак на 08.03. за консултация  Rolling Eyes В сряда, обаче, пак съм при моята лекарка и явно ще трябва да се караме с нея... Тежко ми е много. Почнах и да се чудя дали не се пренавивам вече с тези напъни за естествено раждане и дали бебка не си стои седалищно умишлено... Ужас, пощурявам вече. А ММ заяви, че това си е моя работа и той от раждания не разбира, та нямало как да ми даде акъл.

И като за капак, след поредна не-знам-колко-часова обиколка на магазините, още не мога да избера дрехи за изписването. Накрая ще вземе да се появи бебка и няма да има какво новичко да й облечем  Rolling Eyes

Извинявайте, че ви натоварвам само, ама хич няма с кой да споделя точно тези неща  Sad

# 583
Джинджи,аз знам,че бебе може да се обърне и непосредствено преди раждането,също както и че самият лекар може да предизвика подобно завъртане в правилна позиция. Не се тревожи излишно. В крайна сметка все ще намерите с какво да я приберете облечена бебка. Тя и сама достатъчно ще краси снимките,едва ли ще й трябва специална премяна 😜

# 584
Мамчета, родих и аз! Днес в 18ч. се появи Стефан, 3740, 51см. Родих много бързо - първите болки ми започнаха в 15:40, а в 18:00 родих. В Шейново всички са супер мили, макар да отидох без избор на екип. Дадоха ми го да го по гушкам 2 часа и дори засука. Сега го взеха за през нощта. Успех на всички, които им предстои! Щастието е неземно!!!
Ех изпревари ме ти в крайна сметка  Laughing Да е най-силният и най-здравият Стефан, най-щастливият и най-обичаният  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт