Баба МАРТа идва вече и ни носи бяло, румено човече - 10 тема

• 55 704
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Тединка 30% от хората имат стрептококи без дори да подозират.Те за теб не са вредни,но биха могли да навредят на бебето ако се роди естествено,за това тук като го открият пускат АБ на бебето и мамата при раждането и всички са добре.Няма да се притесняваш.Това е стандартно изследване и няма нищо страшно Peace Прави се при всяко раждане тук.

# 76
Мамчета,на 17.02 се роди моята малка Ивон - 2,530, 46см. Секциото ми беше планирано за рожденния ден на баща й(22), но много се радвам,че тя сама реши кога! Мисля,че е най-красивото същество на планетата, влюбена съм в нея. Пожелавам на всички ви това щастие. Като се приберем вкъщи ще пиша по-подробно. Hug

# 77
  • Nearby
Mrs.October, честита ви радост! Жива и здрава да е! bouquet

# 78
Благодаря  Hug

# 79
Добро утро !

Хайде на кафенцето и отчет как сте Simple Smile

Mrs.October , честита дъщеричка, жива и здрава да Ви е! На теб бързо възстановяване  Hug
/ и моят мъж е на 22.02  Simple Smile /

HeJLu много се радвам, че вече гушкаш бебчо Simple Smile

Марго, в АГ-то ли ражда ? при кой доктор ?
/ извинявам се за въпроса и любопитството но нали съм от скоро и замалко Варненка Simple Smile/

Аз да се отчета след вчерашната консултация - д-ра бе зает и ме прегледа на бързо, каза че всичко е добре, около 2,800 сме, плацентата е добре и ... днес да ходя да се запиша за секцио ,около 9-10 март. Надявах се да чакаме нормално, но явно не им се рискува на докторите щом първото е секцио.
Та днес трябва да реша съдбата на мойто бебче  newsm78 Таткото е пас, каза аз което си реша , Аз обмислям да е на 9ти, понеже и баткото е на 9то число / само че Септември, той е на 09,09,2009 г. Simple Smile /. Уфф така ми се иска да си тръгне нормално и да си определи само... Нищо се не знае, нали  Wink

Ние днес с баткото ще ходим на лекция на списание 9 месеца, за здравословните проблеми през първата годинка, малко да си поприпомня Simple Smile

Хубав ден Ви желая Simple Smile

# 80
Еха, истинският бебевалеж почна! Колко много бебчета имаме, нека са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване! Чета и все хубави новини от подранилите, все така да са и скоро да си ги приберете вкъщи!
Момичета аз от около седмица имам едни горещи вълни, вечер се преобличам по 2-3пъти, с каката не съм имала, дали е нормално? Казах на АГ, но тя въобще не ме отрази.

# 81
Ех, колко е хубаво да отвориш темата и да прочетеш, че бебчетата се раждат, че те и мамите са добре.. Честито на всички, настръхвам като ви чета. Да сте здрави и щастливи и всички бързо да се прибирате по домовете! И разказвайте Simple Smile
Аз бях на анестезиолог вчера. Тук задължително се минава на такава среща. Обясниха ми за упойката да съм подготвена.
 Snowche, вярваш ли ми, че не ме притеснява болката и самото раждане, а езиковата бариера-как ще се оправя с докторите... Тук във Франция рядко говорят английски и се моля всичко да мине добре.

# 82
Честито на всички мами гушнали своите бебчета Hug
От известно време ме мъчи това, че бебка не мърда с по 10 часа на ден и не я усещам. Правя запис на тонове, които са перфектни. Момичета при  вас как е? Имате ли дни в които бебето не е активно и не го усещате. Аз съм в 36 г.с.

# 83
Mrs. October, честита дъщеричка! Да е жива и здрава!   bouquetНай-накрая още една госпожица да се появи в групата, че Любомира беше само от малчугани заобиколена  Wink
Фифолина, не се притеснявай - важното е докторите да си свършат работата, а дали ги разбираме или не, не е толкова важно. Плюс това те повечето ще са акушерките активни, все някоя ще подразбира малко английски  Wink

# 84
Mrs. October, да ти е жива и здрава малката дама и бързо възстановяване на теб!

Имате ли проблеми с оттичане и какво правите?
Системно ми отичаха ръцете нощно време и сутрин се оправяха. От няколко дни нямах оттоци, но снощи така се подух, че ме болят фалангите при сгъване на пръстите. Само студената вода за момента ме облекчава.

# 85
Mrs.October честита дъщеричка. bouquetДа ви е жива и здрава,а на теб бързо възстановяване.

Момичета,някоя от вас ползвала ли е козметиката за бебе на A-Derma?В болницата,в която ще раждам използвали и предлагали тази козметика.

# 86
  • Сандански
Добро утро, момичета!

Честито бебе Ивон на Mrs. October! Да сте живи и здрави и двете и бебка много да радва мама и тате! Simple Smile

lunichka, благодаря за предложението за количка Jane. Имам я и нея предвид, но малко къса и тясна ми се струва. Simple Smile Пък бебо върви едър.

anastasia_81, и аз съм в 36 с. и 4 дни и бебето шава по-мудно. Ако преди това си усещала само силните ритници, може би сега не можеш да усетиш леките му движения (които със сигурност са такива, защото вече няма място) и ти се струва, че не шава.  Grinning

Джоли, и при мен леко отичат ръцете и краката. И аз се оправям със студена вода, друго не помага. И си следя кръвното редовно, защото при мен и 120/80 е малко високо.

Снощи имах безболезнени контракции и при всяка чувствах задух (което не знам дали беше нормално). Някаква радост обаче имаше у мен при всяка контракция, защото наскоро не ми се беше стягал корема и си мисля, че ще подминем термина, а така ми се иска вече да раждам, ноо... всичко с времето си.  Mr. Green

Стискам палци на всички вече родени бебенца по-бързо да се прибират вкъщи да се гушкат с мама и тате!

# 87
Kalalily , благодаря ти , успокои ме . Снощи цяла нощ не съм спала от притеснение ...

# 88
Джоли, и мен ме болят пръстите, макар че не изглеждат много подути... Но явно са. Най-много ми помага много, ама много вода. Дори през нощта. Което на практика означава, че спя в тоалетната, но пък, ако не пия - болката се увеличава. Питах и док онзи ден, тя каза да намаля или дори спра солта, но засега не ми се иска - услажда ми се  Blush

# 89
Mrs. October, честита ви радост! Да е жива и здрава! Изглежда от съвсем малка е дама със собствено мнение и сама е решила, че не иска рожденият ѝ ден да съвпада с този на баща ѝ  Laughing

Май това е второто естествено раждане, което изпреварва планувано секцио, тази седмица. Ще ми е интересно да прочета разказите. Важното обаче е бебетата и мамите да са добре.  Praynig

HeJLu и Лили, много се радвам, че вече гушкате бебчетата. Айде скоро и вкъщи да се гушкате!

ivilda, лекарят не обясни ли защо настоява да е секцио, все пак предното е било преди повече от 6 години?

Приятен и слънчев ден на всички - при мен е около 2 градуса над нулата и мрачно, така че ще се въздръжа от раззходки.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт