Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за чаршафите от IKEA?
Какви са мненията за сутрешното гадене по време на бременност?
Какви са мненията за подготвителните контракции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за чаршафите от IKEA?
-
Какви са мненията за сутрешното гадене по време на бременност?
-
Какви са мненията за подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за съня и болката по време на бременност?
-
Какви са мненията за изследванията на вагинален секрет?

Може би в скрит текст, за да може всеки да прецени дали да отвори скрития текст и да прочете. Предполгам има такива, които не им се четат подробности или се плашат, ако има по-неприятни моменти
каза само ,че гледа разположението на главата и тоновете и нищо не ми каза за плацентата...много се ядосах.Попитах я за Австралийски вирус и Васерман дали са в срок от 6м. ,защото в Шейново ми искат тези изследвания да са в срок назад до 6 м.и се оказва,че точно на 12.02 този месец съм ги направила и сега трябва да си правя нови сама и трябва да стане тези дни ,защото вече съм в 9м. Мислят си,че като сме бременни си нямаме работа и бездействаме...много се ядосах,че не видях бебка
Проблема на ММ беше,кой ще боядиса таваните.Е,справих се,за негова изненада.И сега няма мьрдане,той лепи тапети,каката му помага,а аз ги наглеждам и помрьнквам от време на време,хихи...Бебка си я усещам,както винаги.Предимно вечер,като си легна,а през деня по-рядко.Започна да хьлца много често