Баба МАРТа идва вече и ни носи бяло, румено човече - 10 тема

• 55 704
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Ами аз преди няколко дни мислех да пиша,че не съм я виждала и не знам как изглежда,но си викам-ще ме помислят за луда,я да си мълча и да не се излагам. Ама сега като видях ,че не съм сама и добих кураж да си призная  Joy . Та в предаването митове и легенди чакаме да се появи някой,който има данни ,срещал се е лично или познава човек,който е виждал въпросната тапа  hahaha

# 616
 Joy разсмяхте ме с тия тапи.  Скоро питах майка ми и тя като раждала две деца също не знаеше какво е това чудо. Вече почвам да се съмнявам в съществуването й.

# 617
  • София
Честити бебоци на Дени и Зарче - да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване  Hug

За тапата- на училището казаха, че може и да я пропуснем и да не разберем за нея  Mr. Green Иначе представлява слуз (като при овулация) и може да бъде безцветна, розова, с тъмно кафяви нишки.

Като гледам бебевалежа, тръпна в очакване на утрешния 29 февруари Simple Smile

Тук на няколко пъти четох за "гнезденето". Хич нямах намерения да се заигравам в тази насока, ама вчера си закачихме нови етажерки и днес се занимавам с пренареждане и подреждане или както се казва луд умора няма  hahaha

# 618
И аз в отбора на невидялите легендарната тапа.  Joy Първото ми раждане беше предизвикано и незнам ни що е тапа, ни води, ни контракции на 20-10-5 минути, в болницата докато се чудих това контракции ли са и родих.

# 619
  • София
Shtastliva ми се губи днес. Ако си отишла да раждаш ще ти се разсърдя Grinning

# 620
Божееер,имаме новина! Колектив от мартенски бг мами откри,че тапата ,за която се говори от векове НЕ СЪЩЕСТВУВА  Joy . След задълбочени анализи и допитване до редица представителки на нежния пол,се установи,че всичко е разработка на военните.  Joy . Молим най-учтиво,ако има някой,който има данни ,противоречащи на горното твърдение,да се свърже в най-кратък срок и да представи нужните доказателства в подкрепа на тезата ,че съществува въпросната "Тапа".

# 621
Честито на всички мами,които вече гушкат своите бебчета bouquet

Момичета,т.к. ще си нося в болницата помпата за кърма и едно шише,се чудя след като ги стерилизирам вкъщи,в какво да ги съхраня за болницата Thinking
аз съм ги сложила в стерилизирана кутия с капак
А каква е тази кутия?
купих си чисто нова кутия с капак най обикновенна е самоче я стерилизирах и сложих помпата вътре,а другите неща съм ги сложила в залепващ плик за стерилизация за микровълнова печка

# 622

Благодаря ви момичета за подкрепата относно имената.  Heart Eyes Аз си бях виновна, че попитах. Сега даже продължават да говорят и казват какви имена им харесват, но аз добих смелост и им казах, че тяхното е минало- сега каквото на мен ми хареса #2gunfire
http://pomosti.oneinform.com/pravilnik-za-prilagane-pomosti-za-deca/#sm11
Това е линк със закона за помощите. Но и да отидете в Социалните, те ще ви обяснят всичко.   Simple Smile  Аз даже скоро си взех всички документи, понеже и съм студентка , да видя какво що трябва да взема и да съм подготвена.
Живи и здрави да са ви новородените бебоци!  bouquet bouquet bouquet
Още ден и половина и влизаме в НАШИЯ МЕСЕЦ За утре чакаме да видим коя от нас ще е късметлийка, ако има такива  Mr. Green
Подготвихте ли мартенички? Като питах за мартенички се сетих за червените кончета за бебетата. Слагате ли?!  newsm78

# 623
Божееер,имаме новина! Колектив от мартенски бг мами откри,че тапата ,за която се говори от векове НЕ СЪЩЕСТВУВА  Joy . След задълбочени анализи и допитване до редица представителки на нежния пол,се установи,че всичко е разработка на военните.  Joy . Молим най-учтиво,ако има някой,който има данни ,противоречащи на горното твърдение,да се свърже в най-кратък срок и да представи нужните доказателства в подкрепа на тезата ,че съществува въпросната "Тапа".

Привет от една априлска майка която ви чете редовно. Тапата не е мираж- мама я е видяла преди да ме роди 😂😂😂😂Няколко дни преди раждане е имала гореописаното като слуз нещо. Моя термин е на 1-ви април, ако не забравя ще докладвам за моята тапа хаххах

# 624
Pariss,представи точни данни на дамата ,иначе ще го сметнем за съботаж  hahaha

# 625
  • София
romsityyy хич да не ти пука какво говорят. Ти си майка на детето и ще си го кръстиш както на теб ти харесва  Hug
Моят любим изобщо не засяга темата с името и аз си трая, ама май вече е време да взема да го питам какво мисли по въпроса  Joy

# 626
Zinaaa,момичеее,я по-спокойно. В 9ти месец си бременна,какви са тия салта,шпагати и премятания по гръб и корем.Отнеси се по-сериозно към това научно откритие  Joy.  Няма аз да съм виновна ако получиш контракции и родиш на 29ти. Не искам детето ти мен да държи отговорна,че ще празнува рд веднъж на 4 години.  Whistling

# 627

Гери, забелязала съм, че имаш хубаво чувство за хумор, но сега ме разби  Joy

Не знам дали е тази мистична тапа, но не беше слузесто.

За утре ще стискаме ли кълки или бебета-късметлии ще се раждат?  Party

# 628
Snowche,ами не знам чувство за хумор ли е, или след 2 години,прекарани вкъщи с дете вече се е превърнало в клиничен случай,но знам,че след още 2 може и да съм в патологичните случай. Поне Карлуково ми е близо и може да ползвам специализирана помощ,заобиколена от хора с бели ризи  Joy

# 629
  • София
Гери, днес си във вихъра си  Joy

Аз се бъзикам , че съм си купила жилище близо до 4ти км да не ги затруднявам хората и бързо да стигнат до мен  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт