Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 364
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • в сърцата на децата <3
И после пак търкане ли? Трудно стигам всички вдлъбнатини, затова питам. Нямам съдомиялна, на ръка ще е

# 511
В кофичка с вода разтвори няколко пакетчета лимонтозу и остави чашите вътре за една нощ.
После, ако е останало нещо, с четка за зъби става много бързо.
Успех в начинанието!

# 512
В миялна на високи градуси. Ако нямаш миялна - в тенджера загрей вода, тури веро, прах, каквото имаш.
Аз също предлагам тенджера с вряла вода, но вътре обезмаслител и чашите и малко да поврят(!!!ама не съм сигурна) и да преседят така известно време.

# 513
  • Пловдив
♥snow_angel♥, постави чашите във вода с обезмаслител или белина. Няма да има нужда от търкане.  Peace

Как да махнем тапети, които са залепени с Ц200?

# 514
  • Пловдив
за тапетите - обилно закисване... С гъба ги напояваш, но стабилно, оставяш да се разтвори лепилото и ако е нужно, повтаряш. После с шпатула стържеш... В квартира сме сваляли така залепени тапети - кошмар.

За чашите - взимаш няколко пакетчета сода бикарбонат и 2-3 стека евтин ябълков оцет. С влажна сода натъркай чашите и ги постави в голям съд. Залей с оцета (ще кипне). Остави да подейства една нощ и измий, както обикновено Simple Smile

# 515
Здравейте! Искам да разлепя обяви по хорските огради... с някакво лепило ли да е /какво/, с двойнозалепваща се лепенка или?

# 516
  • Пловдив
За тапетите вземети си от магазин за лев или ако имате една бутилка с пръскалка и с нея обилно пръскате тапетите и после с една шпатула само остъргвате. При нас стана що горе долу лесно

# 517
Има препарати за сваляне на тапети. Попитай в магазина да ти препоръчат такъв специално за тапети лепени с Ц200.

# 518
  • София
Здравейте! Искам да разлепя обяви по хорските огради... с някакво лепило ли да е /какво/, с двойнозалепваща се лепенка или?

Като знам какви следи оставя лепилото, не бих се радвала ако някой ми залепи нещо на оградата или на входната врата. Sad 

# 519
О, ограда е силно казано... харесала съм няколко пустеещи парцела и искам пред тях да лепна лист, че търся имот. Повечето са оградени с мрежа, та  не знам и къде точно да я лепна тази обява... може би на съседен стълб...

# 520
  • до най-прекрасния мъж
На стълб става перфектно с лепило С200.

# 521
Относно свалянето на тапети се сетих да попитам как най-лесно би могло да се свалят тапети, които отгоре са намазани с латекс. newsm78

# 522
Peace

Как да махнем тапети, които са залепени с Ц200?

Наскоро гледах по FL една дама,която купува къщи, ремонтира ги и ги продава-Никол.Та тя в една от къщите трябваше да свали тапетите от една стая.Даде съвет обилно да се напръскат с омекотител за дрехи, разтворен във вода.Напръска стената и я остави известно време.След това каза, че лесно се сваляли.Опитай и този метод , дано помага Peace

# 523
# 524
  • Пловдив
Относно свалянето на тапети се сетих да попитам как най-лесно би могло да се свалят тапети, които отгоре са намазани с латекс. newsm78
в сегашната ни квартира бяха боядисани с латекс тапетите - сваляха се много лесно - на почти цели парчета от тавана до пода Simple Smile Латекса ги беше втвърдил и помогна много, дори не се наложи, да ги мокри предварително

Общи условия

Активация на акаунт