Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 215
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Ще изсъхне и ще се оправи,но за друг път знай,че пухени дрехи се перат с няколко топки в пералнята Wink

# 676
Дано да си права. Знаех за топките  newsm61, но ми е излязло от главата. Пък и мерак да я приберем чиста и нова в гардероба.

# 677
  • Стара Загора
Дано да си права. Знаех за топките  newsm61, но ми е излязло от главата. Пък и мерак да я приберем чиста и нова в гардероба.

Бе аз особена разлика с топки или без не видях. Поразтръсквай докато се суши, но ще се намести като изсъхне!

# 678
  • София-в сърцата на моите деца

Бе аз особена разлика с топки или без не видях. Поразтръсквай докато се суши, но ще се намести като изсъхне!
Почвай да тръскаш във всички посоки и ще се намести Peace

# 679
Прибирам се след двумесечна ваканция на топло и в килера погледа ми попада на есенно-пролетното ми яке, тънко с пух, цялото на топчета ooooh! Изпрах го отново и в сушилнята сложих топките. Оправи се Peace Обаче едната топка не намерих в сушилнята Thinking Не знам как така изчезна просто....

# 680
Кристин, верно ли? Имаш сушилня магьосница! Щастливка!
Якето се оправи, ама бая бой изяде от тръскане, мачкане, друсане.

# 681
  • plovdiv
Докато съхне ,чат-пат разчепквам пуха с пръсти и като изсъхне,го доразчепквам ,пак с пръсти -всичко си е наред.

# 682
  • Варна
Помощ! Накапах си любим бял клин с фон дьо тен  Cry
Сваля ли се с нещо?  Praynig

Аз първо пръскам с обезмаслител върху петното,малко да поседи после го поразтъркай и в пералнята.
Всичко излиза и петна по дрехите и по яките на якетата.

# 683
Някой ако знае, моля да ми помогне Praynig
Как се чисти и изобщо може ли да се изчисти петно от грозде?
Малкият вече съсипва втора дрешка с грозде. Като се покапе стои все едно е вода, но след като го изпера и изсъхне виждам кафяво-жълто петно.
Идеи?

# 684
Помогнете, в чудо се видях. Имам за работа 4-5 бели ризи, обаче под мишниците от пот и дезодорант стават жълти петна. То с вениш киснах, то с белина, даже и лимонтозу ги киснах, е, не става. Стоят си тия жълти петна, то да хвърля една добре, ама и петте. Кажете ми с какво да ги махна?

# 685
Аз използвам само две неща за петна: ако са мазни - Меглио обезмаслител, за всички други - сапуна на Вениш. Досега не е имало такова, което да не излезе.

# 686
  • Варна
Помогнете, в чудо се видях. Имам за работа 4-5 бели ризи, обаче под мишниците от пот и дезодорант стават жълти петна. То с вениш киснах, то с белина, даже и лимонтозу ги киснах, е, не става. Стоят си тия жълти петна, то да хвърля една добре, ама и петте. Кажете ми с какво да ги махна?

Взимам това от dm
https://www.dm.de/denkmit-waesche-weiss-p4010355055293.html

Мокря ризата и сипвам върху жълтите петна.Оставям за 15-тина минути ,после в пералнята пак сипвам при препарата за пране.Петната излизат и бялото се освежава много добре.Пробвала съм обаче само върху памучни материи.

# 687
  • София
Аз купих препарат за петна под формата на химикалка, който изкара фон дьо тен-а и едно петно от кафе, което беше от преди 5-6 месеца на един отново бял потник. Него го използвах като тест, преди любимия клин Simple Smile Всичко излезна!
Супер доволна съм!

# 688

Взимам това от dm
https://www.dm.de/denkmit-waesche-weiss-p4010355055293.html

Мокря ризата и сипвам върху жълтите петна.Оставям за 15-тина минути ,после в пералнята пак сипвам при препарата за пране.Петната излизат и бялото се освежава много добре.Пробвала съм обаче само върху памучни материи.
мерси, ще пробвам

# 689
Хора, минаха седмици от тестването ми за махане на боя за коса от дрехи.
Все не се сещам да пиша, да знаете , че след 3-4 търкания на ръка на петното със сода и оцет го няма. Чудо! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт