. Обичам ги много тия философии.
Аааа, не, тук не позна Господ ми е дал само ръст (вероятно по 2), суета и красота - нъц, безцветна съм, кожа - генетично ужас, тънка, прозрачна, виждат се сини венички, а майка ми беше цялата в мрежа от ситни бръчици на 35. Аз младея на първо място заради ММ (до него излъчвам сияние), на второ място, заради съвременните инжекционни технологии и на трето, заради не-евтините кремчета Шисейдо, които и да искам не мога да сменя, излизат ми едни бели мастни топчета от другите кремове. И въпреки напредналата ми възраст, нищо не е в състояние да ме накара да се гримирам ежедневно, събират ми се 5-10 дена гримирана (и на токчета) годишно.
Познавам точно три жени, които категорично не искат мъж в къщата си и са 100% искрени. Просто толкова са разочаровани от мъжкия свят, че предимства да имаш мъж не виждат. Вярвам им.
Познавам точно три жени, които категорично не искат мъж в къщата си и са 100% искрени. Просто толкова са разочаровани от мъжкия свят, че предимства да имаш мъж не виждат. Вярвам им. Препоръчани теми