Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 559
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Ако искаш да подсетя днес мъжа си и свекърва си, че дъщеря ми им е "чужда", да не са забравили случайно. Ще те успокои ли Mr. Green.
Направо им забрани да я доближават. Ама ха! Как ще искаш такова нещо от тях.

# 256
Прочетох последните 4 страници и съм потресена, че има хора, които са толкова тесногръди и делят децата на свои и чужди. Потресена, но всъщност не трябва, защото те никак не са малко. Когато се запознах със съпруга си, още в началото му изясних, че имам дете. От разговорите ни прецених, че не е малоумен и може да си прецени дали да създава семейство с мен или да си ходи.
Абсурд, съжалявам снаха ти, честно! Значи ако е с дете и особено ако е от провинцията, ще и съсипеш живота!

# 257
  • София
Ма защо да мисля бих ли, не бих ли, бе абсурт?! Не ми е дошло до главата, не съм го мислила. Ако ми дойде, ще го мисля. Егати досадата си. И аз като Шарки не съм "търсила" ни ерген, ни вдовец, ни еднорог. Срещнала съм човека, за който съм решила да се омъжа, това е. Теб кое те боде, не е ясно. Ако искаш да подсетя днес мъжа си и свекърва си, че дъщеря ми им е "чужда", да не са забравили случайно. Ще те успокои ли Mr. Green.
Много си смешна, наистина!
Сега ще се извървите всичките, да се откажете от предишните си писания, и да обясните как съвсем случайно сте решили да се омъжите за ергени, а не защото егоизма ви не позволява да приемете мъж с дете.
А, както ти писах вече- свекърва ти е широко скроен човек, достоен за уважение.
Както и мъжа ти.

# 258
  • София
Прочетох последните 4 страници и съм потресена, че има хора, които са толкова тесногръди и делят децата на свои и чужди. Потресена, но всъщност не трябва, защото те никак не са малко. Когато се запознах със съпруга си, още в началото му изясних, че имам дете. От разговорите ни прецених, че не е малоумен и може да си прецени дали да създава семейство с мен или да си ходи.
Абсурд, съжалявам снаха ти, честно! Значи ако е с дете и особено ако е от провинцията, ще и съсипеш живота!

Напротив, напротив!
Аз бих приела и жена с дете, и мъж с дете, така че, не виждам за какво ще съжаляваш снаха ми, а пък, ако дъщеря ми реши да се развежда и жени пак- и новия зет.
Вие сте жалка картинка- които сте до такава степен егоистки, че дори не искате да се омъжите за човек с дете!
Потресената съм аз, че имате нахалството, всичките да се нахвърляте отгоре ми, само защото се опитвам да ви кажа, че мерите с двоен аршин и не виждате по- далеч от носа си, защото синовете ви са малки още.

# 259
Прочитайки няколко страници,ще кажа,че сме на втори брак.18 години.Две дъщери има от първият брак.Първите години бяха със нас само по празници и лятото.Не е отглеждане това,разбира се.Но после голямата и сепремести при нас за две години.Тоест,с майка си се виждаше по празници само.Тя е и най-добрата ми приятелка,съвсем сериозно го казвам.С малката се уважаваме много,но не успяхме да станем точно приятелки.След навършване на 19 годишна възраст замина да учи в друга държава и когато си идва се виждаме за няколко дни само.Иска да се види с майка си,и най-вече обикаля с приятели из Гърция.
Но всички сме доволни.И се готвим за сватбата на голямата.А,,и с майка им като се видим си пием кафето и обсъждаме тяхното развитие и бъдеще.Така,че абсурт,прибързано изказваш мнение,че всички търсели Само ергени.И приятелки имам,които се грижат много добре за децата на съпругът от първи брак.И не е една само.Това,че момичетата тук са се влюбили в ерген,не е лошо..Така се е получило.Не ги осъждай така. Peace

# 260
  • София
Явно тук има някаква по-ранна интрига, която не ми е известна.
Зависи от коя камбанария гледате.
Това с конкурирането и неравенството на половете наистина е тъпо. Както и тезата за конкурирането с дъщерята на мъжа. По тази "логика" синът пък е конкуренция на бащата и той трябва непрекъснато да се бори за надмощие.
И отново да кажа, че Господ не дава на всички еднакво нито интелект, нито красота, и няма гаранция, че разведена жена непременно ще попадне на читав втори мъж, който ще приема децата й като свои. Това, че на вас се е случило, не значи, че е валидно за всяка.
А това, че на децата не се отразявал отрицателно разводът... определено не съм съгласна, при условие че са били добре в старото си семейство.
Абсурт е права доколкото в болшинството случаи децата са със жената, респ. новият й мъж гледа и тях, докато мъжете с втори брак могат да започнат почти от нулата с новата жена.

# 261
  • София
Аз имам 3 инвитро опита с донорска яйцеклетка, за какви "чужди" деца говорим?

# 262
  • Варна

За тези, които не си родила ти, а бившата жена на мъжа ти.

# 263
  • София
За ММ синът ми е "нашето дете", не "твоето дете".

# 264
Именно. Заради съществуването на много такива опции намекнах на Апсурт, че не знаем какво ни готви съдбата, за това нека не употребява израза "чужди деца".  Hug

# 265
  • София
За ММ синът ми е "нашето дете", не "твоето дете".
Това е ясно, аз през цялото време питам, защо за нито една от вас, не се намери мъж, чието дете да е " нашето дете", а се жените само за ергени?

# 266
Аз не съм имала през живота си нито един кандидат с дете. Специално ли да го търся, като няма такъв. Човек мисли дали ще приеме детето на партньора само когато реално има такова.

# 267
  • София - Рим и обратно
Ми явно ерегените си падат повече по майки с деца Twisted Evil.
Толкова ли е трудно да вденеш, че децата остават при майка си в 99 % от случаите. И така трябва. Бившият съпруг си започва някъде на чисто с нови деца, или гледа чуждите на новата си жена. Това е положението в живота, колкото и да не й се нрави на Абсурт от БГ мама.

# 268
  • София
Аз съм мислила преди да го имам (не че успях да го докарам до "имам"), но както казах, аз никога не съм "търсила" мъж.

Схванах...не-ергените с деца явно си "търсят" млади жени-моми, а после това се обръща в наш негатив.

# 269

Схванах...не-ергените с деца явно си "търсят" млади жени-моми, а после това се обръща в наш негатив.
Твърде вероятно е да е така.

Общи условия

Активация на акаунт