Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 530
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София - Рим и обратно

Схванах...не-ергените с деца явно си "търсят" млади жени-моми, а после това се обръща в наш негатив.
Ми търсят си, щото тези змии - разведените с деца, не искат да гледат децата на вторите си мъже, не разбра ли Twisted Evil.
Предлагам да се обнародва нов закон в СК - разведените жени с деца имат право да се събират само и единствено с разведени мъже, чиито деца живеят с тях. И да е спокойна съфорумката.

# 271
И да е спокойна съфорумката.
Да. Че сума ти нерви потроши за нещо, дето грам не я засяга.
Скрит текст:
СЕга ще пише, или че съм смешна, или колко съм интелигентна.  Laughing

# 272
  • София - Рим и обратно

Да. Че сума ти нерви потроши за нещо, дето грам не я засяга.
Скрит текст:
СЕга ще пише, или че съм смешна, или колко съм интелигентна.  Laughing
Скрит текст:
Не си разбрала - аз съм смешна, а ти си "интелигентна" Laughing

# 273

Това е ясно, аз през цялото време питам, защо за нито една от вас, не се намери мъж, чието дете да е " нашето дете", а се жените само за ергени?

Например, защото в 99% от случаите децата се присъждат на майките и мъжете, отглеждащи сами децата си са нищожен процент спрямо жените, които са самотни родители? Аз не познавам нито един такъв мъж. Сега, ако кажеш, ще обявя специално търсене. Дано се намери! Обещавам да се разведа и да се омъжа за него! Mr. Green Но, за сметка на това, познавам не една и две майки, които сами отглеждат децата си.

# 274
  • София - Рим и обратно
Аз не познавам нито един такъв мъж. Сега, ако кажеш, ще обявя специално търсене. Дано се намери! Обещавам да се разведа и да се омъжа за него! Mr. Green
А, не се бутай. За мен е първият, чакай си реда, ако обичаш. Вече съм си подала документите за развод.

# 275
  • София
Ми търсят си, щото тези змии - разведените с деца, не искат да гледат децата на вторите си мъже, не разбра ли Twisted Evil.
Предлагам да се обнародва нов закон в СК - разведените жени с деца имат право да се събират само и единствено с разведени мъже, чиито деца живеят с тях. И да е спокойна съфорумката.
Е, най- сетне го каза, с една корекция- разведените, тук участващи, съфорумки, не искат да гледат чужди деца, а това за змиите- щом се смятате за змии, коя съм аз да ви разубеждавам!? Mr. Green
А, аз съм си спокойна- приемам, както казах, и зет, и снаха с дете, но ще ви видя вас- мъжките майки как ще извиете на умряло, като като ви доведат някоя с деца. Joy

# 276
... но ще ви видя вас- мъжките майки как ще извиете на умряло, като като ви доведат някоя с деца. Joy
И от къде тази сигурност? Когато едни ден синът ми се зажени или заживее с някоя жена, много повече ще ме интересува дали тя е свестен човек и дали той е щастлив с нея. Много важно, че няма деца, ако е някоя куха лейка. И нищо против нямам да има деца, ако е готин човек и синът ми е щастлив с нея.
Кафенце, айде, мир да има, втора съм в списъка. В такъв случай, за да не се караме, ще търсим близнаци с деца. Mr. Green

# 277
  • София
Абсурт, ти нямаш ли си мъж и семейство, че говориш за "водене" на деца? И да вземе синът ти разведена с деца, няма да ти ги доведе на тебе просто, защото ти не си член на неговото семейство.

# 278
Аз мъж не съм си търсила, още по-малко несемеен или с някакви такива изисквания. Такава ми беше съдбата просто. Ако моят син се ожени за жена с дете ...мисля, че образованието и цензът ми са на такова ниво, че да не реагирам и разсъждавам като селяндур. Моят баща е отгледан от втората си майка, за мен тя е баба, така че в моето семейство не сме възпитавани ограничено и с предразсъдъци.

# 279
  • София - Рим и обратно
, но ще ви видя вас- мъжките майки как ще извиете на умряло, като като ви доведат някоя с деца. Joy

Много болна фантазия имаш. Да сме живи и здрави, викам аз.
На умряло няма да вия дори и ако дъщеря ми ми доведе някой разведен с деца. Всъщност тя на мен ли ще ми го води или тя ще си живее с него, нещо не ми е ясно Mr. Green.

# 280
  • София

И от къде тази сигурност? Когато едни ден синът ми се зажени или заживее с някоя жена, много повече ще ме интересува дали тя е свестен човек и дали той е щастлив с нея. Много важно, че няма деца, ако е някоя куха лейка. И нищо против нямам да има деца, ако е готин човек и синът ми е щастлив с нея.
Кафенце, айде, мир да има, втора съм в списъка. В такъв случай, за да не се караме, ще търсим близнаци с деца. Mr. Green
От тук- от форума, от вас идва тази сигурност!
Вие действате като поповете- " Не ме гледай какво върша, ами слушай какво говоря"!
Нито една не се е оказала толкова широко скроена, че да " срещне" разведен с дете и да се влюби в него.
А, си вярвате, че ще посрещнете с отворени обятия жена с деца?

# 281
ОК, Абсурд, предлагам ти сделка. Понеже наистиа не познавам мъж, който сам отглежда децата си, намери един такъв и аз ще се разведа и ще се оженя за него, че и целия форум ще поканя на сватба, а теб за кума или шаферка (каквото си избереш). Кафенце, изпреварих те! Stuck Out Tongue

# 282
  • София - Рим и обратно
Кафенце, изпреварих те! Stuck Out Tongue
Голям праз. Е сега ще ти доведат Бонго и да те видя Twisted Evil. Чакам датата на сватбата.
Абсурт, чакам си и аз кандидата Flutter.

# 283
Абсурд, не се хаби.
С лицемерие няма смисъл да спориш Simple Smile
Начели сме се по другите теми, как мъж с деца НЕ.

# 284
Кафенце, изпреварих те! Stuck Out Tongue
Голям праз. Е сега ще ти доведат Бонго и да те видя Twisted Evil. Чакам датата на сватбата.
Абсурт, чакам си и аз кандидата Flutter.
Напускам темата. Имам по- важна работа- да се подготвя да ставам Бонговица.   Laughing А, като стана Бонговица, и мен ли ще ме баннат?

Абсурд, сериозно, има много по-важни неща от това дали жената на сина ми ще има деца от предишна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт