Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 542
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ОК, Абсурд, предлагам ти сделка. Понеже наистиа не познавам мъж, който сам отглежда децата си, намери един такъв и аз ще се разведа и ще се оженя за него, че и целия форум ще поканя на сватба, а теб за кума или шаферка (каквото си избереш). Кафенце, изпреварих те! Stuck Out Tongue
Не е нужно да отглежда децата си сам, та вие дори и за разведен, чиито деца не са при него, не искате да се омъжите.
Ще каже човек, че всички разведени мъже са ги пратили на война, та затова дори не сте срещнали други, освен ергени! Mr. Green

# 286
Не е нужно да отглежда децата си сам, та вие дори и за разведен, чиито деца не са при него, не искате да се омъжите.
Ще каже човек, че всички разведени мъже са ги пратили на война, та затова дори не сте срещнали други, освен ергени! Mr. Green

Тук  не мога да се съглася. Имам 4 приятелки, омъжени за разведени с деца, които са при майката. И моят е разведен, но няма деца (специално си го избрах такъв  Mr. Green).

# 287
Големи скандали са ставали тук Simple Smile
Аз не искам мъж с дете. Имах закачка с такъв. Тип домошар, перфектен изглеждаше. Като ми каза, че се е развел, защото майката ужасно глезела дъщеря му и я е направила абсолютна лигла - реших, че не искам конфликти с въпросното дете. А пък да се състезавам с принцесата на тати, която ще ме смята за виновна за раздялата с мама - не, мерси.

# 288
  • София - Рим и обратно
Абе тук само абсурт не схваща, че ролята на една майка е доста специфична, и че ако не всяка трепти от щастие да стане мащеха, си има своите доста добри страни, дори от гледна точка на децата Wink

# 289
Аbsurt , аз си мисля че проблема не е само в жените . Аз лично познавам двама мъже които им се е налагало да отглеждат децата си сами, и двамата никога не са се женили втори път , даже не са живели на семейни начала с друга жена . Аз също попадам в тая категория , и със сигурност мога да заявя че никога няма да се   оженя втори път . Дори не си представям да живея с някоя на семейни начала .
  Иначе днес като си разглеждах фейса , се сетих че познавам жена която се е събрала с мъж с дете . Имам една фейсбук позната , която е разведена с две деца в училищна възраст , та тя сега живее с един мъж който от своя страна има дъщеря живееща при него . Поне според фейсбук си живеят добре за сега .

# 290
  • София
Абе тук само абсурт не схваща, че ролята на една майка е доста специфична, и че ако не всяка трепти от щастие да стане мащеха, си има своите доста добри страни, дори от гледна точка на децата Wink
О, напротив, аз много добре схващам, вие обаче не схващате, защото не виждате по- далеч от носовете си.
Ще поживеем, ще пораснат синовете ви и когато ви доведат чуждите деца, ще стане интересно.
 Mr. Green

# 291
  • София - Рим и обратно
Чакай да го родя първо тоя нероден Петко, де.

# 292
Ще поживеем, ще пораснат синовете ви и когато ви доведат чуждите деца, ще стане интересно.
 Mr. Green
Ох, Абсурд, синът ми от три години живее отделно, та на мен няма да ми доведе никой. На себе си да довежда каквото иска, щом го кефи.

# 293
  • София
absurt, истината е, че жените като цяло сме по-големи змии, и дъщеря и мащеха могат да сътворят сериозни панаири.
В моя случай докато на сина ми му дойде време за женене, кака му може да се ожени поне 2 пъти  

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 12:40 от Cuckoo

# 294
absurt, истината е, че жените като цяло сме по-големи змии, и дъщеря и мащеха могат да сътворят сериозни панаири.
В моя случай докато на сина ми му дойде време за женене, кака му може да се ожени поне 2 пъти  
Хаххх, Кукувичке, в моя случай, когато синът ми се ожени, дъщеря ми най-вероятно ще е във вихъра на пубертета. И ако Негова Светлост си вземе жена с деца от предишна връзка, ще изпратя тийнейджърката да ги гледа безплатно. Така хем снахата ще си вика "Брей каква добра свекърва", хем тийнейджърката няма да има време за простотии от бейбиситване.  Laughing

# 295
  • София
Хаххх, Кукувичке, в моя случай, когато синът ми се ожени, дъщеря ми най-вероятно ще е във вихъра на пубертета. И ако Негова Светлост си вземе жена с деца от предишна връзка, ще изпратя тийнейджърката да ги гледа безплатно. Така хем снахата ще си вика "Брей каква добра свекърва", хем тийнейджърката няма да има време за простотии от бейбиситване.  Laughing

Когато чух, че 3-та братовчедка се жени на 21, а тогава щерка ми беше на 18, коментирах:
"Ако ще се жениш, изчакай поне вуйчото (сина ми) да спре да се нааква"  Laughing

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 14:43 от Cuckoo

# 296
  • София

Хаххх, Кукувичке, в моя случай, когато синът ми се ожени, дъщеря ми най-вероятно ще е във вихъра на пубертета. И ако Негова Светлост си вземе жена с деца от предишна връзка, ще изпратя тийнейджърката да ги гледа безплатно. Така хем снахата ще си вика "Брей каква добра свекърва", хем тийнейджърката няма да има време за простотии от бейбиситване.  Laughing
" Надай се, Маро", беше лафа! Joy
Моята щерка ми извади душата да родя, стана на 15 и забрави да гледа....
Твоята няма да е по- проста, не вярвам да има нещо общо с мисленето на прокурорската щерка. Simple Smile

# 297
  • София
Моята беше на 14, когато се роди моя номер 3, и след два месеца й се роди още едно братче от баща й. След още 4 години баща й се сдоби с още един син. Всичките ги е гледала, когато се е налагало. Е, моя номер 3 беше привилегирован, с него с кеф си обикаляше с количката из квартала. До дете си е. Моята специално беше на 2.5, когатро се роди номер 2, и с него много ми е полагала - да ми донесе пелени и т.н., все неща, изискващи навеждане.

И понеже моята девойка още не е родила, се обзаведе с куче. Laughing Laughing Laughing

# 298
Шарки, значи има надежда. Абсурд само се опитва да ми свали розовите очилца.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт